Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiHrvatska će imati predstavnike na sastanku organizacije Children's Health Defense pod nazivom...

Hrvatska će imati predstavnike na sastanku organizacije Children’s Health Defense pod nazivom „Dalje ruke od naše djece“ u Budimpešti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Zaustaviti mRNA gensko cijepljenje!“

Hrvatska udruga roditelja aktivista (HURA) na svojoj je facebook stranici objavila kako će njeni predstavnici sudjelovati na sastanku novoosnovane europske podružnice ove organizacije, koji će se održati 8.11.2022. godine u Budimpešti.

Da podsjetimo, Children’s Health Defense je američka neprofitna aktivistička skupina, osnovana pod imenom World Mercury Project 2011. godine, a čija je misija, kako stoji na njihovim službenim stranicama, „okončati zdravstvene epidemije u dječjoj dobi agresivnim radom na uklanjanju štetnih izloženosti, pozivati ​​odgovorne na odgovornost i uspostaviti zaštitne mjere za sprječavanje budućih šteta.“

CHD-om predsjedava Robert F. Kennedy Jr.

- Advertisement -

U pozivnici na sastanak, između ostalog, stoji slijedeće:

„Europska komisija i EMA guraju kroz standardna odobrenja jedno za drugim Covid-19 „cjepiva“, također poznatih kao gensko-terapijsko eksperimentalnih tretmana. Tragično, sada ciljaju bebe od 6 mjeseci starosti. Postoji previše sigurnosnih indikacija koje jasno ukazuju nepotrebnu štetu i smrti uzrokovanih zbog ovih „cjepiva“, koja su priznato nedjelotvorna – i koja su čak i zaustavljena u nekim državama uslijed skandaloznih otkrića pri nabavi i odobravanju ovih „cjepiva“. Bilo koje od ovih otkrića, zasebno, bilo bi dovoljno da se pokrene hitna obustava ovih takozvanih „cjepiva“, te da se pokrene javna istraga o sumnjivim kriminalnim radnjama.

Šokantno, EMA-ina komisija za medicinske proizvode za ljudsku upotrebu (CHMP) nedavno je potpisala Standardno odobrenje za stavljanje u promet za Comirnaty i Modernino Covid-19 „cjepivo“ za djecu od 12 godina i naviše, te nastavlja s preporukama za proširenje korištenja „cjepiva“ Comirnaty i Spikevax za djecu od 6 mjeseci starosti. Ovo strašno zanemarivanje od strane naših javnih dužnosnika dolazi u jeku dramatičnog porasta ozljeđivanja i smrti među mlađom djecom koja su cijepljena s Covid-19 „cjepivima“. Medicinski i znanstveno je dokazano da ne postoji značajniji rizik od Covida za djecu.

Ovo podbačaj prava ne smije se nastaviti – moramo zaštititi slabe i nemoćne.

Europska komisije upravo je objavila kontinuirani plan: „Odgovor EU-a na COVID-19: poziv na akciju za zaštitu daljnje štete za jesen i zimu 2023“.

Moć i utjecaj Big Pharme nije došao preko noći. CHD s Robertom F. Kennedy Jr. na čelu, te brojne velike grupe i pojedinci bore se kako bi otkrili korupciju i povezane kontroverze korporacijskih znanstvenih divova u preuzimanju naših javnih institucija.

- Advertisement -

Mi u CHD Europa pozivamo na akciju. Moramo donijeti činjeničnu ocjenu i transparentnost prema javnosti, te ukloniti cenzuru s debate koja mora zauzeti mjesto zajedno s našim fundamentalnim demokratskim socijalnim pravima.“

Kako su napomenuli u svojoj objavi, predstavnici udruge HURA i udruge Slobodni Zajedno, osim sudjelovanja, imat će i svoje izlaganje.

Provjeri/HURA

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije