Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiGreta Thunberg poziva na „uništenje Zapada“ kako bi „spasila svijet“

Greta Thunberg poziva na „uništenje Zapada“ kako bi „spasila svijet“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dijete iz pakla

Greta Thunberg bila je 16-godišnja učenica u Švedskoj kada su je globalistička elita i mainstream mediji promovirali u globalnu superzvijezdu.

Puna bijesa, opsjednuta propašću, lišena ikakvih praktičnih rješenja, promovirana od strane globalističke elite i katapultirana u svjetsku superzvijezdu sa 16 godina, histerija oko Thunberg bila je van kontrola.

Časopis Time označio ju je osobom godine, a jedna župa švedske crkve čak ju je proglasila i za “Kristovu nasljednicu”.

Rowan Williams, nadbiskup Canterburyja proglasio je Gretu biblijskim prorokom. “Bog je podigao proroka u Greti Thunberg na način koji nitko nije mogao predvidjeti. Rekla je stvari koje nitko drugi ne bi mogao reći. Hvala Bogu na njoj!”, izjavio je očito poremećeni nadbiskup Williams.

Greta je čak tri puta bila nominirana za Nobelovu nagradu za mir, a mainstream mediji su svaki put bijesnili kada joj ista nije dodijeljena.

Svjetski ekonomski forum okrunio ju je službenom suradnicom Agende, jer se globalistička elita jednostavno ne može zasititi Grete.

Obratila se Nacionalnoj skupštini Francuske i Europskoj uniji, zatim je predavala glavnom tajniku Ujedinjenih naroda, a govorila je i na Svjetskom gospodarskom forumu i UN-ovom summitu o klimi.

Greta nikad nije bila neki uvjerljivi lik, jer se oduvijek činilo kao da ima unaprijed napisan scenarij za čitanje. Ljudi su se počeli pitati tko to piše Gretine rečenice i za koga ona to radi, te što je točno njezina agenda?

Čini se da smo upravo u procesu otkrivanja Gretine pozadine.

U nedjelju navečer Greta je potpuno „skinula masku“, pozvavši na rušenje “cijelog kapitalističkog sustava”, što je zvučalo kao nešto što dolazi izravno iz dvorana Davosa u Švicarskoj.

Thunberg je dala ekstremističke komentare tijekom pojavljivanja u nedjelju navečer u londonskom Royal Festival Hallu kako bi promovirala svoju novu „Knjigu o klimi“.

Nicholas Harris iz UnHerda bio je na licu mjesta i gledao Thunberg kako opisuje svoj dementni manifest:

„Prethodno se prodavala kao ljudsko zvono za uzbunu od pet stopa, klimatska Cassandra. Njezina je uloga bila upozoravati, a ne upućivati: njezini najviralniji trenuci uključivali su grdnju političkih vođa, a ne pokušaje da ih smijeni. Snažno je izbjegavala programske detalje, govoreći da takve stvari "nemaju veze sa mnom". Ali sada, na pozornici i u ovoj knjizi, ona je pronašla svoje političke noge, posebno ljevičarsku ideologiju antikapitalizma i de-growtha.
Umetnuta među uobičajene upute o potrebi pritiska na političke vođe, njezina je poruka bila radikalnija i militantnija nego što je bila u prošlosti. Nema "povratka u normalu", rekla nam je. “Normalan” je bio “sustav” koji nam je dao klimatsku krizu, sustav “kolonijalizma, imperijalizma, ugnjetavanja, genocida”, “rasističkog, opresivnog ekstrakcionizma”. Klimatska pravda je dio svake pravde; ne možeš imati jedno bez drugog."

Demaskirana Thunberg zahtijeva potpuno uništenje zapadne civilizacije kako bi se “spasila svijet”.

Ovo ne bi trebalo čuditi, jer program klimatskih promjena samo je radikalno ljevičarstvo obučeno u prihvatljiviji format.

Kralj čiste energije Bill Gates čak je uhvaćen kako priznaje da je program klimatskih promjena golema prijevara za Novi svjetski poredak u nedavno objavljenom videu u kojem se hvali da je izraz “čista energija” “ljudima zeznuo umove”.

Gates je još 2018. rekao kako tehnologija vjetra, sunca, baterija i drugi obnovljivi izvori energije mogu biti moderni, ali NISU sposobni riješiti klimatske promjene.

Nisu samo Gates i Thunberg. Tu je i suosnivač Extinction Rebelliona i ogranka Just Stop Oil, koji je priznao da bit njegovog pokreta “nije klima”. Just Stop Oil trenutno ometa sportske događaje, uništava umjetnička djela i blokira ceste diljem Londona.

Godine 2019. Stuart Basden otkrio je prave ciljeve krajnje ljevičarske ekološke akcijske skupine u podužem članku objavljenom na Mediumu.

Basden je ustvrdio da se klimatski problemi koji god da postoje ne mogu popraviti i da bi pokret umjesto toga trebao biti usmjeren na rušenje cijelog sustava zapadnog kapitalizma (Kina, najveći svjetski zagađivač, nije niti jednom spomenuta).

Zvuči poznato zar ne? Basden je definitivno na istoj strani kao Thunberg i Gates.

Nastavio je ustvrdivši da je “europska civilizacija” kriva za širenje “okrutnosti” i “nasilja” diljem svijeta u posljednjih 600 godina i donošenje “mučenja, genocida, pokolja i patnje”.

Basden je zatim citirao brojne “zablude” koje su krive za ovu situaciju, uključujući “nadmoć bijelaca”, “patrijarhat” i “klasnu hijerarhiju“.

“Zablude hetero-seksizma/heteronormativnosti propagiraju ideju da je heteroseksualnost ‘normalna’ i da su drugi izrazi seksualnosti devijantni”, piše Basden.

Dakle, ne radi se o klimi, već o rušenju Zapada i zamjeni svega za što se zalaže krajnja ljevica s totalitarizmom usklađenim s WEF-ovim sustavom iz noćne more.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije