Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeHIV u „cjepivima“ protiv covid-19? Je li ovo slijedeća pandemija?

HIV u „cjepivima“ protiv covid-19? Je li ovo slijedeća pandemija?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Inficirani?

Već ste upoznati kako je prije neki dan u 89. godini života umro profesor i nobelovac Luc Montagnier (18.08.1932. – 8.02.2022.). Montagnier je bio biolog i virolog, ali nadasve čovjek izuzetne inteligencije, koji je živio za znanost. Osim što je 2008. godine dobio Nobelovu nagradu za medicinu za otkriće virusa HIV-a, tijekom svog života radio je za najveće svjetske znanstvene institute.

U jednoj od svojih posljednjih izjava, ovaj nobelovac je sugerirao ljudima koji su primili cjepivo, posebice treću tzv. booster dozu, da se testiraju na HIV (human immunodeficiency virus).

Naravno, združeni odredi fact-checkera odmah su ovu vijest proglasili lažnom i neutemeljenom, ali što drugo i očekivati od nekoga tko je upravo za to i plaćen, da guši „dezinformacije“, odnosno istinu.

No, razvoj situacije i retorika koja je uslijedila praktički odmah nakon Montagnier-eve smrti ne ide im na ruku.

Kako donosi BBC od 11.02.2022., princ Harry je prije neki dan javno pozvao ljude da se otiđu testirati na HIV, a povodom „naglog“ porasta novih dijagnoza HIV-a. Naime, po prvi put u posljednjih deset godina broj novih dijagnoza među heteroseksualcima je veći nego kod homoseksualnih i biseksualnih muškaraca u Engleskoj!

Druga povezana vijest dolazi samo dan nakon, 12.02.2022. iz Australije, gdje su naglo prekinuta klinička ispitivanja cjepiva protiv koronavirusa nakon što su sudionici ispitivanja počeli iskazivati pozitivne rezultate testova na HIV. Prema izvješćima, ovi pozitivni HIV testovi su nazvani lažnima, a cijela stvar se nastoji zataškati. Navodno je problematična tehnologija kojom su se izrađivala ta cjepiva, a koja podrazumijeva da HIV protein oblaže šiljke koronavirusa, što onda uzrokuje „lažni okidač“ markera za HIV infekciju?!

Razvoj situacije nije dobar, a svakim danom jačaju argumenti na strani onih koji nisu podlegli pritisku i primili nepoznati sadržaj injekcija u svoje tijelo. Kako će reagirati ljudi ukoliko se pokaže da su im ubrizgavane otrovne supstance, kako je govorio i sam Montagnier, a možda čak i virus HIV-a, tek ćemo vidjeti. Zasigurno neće biti lijepih prizora.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije