Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiInsajder WEF-a – Maui je namjerno uništen kako bi se Havaji ponovo...

Insajder WEF-a – Maui je namjerno uništen kako bi se Havaji ponovo izgradili kao 15-minutni gradovi

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novi svjetski poredak

Požare na Mauiju orkestrirala je globalistička elita kako bi zatrovala naš zrak, vodu i tlo i preraspodijelila imovinu u ruke elite, prema insajderu Svjetskog ekonomskog foruma koji upozorava da “Graditi bolje” doslovno znači prethodno uništenje, a zatim ponovna izgradnja prema planovima Novog svjetskog poretka.

Svjetski ekonomski forum koristi Maui kao Ground Zero za pokretanje razornog napada na ljude, koji je postavio temelje za brzu rekonstrukciju otoka u 15-minutne gradove dizajnirane za zaključavanje običnih ljudi u golemim otvorenim zatvorima iz kojih neće biti izlaza.

Ovaj zli plan je bio u izradi godinama, a sada ga vidimo kako se odvija u svim svojim jezivim detaljima pred našim očima.

Globalna elita proglasila je Havaje prvim pametnim otokom na svijetu i posljednjih nekoliko godina rade se planovi za početak brze transformacije s tradicionalnog načina života otoka na viziju Klausa Schwaba za 2030. godinu.

Ali postojao je samo jedan problem. Povijesne četvrti na Havajima, u kojima se slučajno nalaze najpoželjnije i najskuplje nekretnine, u vlasništvu su mještana koji ih nisu htjeli prodati. A budući da su bili povijesni gradovi, nisu mogli imati nikakav novi razvoj.

Baš slučajno, u dijelu otoka koji je većinom uništen u takozvanim “divljim požarima” stradale su upravo te nekretnine u vlasništvu običnih, svakodnevnih ljudi. One su smještena tik do raskošnih mega-vila čiji su vlasnici Jeff Bezos, Lady Gaga, Bill Gates , te holivudske zvijezde poput Willa Smitha i Julije Roberts, te partnera WEF-a McDonalds, Burger King i druge velike trgovine koje su misteriozno ostale netaknute.

Kako je vatra znala izbjeći najskuplje vile i velike trgovce?

Mještani Mauija primijetili su da se “divlji požari”, koji su istovremeno gorjeli na brojnim strateškim mjestima, nisu ponašali prirodno? Kako je ovo moguće?

Drugi su objasnili da su pobjeđivali u borbi protiv požara sve dok voda iznenada – i neobjašnjivo – nije zatvorena.

Oružje usmjerene energije (DEW) korišteno je za napad na lokalno stanovništvo, uništavanje njihove imovine i prisiljavanje na prihvaćanje agende globalističke elite.

Internetom kruže video snimci koje su snimili mještani u Lāhainā, a koji pokazuju “bljeskove pulsa”, koji su značajka oružja usmjerene energije.

Glavni mediji očajnički pokušavaju odbaciti ove tvrdnje kao teorije zavjere. Ali sada pouzdano znamo da oružje usmjerene energije nije teorija zavjere. To su činjenice zavjere.

Sada počinje otimanje zemlje – a globalna elita, predvođena WEF partnerima Blackrockom i Vanguardom, vodi borbu za stjecanje zemljišta i početak izgradnje 15-minutnih gradova.

Elita je drska. Čak se i ne pokušavaju pretvarati da ovo nije bila golema namještaljka.

Klaus Schwab se nije šalio kada je rekao da će Havaji povesti Sjedinjene Države u njegovu viziju budućnosti. Havajska politička elita potpuno je kupljena i plaćena međunarodnim interesima.

Ovo je dokaz da su UN i WEF duboko u vezi s guvernerom Havaja – dajući mu upute o tome što treba učiniti kako bi se postigla njihova agenda Agenda 2030 i Global Reset. 

Guverner Green predstavljao je Havaje na dva ključna događaja na Političkom forumu Ujedinjenih naroda na visokoj razini 2023., kao jedini američki državni čelnik koji je to učinio.

Za one koji ne misle da bi se vlada ikada urotila protiv vlastitog naroda, vrijedi se osvrnuti na povijest. Godine 1873. vlada je ubila milijune bivola kako bi izgladnjivala američke domoroce kako bi se pokorili vladi i postali ovisni.

Neke stvari se ne mijenjaju.

Sjećate li se kada su političari koji su povezani sa Svjetskim ekonomskim forumom diljem svijeta papagajski ponavljali istu rečenicu: “Gradite bolje”?

Sada znamo da “Izgraditi bolje” doslovno znači prvo uništavanje, a zatim ponovnu izgradnju u skladu s planovima Novog svjetskog poretka.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije