Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upHolokaust nerođenih – Bebe umiru jer su im majke „cijepljene“ protiv covida

Holokaust nerođenih – Bebe umiru jer su im majke „cijepljene“ protiv covida

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Idiokracija

Jedna od najgorih nuspojava “cjepiva” protiv covida-19 je to što se čini da sprječavaju reprodukciju ubijanjem beba koje su još u maternici.

Stope mrtvorođenosti, pokazuju nova izvješća, nastavljaju rasti jer potpuno cijepljene majke ne uspijevaju rađati svoju djecu živom u sve većem broju. Čak 28 od 29 žena, ovisno o izvoru podataka – ta statistika dolazi od samog Pfizera, vjerovali ili ne – ima mrtvorođenče u eri covid injekcije.

Bolnica u području Fresna u Kaliforniji poslala je internu e-poštu koja sugerira da je broj mrtvorođenih u velikom porastu – zapravo 500 posto – u usporedbi s prije operacije Warp Speed. Taj je e-mail procurio u neovisne medije, koji o njemu izvještavaju, dok ga mainstream mediji ignoriraju.

Prije puštanja ovih „cjepiva“ u opticaj, pojava mrtvorođenčadi je bila relativno rijetka. U bolnici o kojoj je riječ, otprilike jedan ili dva slučaja bi se dogodila svaka tri mjeseca. Sada se događaju deseci mrtvorođene djece mjesečno!

Prema Epoch Times-u, jedna žena tvrdi kako je rodila ne samo jedno nego dva mrtvorođena djeteta nakon što je „cijepljena“ početkom 2021. godine.

“Bila sam liberal i vjerovala sam svojim liječnicima”, napisala je ova žena, te dodala: “Tako mi je drago što se pročuje o ovome. Nadamo se da drugi mogu biti pošteđeni ove užasne boli.”

Druga osoba spomenula je dokumentarac “Under the Skin”, koji govori o problemima od kojih pate ovce koje su cijepljene mRNA injekcijama protiv bruseloze. Mnoge su ovce umrle nedugo nakon što im je ubrizgan eksperimentalni lijek.

Što je još potrebno da ljudi više shvate da su te injekcije opasne i da nema smisla da se ubrizgavaju u ljudska tijela na temelju svega što sada znamo o njima.

Provjeri/depopulation.news

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. očito je da već odavno jedna frakcija unutar globalističke elite želi okončati plandemiju, međutim izgleda da ono tvrdo jezgro faantičnih religijskih fundamentalista okultnog sotonističkog kulta, želi još nastaviti sa ubijanjem, još im nije dovoljno..
  naročito žele pobiti što više djece…

  i ona odluka američkog CDC-a da uvrsti cjepljenje protiv lažne bolesti kovid u obaavezna cjepljenja za djecu, ima tu okultnui pozadinu poganskog okultizma i luciferijanstva i žrtvovanja djece.

  a prije koji tjedan njemačka državna komisija za cjepljenje, STIKO preporučila cjepljenje male djece između 6 mjeseci i 5 godina.
  ta je komisija kofol skup kofol nekakvih stručnjaka, i etičara, koji kofol sve to proučavaju sa kofol etičkog, moralnogh stanovišta i onda donose preporuke za neko cjepljenje, koje prosljeduju RKI-ju (njemački HZJZ) i vladi.

  Zasada se ta službena preporuka odnosi samo na malu djecu koja kofol, spadaju u “rizične skupine”. dakle mala djeca koja su rođena sa nekom manom ili imaju od malih nogu neko kronično ili neko drugo teško oboljenje.. I navodno su ta mala djeca, više ugrožena od lažnog virusa korone, isto kao i stare i kronično bolesne osobe.
  ustvari iza svega stoji isti onaj eugenički princip- da se od “beskorisnih izjelica” najprije likvidiraju oni najslabiji, najnemoćniji,- koji se ne mogu brinuti o sebi..

  U eugeničkim programima nacista 30-ih godina, takvi su se zvali “unwertes leben” (bezvrijedni životi). I u tim programima eutanzaije tada je ubijeno prema procjenama između 500.000 i 1 milijun ljudi: invalida, sakatih, neizlječivo teško bolesnih, mentalno zaostalih osoba, alkoholičara, mentalno bolesnih itd.. Broj ubijenih se ne zna točno, jer su odgovorne osobe i institucije kasnije se potrudili da uništavaju tragove, dokumente, dokaze itd..

  Zna se da su ti eugenički programi eutanazije sufinancirani i od strane Rockefellera, Carngeija, Forda i drugih “filantropa”.
  U tim programima su sudjelovale i mnoge službene institucije, koje postoje i danas, među njima i RKI (Institut Rober Koch). Dakle isti onaj RKI, koji ima zločinačku eugeničko-nacističku prošlost, 30-ih godina, danas je glavna njemačka državana institucija – njihov HZJZ:. RKI,. kojme je Gates donirao love, još prije plandemije, u Njemačkoj svakodnevno objavljuje brojeve navodno obolljelih i mrtvih, kao što toi kod nas radi HZJZ (kojega je stvorila obitelj Rockefeller 1926)

  Među tim brojnim ljudima koji su tada 30-ih godina u Njemačkoj ubijeni eutanazijom , također sa parama Rockefellera, bila su i mnoga djece i to i ona najmanja djece. Što je prikazano i u dokumentarnom filmu njemačke TV “ohne gnade” (bez milosti).. I to dakle također djeca sa teškim neizliječivom bolestima. Pod izlikom da će se za tu djecu vršiti posebna skrb, ona su odvođena u posebnne domove i tamo ubijana injekcojom za eutanaziju…

  To je ista podmukla mantra i danas, samo upakovana malo drugačije u brigu da se djec kofol zaštite od kofol bolesti korone… i da ih se što više pobije sa injekcijama “zaštitnog cjepiva”. ovo što je dakle nedavno preporučila komisija zvana STIKO (pod maskom nekakve etike i moralnosti, ustvari skup nemoralnog zločinačkog ološa, koji pripada istoj mreži mafije kulta), oni su dakle najprije odabrali malu djecu sa manama i kroničnim oboljenjima da ih se istrijebi…

  https://www.waz.de/panorama/corona-stiko-impfung-empfehlung-kleinkinder-id236823149.htmlodfo

VEZANO

najnovije