Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeJe li novo Sanofi-jevo cjepivo povezano s proteinom Magneto kojim se može...

Je li novo Sanofi-jevo cjepivo povezano s proteinom Magneto kojim se može kontrolirati mozak i ponašanje?

(Mišljenje) – Svjesni da velik dio onih koji odbijaju cjepivo kao razlog navode nepovjerenje u mRNA tehnologiju, realizatori plandemije pokušavaju „omekšati“ njihov stav nudeći ovih dana još jedno „cjepivo“ pod parolom potpuno drugačije tehnologije.

Radi se o Sanofijevom proteinskom „cjepivu“, za kojeg imunolog Zlatko Trobonjača kaže:

Nema nikakvog genetskog materijala, nije to niti glasnička RNA ni DNK, nego izravno protein koji ulazi u naše tijelo te se odmah ponudi imunosnom sustavu. Ono što je isto tako važno jeste da su ova cjepiva, proteinska, relativno sličnija onim tradicionalnim cjepivima na koja smo mi navikli, dakle cjepivima protiv recimo tetanusa i slično.“   

U članku kojeg smo objavili 1.lipnja ove godine, pod naslovom „Protein Magneto kontrolira mozak i ponašanje“, iznijeli smo činjenice o istraživanjima koja su vršena 2016. godine u SAD-u, a koja su rezultirala razvitkom metode za kontrolu moždanih aktivnosti.

Naime, u ovom članku se objašnjava kako su znanstvenici, putem genetskog inženjeringa, stvorili magnetizirani protein, kojim je jednom kada se ubaci u živi organizam moguće manipulirati.

Povežete li sve ovo s člankom „Teorija zavjere: Znamo konačni cilj operacije Covid-19 i cijepljenja“, u kojem se iznose činjenice o detektiranom sadržaju mRNA i vektorskih cjepiva, te koji je konačni cilj svega toga, ne možemo a da se ne zapitamo postoji li suštinska razlika između svih dosad ponuđenih cjepiva?

Naše mišljenje je da ne postoji, jer ako je konačni cilj ubacivanje određenih magnetiziranih supstanci u tijelo, a koje će omogućiti neku vrstu daljinske kontrole, „različite“ tehnologije cjepiva su samo mazanje očiju javnosti.

Cilj im je svima isti, ubacivanje magnetiziranih čestica u tijelo za uspostavu platforme za upravljanje biološkim i emocionalnim odgovorom ljudi!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije