Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiInscenirani „građanski nemiri“ na američkim sveučilištima

Inscenirani „građanski nemiri“ na američkim sveučilištima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Korisni idioti

Kako ste mogli i vidjeti, ako pratite Njihove medije (MSM medije, op.ur), diljem SAD odigravaju se sveučilišne „predstave“ u kojima angažirani glumci tobože promoviraju „propalestinske“ i antiameričke osjećaje.

Ništa novo, reći ćete. Profesionalni agitatori korišteni su bezbroj puta tijekom različitih građanskih nemira… Da, u pravu ste. U pravu ste i ako smatrate da iza njih, kao i uvijek do sada, stoji klika na čijem je čelu Soros…

CNN izvještava kako mnogi od uhićenih “studenata”nisu uopće povezani ni s jednom od visokih škola na kojima su prosvjedovali. Njujorška policija uhitila je 282 osobe, a samo 148 su studenti.

Da su prosvjedi inscenirani i plaćeni „sa strane“, otkriva još jedan detalj. Naime, šatori koje su „prosvjednici“ postavljali identični su. I dok će Njihovi mediji tvrditi da studenti jednostavno traže najjeftiniji šator, ne čini li vam se sumnjivim da stotine studenata slučajno kupuju baš jednu te istu vrstu šatora? A uz šator dobijete i upute kako i na koji način prosvjedovati…

I još jedan detalj koji je mnogima „upao u oko“. Zašto svi „prosvjednici“ nose maske za lice? Ne, nije „ponovo izbio COVID“. Razlog je taj što im je rečeno da prikriju svoj identitet kako bi ostali anonimni. Također, rečeno im je da ponesu dva kompleta odjeće i na njima sakriju sve logotipe i predmete na osnovu kojih bi ih mogli prepoznati.

Mnogi od policajaca koji su angažirani na ovim prosvjedima javljaju čak i o nabavi uniformi, te navode kako smatraju da ovo što se događa nije rezultat pukog studentskog organiziranja. Naravno, takve se odmah naziva „teoretičarima zavjere“ i tu prestaje svaka rasprava o tome da su ovi događaji zapravo  izmišljeni kako bi stvorili građanske nemire i podijelili Ameriku.

Isto je bilo i tijekom nereda „Black Lives Matter“ i cirkusa oko „Upada u Bijelu kuću“ 6. siječnja 2023. godine, nakon posljednjih izbora za američkog predsjednika.

Organizacije kao što su Open Society Foundations otvoreno doniraju sredstva za ostvarenje svojih ciljeva i posebno ciljaju na mlade u provođenju svojih poruka, tu nema nikakve dileme. No, ono što nam za sada ostaje nepoznato je konačan cilj ovih akcije.

S obzirom da su prosvjedi usmjereni na podršku Palestincima, koji svakim danom imaju sve manje izgleda za preživljavanje uslijed izraelskog ratnog stroja, opravdano je postaviti pitanje radi li se o pokušaju senzibiliziranja američke javnosti na pokušaj prihvata većeg broja palestinskih izbjeglica? Uostalom, i sam Biden je rekao da bi bio spreman prihvatiti palestinske izbjeglice u SAD, što je potez na koji nije pristala niti jedna zemlja arapskog svijeta.

I dok Njihovi mediji pomno prate ove događaje koji eskaliraju u nerede, bivši predsjednik Obama šalje javna pisma pozivajući Bidena da „pristane na primirje sa studentima“. Uskoro će biti jasnije što se krije iza svega…

Provjeri/armstrongeconimics.com

Foto naslovnice: screenshot tportal (Sarah Yenesel)

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. američka elitna sveučilišta su ionako u rukama židova

  ako se pogledaju… tko su predsjednici ili provosti-dekani ili neke druge vodeće funkcije glavnih američkih sveučilišta, većina židovi, kao npr:

  Harvard University- Alan Garber
  Columbia – Minouche Shafik (inače članica WEF-a)
  Standord – Jonathan Levin
  Cornell – Martha E. Pollack
  Princeton- Christopher L. Eisgruber
  Yale – Peter Salovey
  California- Benjamin E. Hermalin
  University of Wisconsin–Madison- Jennifer Mnookin
  Massachusetts Institute of Technology – Sally Kornbluth
  George Washington University-Ellen Granberg
  Boston- Kenneth W. Freeman
  University of California, Los Angeles – Gene Block
  University of Texas at Austin- Jay Hartzell
  University of Miami- Julio Frenk
  Johns Hopkins University New York- Ronald J. Daniels
  Emory University Georgia-Gregory L. Fenves
  California Institute of Technology – Thomas Felix Rosenbaum
  Chicago – Katherine Baicker
  Northwestern University Illinois-Michael Schill
  Brandeis University – Ronald D. Liebowitz….

  ne kažem da su svi oni koji protestuju na tim sveučilištima protiv Izraela i podržavajau palestince, glumci, ima tu vjerojatno i iskrenih, ali oni koji vode igru, koji drže konce iza toga, oni koji su režiseri- pripadaju istoj ekipi, kao i na suprotnoj strani, koji podržavaju Izrael i kofol “pravo Izraela na samoobranu i egzistenciju”

  režimska glumljena dopuštena kritika Izraela kao ona koju su izražavali Greta Thunberg, tajnik UN-a Guterres, ili španjolske lijeve stranke..ili neki elitarni ljevičarski kulturnjaci sa Zapada, kao neki glumci i redatelji an Berlinskom filmskom festivalu…itd.. ali svi su oni u krugu tog sistema globalističkog kulta i rade za njega, svjesno ili nesvjesno.
  Greta je ješ napočetku izraelskog pokoljka U Gazi oštro osudila Izrael i nazvala to genocidom. Međutim, ni njoj ni Guterresu se nije ništa desilo, Oni nisu morali podnijeti ostavke. Oboje spadaju u vrh globalističkog kulta,. Greta je odabrana aktivistica kulta, njena organizacija Fridays for Future je stvorena od strane Rimskog kluba.. A o Guteresu starom kriminalčini kulta, ne treba trošiti riječi,,, tajnik privatnog kriminalnog Rockefellerovog društva UN, redoviti sudionik WEF-.a u Davosu..
  Čak je i onaj Schwbaov deklarirani sotonist, Yuval Harari, inaže osobno židov i Izraelac, čak je i on kritizirao Izrael.

  na jednoj strani imamo sistemske ljevičare, liberale i elitarne kozmpolite,- kojima je dopuštena kritika Izraela i podrška Palestincima.. čak su i U Hrvatskoj, članovi Soroseve ekipe Možemo, kao i Sorseva ekipa iz Documenata sa Zoranom Pusićem, kao i ona tupava salonska ljevičarka Katarina Peović, kritizirali Izrael i izražavali podršku Palestincima. kao i glumac Milanović. Ništa im se nije desilo, kao ni Greti i Guteresu, Malo kofol ljutnje od strane izraelske vlade ili izraelskog veleposlanstva i židovskih organizacija, spada u šou.. Istovremeno su ti ljevičari, kao kod nas Možemovci i peovićka, bili najžešći zagovornci plandemije i cjepljenja..

  na drugoj strani, druga strana iste medalje, kao suprotna strana u okviru istog sistema, imamo novu kastriranu desnicu, koja se uvlači u čmar Izraelu. Trump, Meloni, Orban (čije je žena židovka),. Wilders (supruga također židovka),… Salvini, njemački AFD, itd.. a o staroj europskoj truloj kastriranoj konzervativnoj desnici da i ne govoriš: kao njemački CDU, francuski republikanci, španjolski, austrijski, talijanski pučani i demon(n)kršćani itd,,, svi oni odavno vire iz čmara cionista… utrkuju su tko će biti dublje u njemu..
  a tu su i kod nas HDZ, kao i Mostovci i još neki, kao i portal narod, itd.. to tako neugodno smrdi, koliko se uvlače u stražnjicu cionistima valjda sa nadom da će štogod ušićariti od njih, ali šipak, za nagradu uvijek dobivaju tipične šamarčine i batine jasenovca i NDH

  a mogli bi reći i treću stranu iste ekipe: svi vlastodršci islamskih država…. koji zbog vlastitog stanovništvatu tamo na svom terenu moraju glumiti kritiku na račun Izraela, ali su svi pod kontrolom conista i kulta…kao i oni najistureniji, koji kofol najviše grme protiv Izreala, kao glumac Erdogan, koji je dosada bezbroj puta zaprijetio Izraelu, dok Turska istovremeno i dalje neprekidno održave diplomatske i ekonomske odnose sa Izraelom. Da ne zaboravim: Erdogan je također bio na onom onlajn skupu početkom svibnja 2020., zajedno sa Netanjahuom, Merkelicom, Macronom, itd.. na kojem se tada skupljala lova za budući svjetski pokolj cjepivom, ai Erdogan je u ime Turske darovao lovu za pokolj, kao i naš Plenković i mnogi drugi tada. Iza skupa je stajo Gates i njegova zaklada. Plus što je Erdogan još prije plandmeije lijepo surađivao sa Izraelom u Siriji, i zajednički podržavao ISIL-ove, Mosadova i CIA-ina čudovišta.

  a i ono što se događau gazi je krvava đavolja, molohovska predstava, na račun jadnih palestinaca koje se ubija i progoni bez milosti
  dok svi akteri igraju za istu ekipu
  Da je Hamas produkt Mosada, sada to znaju i vrapci na grani
  Čak je i iskusni njemački političar stari lejvičar, Gregor Gysi, (inače židov) to rekao javno u emisiji njemačke tv, “Maischberger”.
  Gysi je rekao, da su izraelske obavještajne službe sudjelovala u stvaranju Hamasa,- sa ciljem da unesu razdor među Palestincima.. Samo je Gysi sve to upakovao tako, kao da je to bila greška Izraela i da se eto sad Hamas oteo kontroli, i sada se to kao Izraelu odbija od glavu

  Meutim, molohovski šou u krvi palestinske djece se nastavlja,. pa ako se pogleda sada ovo sada kofol nazezanje oko primirja.
  Hamas odbija plan primirja, po izraelskim uvjetima,. Izrael odbija plan primirja po hamasovim uvjetima,… Hamas ne želi samo privrememo primirje.,, itd… Hamas ne želi kofol pustiti sve taoce, iako ti navodni taoci vjerojatno uopće ne postoje.. ali sve da bi Izrael i dalje mogao ratovati. Iz izraelske vlade su nedavno rekli; “oni očekuju da će Hamas odbiti mirovni prijedlog”… Koji su inače napravili Egipat i Katar- dvije de fakto satelitske vlade pod kontrolom Izraela, kao i sve ostale arapske vlade u okolici.
  Vođa Hamasa, Haniyah, lijepo je ugodno udaljen nekih 1000 km u sigurnom i bogatom Kataru- umjetnoj de fakto cionističkoj državici, pod kontrolom Izraela i kulta, sa arapsko-islamskom fasadom.
  Katarski šeici, koji posjeduju milijarde i dionice u mnogim zapadmnim koncernima (plus velike zapadne nogometne klubove) su ustvari samo posrednici imanja za gospodare iz globalnog kulta, koji su vrhovni vlasnici svega toga..

  Drugi poznati vođa Hamasa, Sinwar, kojega predstavljaju kao nemilsrdnog i okrutniog, ustvari je po mom osobnom, mišljenju, obični agent Mosada…
  Koji je kažu mainstream mediji, ma toliko gadan i nokrutan, da je prije više godina osobno pobio nekoliko Plaestinaca, koji su navodno radili za Izrael, A šlag na tiortu o tom Sinwaru- to što je on kao navodni dugodišnji zatvorenik u izraelskom zatvori, u navodno dragovoljno naučio hebrejski i zanimao se i čitao djela najvećih židovskih cionističkih ideologa, navodno eto da bi bolje proučio “neprijatelja”, ma kako je pametan…

  dotle se Izrael sprema za konačnu ofenzivu u Rafahu…
  I kao veliki dobričine i humanisti, cionisti pripremaju “evakuaciju” stanovništva..
  Ono što se inače za vrijeme nacizma i u drugim ratovima zvalo genocid i etničko čišćenje., sada se naziva “evakuacija”

VEZANO

najnovije