Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upJe li Bill Gates stvarni „gospodar svijeta“ ili samo jedan od vođa...

Je li Bill Gates stvarni „gospodar svijeta“ ili samo jedan od vođa sotonističkog kulta?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sveprisutan

Bill Gates nalazi se u centru svih globalnih (čitaj globalističkih) zbivanja. On je posvuda, nalazi se na svim važnijim svjetskim skupovima, pita ga se o svim važnim svjetskim pitanjima, iako nema nikakvu formalnu funkciju, niti je od ikoga izabran.

Gates je operativac globalističkog kulta po nalogu dvije glavne eugeničke globalističke obitelji Rotschild i Rockefeller. On je operativac za plandemiju, cijepljenje, depopulaciju, dok je Klaus Schwab operativac za Veliki reset, rušenje ekonomije, digitalizaciju…

Ni od koga izabran, Gates je bio šef donatorske online konferencije, 4.5.2020. godine, na kojoj se skupljao novac za buduće cjepivo. Na toj konferenciji, bili su još i Angela Merkel, Macron, Kurz, Sanchez, Trudeau, predstavnici američkog CDC-a, predstavnici Kine, Erdogan, Bin Salman, Netanjahu i mnogi drugi predstavnici drugih država. E da, ne zaboravimo i Andreja Plenkovića (Hrvatska) i Anu Brnabić (Srbija). Na kraju je skupljeno 7,5 milijardi eura za budući genocid cjepivom.

Ursula von der Leyen, koja je vodila online konferenciju, nakon završetka, osobno se dva puta zahvalila Gatesu. Prva poruka bila je upućena za njegovu zakladu, a druga za njega osobno i to riječima: “Thank you Bill for your leadership” (Hvala ti Bille za tvoje vodstvo). Dakle ovdje se Ursula, koja je ipak na dužnosti predsjednice Europske komisije, neslužbene vlade EU-a, ponizno zahvalila stvarnom “vođi” za njegovo vodstvo.

I tu se vidi da ipak postoji jasna hijerarhija u ovoj sotonističkoj organizaciji, u kojoj je Gates, kao operativac kulta, iznad Ursule von der Layen, i iznad Merkelice, Macrona i svih ostalih državnika, iako nema nikakvu političku funkciju.

A ta se poslušnost sotanističke hijerahije, mogla vidjeti i u prvim mjesecima plandemije. kada je Gates nastupio u svim velikim glavnim zapadnim mainstream televizijama u udarnim emisijama vijesti. Bio je na BBC-u, i na CNN-u i na američkim državnim kanalima… kao i na njemačkom ARD-u, državnom kanalu u udarnoj emisiji vijesti Tagesthemen u travnju 2020., koja je otprilike kao što je to Dnevnik 2 u Hrvatskoj…

U svim tim emisijama, voditelji su se faktički ponizno, ulizivački klanjali Gatesu kao božanstvu, predstavljajući ga kao nekakvog dobrodušnog spasitelja svijeta, i nitko se naravno nije usudio postaviti ikakvo kritičko pitanje…

A bio je i kod prijatelja Xi Jinpinga, još prije plandemije i primljen u Kinesku akademiju znanosti…

Poniznost i poslušnost koja se iskazuje prema ovom liku bila je vidljiva i u brojnim, stvarno odvratnim ulizivačkim ljigavim člancima i komentarima u zapadnima i drugim europskim mainstream medijima, u kojima su Gatesa branili od kritika i optužbi od strane kritičara plandemije i “teoretičara zavjere”.

Vezano: Bill Gates na summitu G20 poziva na okončanje života siromašnih i bolesnih jer „se taj novac može bolje potrošiti“

Tako su ga branili i u hrvatskim mainstream medijima: Večernji list, Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, indeks.hr, net.hr… svi su se natjecali tko će prvi stati u njegovu obranu.

Gates je bio i u veljači ove godine u Munchenu na godišnjem skupu globalističke organizacije “Munchenska sigurnosna konferencija” (MSC), koja je lani zajedno sa Ted Turnerovom organizacijom, Gatesovom zakladom i kineskim CDC-om organizirala vježbu plandemije majmunskih boginja.

I na tom skupu MSC-a u veljači, pored Gatesa bili su i Olaf Scholz, Kamala Harris (potpredsjednica SAD-a), Blinken (ministar vanjskih poslova SAD-a) i mnogi drugi predstavnici vodećih zapadnih zemalja i EU-a, kao i Wang Yi- ministar vanjskih poslova Kine. Bio je tu i ukrajinski predsjednik Zelenski (Skup je održan prije početka rata u Ukrajini).

Ta neka sotanistička poslušnost, na isti način se mogla vidjeti i prije plandemije u ljigavom ulizivanju Sorosu, koji je također operativac kulta. Za izazivanje smutnji, pučeva, prevrata, obojenih revolucija, migracije, itd.. I njega su primali mnogi vodeći državnici i ulizivali mu se: Merkelica, Kurz, Macron, Obama… među njima i Ivo Josipović dok je bio predsjednik Hrvatske, a nedavno se sa Sorosom u SAD-u, sastao i crnogorski premjer Abazović i ponosno objavio sliku susreta, u smislu: „Pogledajte ljudi, mene primio šef Soros! koja čast!“

Bez svake sumnje, Bill Gates je danas jedan od vrhovnih vođa ovog kulta. No, za razliku od nekih prošlih vremena, mnoštvo ljudi je sada shvatilo tko je ovaj čovjek i što želi.

Vremena se mijenjaju, pa i za Billa Gatesa!

P O D I J E L I !

Iviv

VEZANO

najnovije