Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiGradonačelnik New Yorka objavio „rat mesu i mliječnim proizvodima“ zbog „klimatskih promjena“

Gradonačelnik New Yorka objavio „rat mesu i mliječnim proizvodima“ zbog „klimatskih promjena“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Postaje ozbiljno

Gradonačelnik Eric Adams želi da građani New Yorka jedu manje mesa kako bi pomogli u borbi protiv klimatskih promjena.

Adams, koji je pokazao svoju odanost klimatskom križarskom ratu i pridružio se naporima za smanjenje emisija ugljika „uzrokovanih životinjama“ do 2030., tvrdi:

“Hrana je treći najveći izvor gradskih emisija odmah nakon zgrada i prijevoza. Ali nije sva hrana stvorena jednakom. Velika većina hrane koja pridonosi našoj emisijskoj krizi leži u mesu i mliječnim proizvodima.”

Čitajući govor koji je očito jedva razumio, Adams se „spoticao“ o njegove riječi dok je izjavljivao da je “hrana treći najveći izvor gradskih emisija” uključenih u klimatske promjene, te kako “već znamo da je prehrana biljnom energijom bolja za vaše fizičko i mentalno zdravlje…i ja sam živi dokaz za to…”

Poput stalnih nastojanja demokrata da uklone uređaje koji se temelje na prirodnom plinu dok tvrde da “nitko neće uzeti vaš plinski štednjak”, rat protiv mesa također se predstavlja kao ništa više od “prijedloga za stil života” koji se zatim preoblikuje kao zdravstvena kriza kao i klimatska kriza. 

Namjera je na kraju potpuno zabraniti meso ili ga učiniti toliko skupim putem oporezivanja i regulacije ugljika da ga samo bogati mogu priuštiti. Cilj svijeta bez mesa otvoreno priznaje i UN.

Što ćete smjeti jesti umjesto toga? Ako vam povrće nije dovoljno „uzbudljivo“, elita establišmenta na Svjetskom ekonomskom forumu predlaže proteine ​​dobivene iz insekata kako bi zadovoljili apetit masa zajedno sa zamjenama za meso od soje. 

Nema nikakve sumnje da se tome smiju iza zatvorenih vrata uz čašu crnog vina i fini srednje pečeni odrezak.

Prema izvješćima, gradonačelnik Adams i izvršna direktorica Ureda gradonačelnika za prehrambenu politiku (MOFP) Kate MacKenzie smanjit će apsolutne emisije ugljika od kupnje hrane u svojim gradskim agencijama za 33 posto do 2030. godine.

“New York je vodeći u svijetu kada je riječ o borbi protiv klimatskih promjena, jer koristimo svaku opciju na jelovniku u našoj borbi – a to uključuje i promjenu naših jelovnika,” rekao je gradonačelnik Adams, te dodao:

„Ovo novo izvješće o emisijama pokazuje nam da hrana dobivena biljnim pogonom nije dobra samo za naše fizičko i mentalno zdravlje, već i za planet. Već smo napravili velike korake u smanjenju emisija iz hrane prednjačeći s biljnim obrocima u našim javnim bolnicama i uvodeći petke s biljnom energijom u naše javne škole. Sada znamo da moramo ići dalje. Zato se danas obvezujemo smanjiti gradske emisije iz hrane u agencijama za 33 posto do 2030. i pozivamo naše partnere iz privatnog sektora da nam se pridruže smanjenjem svojih emisija iz hrane za 25 posto u istom vremenskom razdoblju.”

Dakle, malo pomalo, prehrambena agenda se uvodi u škole i bolnice, a jasno vam je da će nakon toga vrlo brzo doći i u restorane, a zatim i u trgovine mješovitom robom. Hrana optužena za emisiju ugljika bit će odgovarajuće oporezovana.

Prvo će se izgladnjivati ​​djeca, stariji i nemoćni…

“U fiskalnoj 2023. godini Odjel za starenje grada New Yorka poslužio je gotovo 3 milijuna hranjivih obroka starijim Njujorčanima, a pod gradonačelnikom Ericom Adamsom nastavljamo mijenjati te programe kako bismo smanjili njihov negativan utjecaj na okoliš”, rekla povjerenica Odjela za starenje grada New Yorka Lorraine Cortés-Vázquez.

Nema više mesa, piletine, ribe, jaja ili mlijeka… sada je potrebno gladovati i jesti soju kako bi planet napredovao…

Uživajte u svom soylent zelenilu. Ne pitajte od čega je. Važno je samo da to „spašava planet“.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije