Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeIzumitelj mRNA tehnologije: „Spike protein je toksičan! Zaustavite cijepljenje!“

Izumitelj mRNA tehnologije: „Spike protein je toksičan! Zaustavite cijepljenje!“

Robert Malone, molekularni biolog, epidemiolog i specijalist za zarazne bolesti, kao izumitelj messenger RNA tehnologije osjetio je moralnu odgovornost i odlučio progovoriti o svom izumu, koji očigledno izaziva više štete nego koristi (pogledajte video).

Kao mladi diplomac radio je u laboratoriju koji se bavio retrovirusima kod ne-ljudskih primata koji uzrokuju sindrom imunodeficijencije, a što ga je brzo dovelo do interesira za genske terapije, ne samo za RNA, već i za upotrebu adenovirusnih vektora za cjepiva.

Nekoliko godina kasnije, Malone je sa svojim kolegom Philipom Felgnerom radio za start-up tvrtku Syntec. U to je vrijeme njegov fokus istraživanja bio na pronalaženje tehnologije koja bi učinkovito slala RNA direktno u stanice, ali i sve prateće tehnologije, uključujući pripremu ovih velikih procesa, sintezu i pročišćavanje RNA. Syntec je u to vrijeme jedva bio zainteresiran za njihova istraživanja, pa je Philip Felgner, koji je otkrio kationske lipide, otišao raditi za novoosnovani Vical. Ubrzo nakon toga, pridružio mu se i Robert Malone i tamo nastavio svoj posao.

Izvor: Bitchute.com (The Highwire with Del Bigtree)

Od početka provedbe cijepljenja protiv covid-a, dr. Robert Malone primio je brojne poruke od znanstvenika iz cijelog svijeta koji mu skreću pozornost na zabrinjavajuće nuspojave uslijed primjene mRNA cjepiva. Uznemiren velikim brojem štetnih učinaka koji su mu prijavljeni, odlučuje izaći iz tišine i piše članak o svojim bioetičkim razmatranjima o tim eksperimentalnim cjepivima na temelju Nürnberškog kodeksa i konsenzusa na Zapadu o toj temi.

Pregledavajući Pfizerovu dokumentaciju, Robert Malone se iznenadio i zabrinuo zbog onoga što je pročitao. Smatra to neprofesionalno odrađenim poslom jer je otkrio da studije biorazdiobe nisu u skladu s dobrom laboratorijskom praksom, odnosno nisu koristile RNA koja kodira Spike, već luciferazu RNA. I to je samo jedan od mnogih disfunkcionalnih aspekata.

Prema njegovim riječima, problemi koje izazivaju cjepiva ne proizlaze iz tehnologije, nego iz kompleksnosti pogrešno primjenjene terapeutske metode i izvornog Spike proteina koji je toksičan. 

Stoga, traži da se što prije zaustavi svako daljnje cijepljenje!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije