Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiIspitivanja pokazala da „cjepiva“ protiv Covida dovode do urođenih mana i prekida...

Ispitivanja pokazala da „cjepiva“ protiv Covida dovode do urođenih mana i prekida trudnoće

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Štetna

Ispunjavajući uvjete zahtjeva prema Zakonu o slobodi informacija, ovaj put za Modernino “cjepivo” protiv koronavirusa (Covid-19), otkrilo je da injekcija mRNA uzrokuje urođene mane i spontane pobačaje u trudnih žena.

Pred kraj objave dokumenta od 699 stranica u toksikološkom dijelu, navodi se da mRNA-1273, kako tvrtka naziva pripravak, dovodi do “značajnog povećanja broja F1 štakora s 1 ili više valovitih rebara i 1 ili više rebarnih nodula.”

“Valovita rebra pojavila su se u 6 fetusa i 4 legla s fetalnom prevalencijom od 4,03% i prevalencijom legla od 18,2%. Rebrasti noduli pojavili su se u 5 od tih 6 fetusa.”

Dok Moderna priznaje vezu između ovih promjena i njezinog pripravka, tvrtka tvrdi da strukturne promjene uočene u strukturi kostiju testnih štakora “ne utječu na razvoj ili funkciju embrija u razvoju”.

“Maternalna toksičnost u obliku kliničkih opažanja promatrana je 5 dana nakon zadnje doze, u korelaciji s najosjetljivijim razdobljem za razvoj rebara kod štakora”, oglasili su se iz tvrtke.

Sve ovo izravno je u suprotnosti s Agencijom za hranu i lijekove (FDA), koja je u svom odobrenju za Modernin “Spikevax”, tvrdila da nije bilo “fetalnih malformacija ili varijacija povezanih s cjepivom niti štetnog učinka na postnatalni razvoj.”

Sasha Latypova, bivša izvršna direktorica farmaceutske tvrtke s 25 godina iskustva u kliničkim ispitivanjima i regulatornim odobrenjima, pregledala je dokumente i otkrila nesrazmjer između onoga što klinička ispitivanja Moderne zapravo pokazuju i onoga što FDA tvrdi o lijeku.

Ispostavilo se da vladina regulatorna tijela očigledno krivo tumače rezultate mnogih kliničkih ispitivanja, čak i ako su uopće predani vladi na pregled.

Ured glavnog inspektora Ministarstva zdravstva i društvenih usluga kaže da Nacionalni instituti za zdravlje (NIH) ne uspijevaju obaviti svoj posao osiguravajući da tvrtke za lijekove i cjepiva ispunjavaju potrebne uvjete za ispitivanja koja se financiraju iz savezne države.

Više od polovine od 72 ispitivanja koja su trebala biti predana i objavljena na ClinicalTrials.gov u kalendarskoj godini 2019. i 2020. ili uopće nisu predana (25) ili su predana kasno (12).

Umjesto da se na odgovarajući način pozabavi svim tim, NIH je “poduzeo ograničene mjere provedbe kada je došlo do nepridržavanja”, te je nastavio financirati “nova istraživanja odgovornih strana koje nisu predale rezultate svojih dovršenih kliničkih ispitivanja”.

To znači da relevantne informacije o štetnim događajima ne prolaze kroz odgovarajuće kanale, što rezultira time da FDA i druge agencije izdaju lažne informacije o upitnim lijekovima i cjepivima koji su “sigurni i učinkoviti”.

Prema profesoru medicine na Sveučilištu Stanford Jayu Bhattacharyi, koautoru Velike Barringtonove deklaracije, negativni rezultati ispitivanja nikada se ne objavljuju u časopisima zbog toga.

“Dakle, kada NIH ne slijedi pravilo, u biti stvara nepotpunu, pristranu sliku” o tome kako se troši novac poreznih obveznika i što podupire, tvrdi Bhattacharya.

Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) također su suučesnici u reketu, nakon što su nedavno uklonili informacije sa svoje web stranice u kojima se lažno tvrdilo da mRNA spike proteini napuštaju tijelo nakon samo nekoliko dana. Ispostavilo se da oni ipak dugo ostaju u tijelu.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije