Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiGreta Thunberg - „Treba srušiti čitav kapitalistički sustav!“

Greta Thunberg – „Treba srušiti čitav kapitalistički sustav!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Po diktatu WEF-a

Tijekom nedavnog pojavljivanja u londonskom Royal Festival Hallu, Schwabova mezimica s poteškoćama, Greta Thunberg, govorila je o tome kako želi “svrgnuti cijeli kapitalistički sustav” zbog “kolonijalizma, imperijalizma, ugnjetavanja, i genocida”, kao i “rasističkog, opresivnog ekstrakcionizma”.

Kao službena suradnica na dnevnom redu Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), Thunberg se donekle udaljava od ekstremizma globalnog zatopljenja i klimatskih promjena kako bi se usmjerila na kapitalizam, za koji kaže da je odgovoran za većinu svjetskih zala.

Thunberg se pojavila na događaju u Londonu kako bi promovirala novu knjigu koju je napisala (možeš mislit?), a koja očito povezuje klimatske promjene s “Velikim resetom“ stričeka Klausa. „Kraljica“ drame Thunberg je odjednom od pukih i dosadnih sugestija, počela pažnju usmjeravati na globalni financijski i ekonomski sustav i njegovo rušenje, što se eto baš slučajno poklapa s principima uvođenja Novog svjetskog poretka.

Mnogi se prisjećaju da su Gretina najranija pojavljivanja na svjetskoj pozornici bila zapanjujuća sama po sebi. Tko je bilo to „klimatsko dijete“ u jarko ružičastoj bluzi koje je lajalo na svijet o zlu “beskrajnog ekonomskog rasta”, i zašto joj je uopće dana takva platforma?

Nakon što je dobila Teslu i druge povlastice za svoju poruku, Thunberg je postala još radikalnija i militantnija aktivistica. Ona sada „vjeruje“ da ne može doći do povratka “u normalu” jer je “sustav” koji sada postoji odgovoran za “klimatsku krizu” kojoj je posvetila svoj život.

Umjesto nevine zabave kao što su to radila djeca prošlosti, Thunberg je za svoju misiju odabrala dekonstrukciju trenutnog svjetskog poretka i njegovu zamjenu vizijom WEF-ovog Velikog reseta.

„Ne može biti pravde, bez klimatske pravde“, tvrdi Thunberg, iako malo tko uopće razumije što to znači. Budući da se malo tko čini voljnim prihvatiti religiju koju promovira Greta u svim njenim ekstremima, ona sad odbija prisustvovati ovogodišnjoj Konferenciji stranaka Ujedinjenih naroda (COP), koju opisuje kao “prijevaru” koja omogućuje “zeleno pranje, laganje i varanje.”

„Jedino održivo rješenje“, kaže Thunberg, „jest srušiti sve ono što trenutno poznajemo.“ Njezin sustav vjerovanja ide korak dalje od normalnog ljevičarskog klimatskog fanatizma jer za navodnu klimatsku krizu okrivljuje kapitalizam i druge oblike društvene nepravde.

“Nema rasta BDP-a, posebno kapitalističke vrste, bez povećanja emisija ugljika, a jedino rješenje za ovo izvanredno stanje je da bogate zemlje odmah napuste gospodarsku ekspanziju kao društveni cilj.”

Drugim riječima, Gretina klimatska agenda, koja postaje mainstream, samo je maskirano ljevičarstvo pod drugim imenom. Uvijek se radilo o transformaciji trenutnog svjetskog poretka u potpuno novi.

Ideja o “čistoj energiji”, kako je priznao eugeničar i milijarder Bill Gates, također je prijevara s ciljem deindustrijalizacije Zapada i guranja njegovih građana u krajnje siromaštvo i ropstvo. Gates je čak rekao da je uvođenje koncepta “čiste energije” ljudima “zeznulo umove” – a mi jasno vidimo da jest.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. ovo je naravno pušiona, samo za ljevičarske mamlaze..
  samo ljevičarski mamlazi, oni religiozno-ideološke kozmpolitsko-internacionalne orjentacije mogu pušiti ovo
  I Klaus Schwab, i Soros, i sotonjara Bergoglio su za rušenje kapitalizma..
  da pukneš od smijeha

  ovo derište Greta je od početka dresirano od strane satanističkog globalističlkoh kulta, zato je je dobila priliku da govori u UN-u, EU parlamentu… itd. i dobiva prostor u svim velikim mainstream medijima globalističkog kulta

  najveći kapitalisti kofol uništavaju kapitalistički sistem..
  najveća elita kofol da uništi samu sebe…
  ha, ha, ha, koji loš vic…
  ali kako rekoh, ima ljevičarskih mamlaza, koji će opet i to popušiti..
  oni mamlazi za koje je Icke, još davno rekao, da u životu nije sreo gluplje ljude

  ali ti mamlazi ne kuže ono što svaki obični zdravorazumski čovjek kuži– najbogatiji ljudi na svijetu kofol ruše kapitalizam , da se ukida svako privatno vlasništvo, ali ne i njihovo..oni naravno zadržavaju sve svoje ogromno bogatstvo i postat će još bogatiji, njih 0,1 %, a svima ostalima 99,9 % ljudi, žele oduzeti svako privatno vlasništvo.
  pa zato je Schwab rekao; nećete imati ništa ali bit ćete sretni.. dakle, on nije rekao: NEĆEMO imati ništa, ali bit ćemo sretni, već: nećete imati ništa bit ćet sretni.
  dakle već u ovoj čuvenoj rečenici, sotonjare su rekle na koga se odnose planovi velikog reseta. na njih ne, samo na beskorisne izjelice…

  ova sotonjarska banda želi sprovesti sada stari san Marxa i Engelsa , koji su u svojim pisanijama tada trabunjali i fantazirali o idealnom besklasnom društvu budućnosti, u kojem neće biti nikakvog vlasništva i nitko neće morati raditi, tojest svatko će raditi samo toliko koliko mu je ćeif…

  a evo što su napravili Gretini ljevičarski pajdaši i istomišljenici, klimatski aktivisti u Berlinu..
  zato što su sa svojim prostestom blokirali cestu i napravili totalni zastoj prometa– bolnička kola hitne pomoći nisu mogla doći na vrijeme da nude hitnu pomoć jednoj ženi koja je stradala u prometnoj nesreći.. vozeći biciklo, udario ju je kamion…
  ali pošto dakle kola hitne pomoći zbog blokade ljevilčarskih aktivista nisu mogli stići na vrijem na mjesto udesa, ta žena sada leži u komi i faktički je klinički mrtva, liječnici su proglasili da joj je mozak mrtav.

  https://web.de/magazine/panorama/betonmischer-ueberrollt-radlerin-rettungskraefte-klimaaktivisten-blockiert-37433424

 2. ovdje 2 starija članak o Greti, prije 3 godine

  https://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/10/04/fenomen-grete-thunberg/

  https://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/09/25/bas-kao-sto-smo-sumnjali-klimatsku-globalisticku-glumicu-gretu-thunberg-kontrolira-george-soros-a-i-ona-sama-ima-masonske-korijene/

  Gretina prisna prijateljica, koja se spominje u ovim člancima, i aktivistica FFF-a u Njemačkoj, Luisa Neubauer,(članica Zelenih i kvazi ljevičarka) je inače izdanak bogate sjevernonjemačke tajkunske obitelji Reemtsma, poznate, kao nekadašnji vlasnici velike tvornice cigareta, koju su kasnije prodali jednom velikom velikom američkom koncernu

  Također i rodica od Luise Neubauer, Carla Reemstma je uključena u pokret FFF i ona je kao i Gretica navodno velika protivnica kapitalizma, dakle bogata curica iz bogate tajkunske familije. Majka Luise Neubaeuer, djevojačko prezime Reemtsma je iz tajkunske familije Reemtsma.. Majka Luise Neubauer je dakle tetka od Carle Reemtsma.

VEZANO

najnovije