Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeI „Terminator“ se priključio fašističkoj agendi straha i terora

I „Terminator“ se priključio fašističkoj agendi straha i terora

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U prvom filmu pod nazivom Terminator, Arnold Schwarzenegger glumi kiborga ubojicu, poslanog kroz vrijeme iz 2029. godine u 1984., da pronađe i ubije Sarah Connor, majku tada još nerođenog Johna Connora, koji će postati vođa Pokreta otpora protiv Skyneta i njegove vojske strojeva. Naime, u post-apokaliptičnoj 2029. godini strojevi opremljeni umjetnom inteligencijom nastoje istrijebiti ostatke ljudske vrste, a jedino im John Connor remeti planove.

U drugom filmu iz ovog serijala, Terminator 2: Sudnji dan, Schwarzenegger se ponovo vraća iz budućnosti u prošlost, ali ovaj put kao pozitivac koji nastoji zaštititi Saru Connor i njenog sina Johna Connora.

Tako nam je Hollywood ispričao i predskazao našu budućnost. No, da vidimo gdje smo danas po pitanju razvoja ove filmske priče i što radi glavni protagonist.

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger, tijekom svog intervjua za CNN, dao je nevjerojatnu poruku svim Amerikancima koji se protive nošenju maski za lice:

„Mislim da bi ljudi trebali znati da ovdje postoji virus koji ubija ljude. I jedini način da to spriječimo je cijepljenje, nošenje maski, socijalno distanciranje, stalno pranje ruku, a ne razmišljanje o tome kako vam se remete slobode“, rekao je Schwarzenegger.

„Ne, zajebi svoju slobodu. Jer sa slobodom dolaze obaveze i odgovornosti“, rekao je, te nastavio uspoređivati kako je ne nošenje maske za lice kao prolazak kroz crveno čime možemo ubiti nekoga.

„Isto je s virusom. Ne nošenjem maske, svojim disanjem možete zaraziti nekoga tko se može razboliti i umrijeti. Zato mislim da svi zajedno moramo poraditi na ovome…moramo se ujediniti, a ne se suprostavljati i govoriti: ovo je slobodna zemlja i imam slobodu da ne nosim masku“, nastavio je Schwarzenegger, te zaključio:

„Da, imate slobodu da ne nosite masku, ali znate što? Vi ste sramota zbog ne nošenja maske!“

Kao što vidite, Arnie je trenutno u prvom filmu i glumi negativca, priključivši se fašističkoj agendi straha i terora, koja ima za konačni cilj totalno porobljavanje čovječanstva. Hoće li i kada doći do preobraćenja u lik iz drugog filma iz serijala, tek ćemo vidjeti, a do tada nastojte izbjeći raljama današnjeg Skyneta, bez obzira zvao se on Fajzer, Fejsbuk, Gugl ili Starlink. John Connor će se već pojaviti, samo treba biti strpljiv!

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije