Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiHrabri novinar HRT-a u programu uživo obratio gledateljima pozornost na chemtrailse!

Hrabri novinar HRT-a u programu uživo obratio gledateljima pozornost na chemtrailse!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Koštat će ga posla?

Jutros je novinar HRT-a iz emisije Dobro jutro Hrvatska, Ognjen Golubić, u javljanu uživo, riječju i slikom pokazao dešavanja na nebu iznad Zagreba, koja inače svi vidimo iznad svojih naselja, i imenovao ih. Hrabar čin koji će ga vjerojatno skupo koštati.

Naime, Golubić je pričajući o tome kako će zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva danas letjeti iznad Zagreba, pri čemu su moguća probijanja „zvučnog zida“, te kako kontrolori leta aviona ipak neće ići u štrajk, na kraju svog priloga javljanja uživo rukom pokazao nebo prošarano chemtrailsima i pozvao snimatelja da ih snimi kamerom.

„Luka molim te pokaži! Avionski chemtrailsi! Lijepo, prekrasno nebo iznad Zagreba, kažu da će biti 37°C. Upravo zbog te informacije i velikog temperaturnog šoka kojeg možemo očekivati tijekom dana, odradit ćemo i slijedeće uključenje s djelatnicima hitne pomoći i reći kako se zaštititi. Ako imate nešto za odraditi tijekom jutra učinite to sada!“

Nakon ovih riječi, snimka pokazuje zbunjene voditelje u studiju, kojima je očigledno iz režije javljeno da okrenu priču na šalu. Naime, voditelj Mirko Fodor je odmah nakon javljanja novinara Golubića nespretno pokušao ispraviti načinjenu „štetu“:

„Znaš što Ogi, ti si za emisiju Na rubu znanosti! Ti vidiš neko crveno i zeleno, gdje toga nema, pa zatim probijanje nekih zvučnih zidova aviona koje ne vidiš, pa chemtrailsi…ja ne znam čega sve nema!“

 Pratite s nama razvoj situacije oko hrabrog novinara…

Foto naslovnice: pixabay.com & javni facebook profil Ognjen Golubić

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije