Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upJedan po jedan…

Jedan po jedan…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Plan depopulacije

*Objavljeno 29. listopada 2021. godine

„Kada ljudima iza zavjese ponestane neprijatelja, vi ste slijedeći…“

Slogan je filma One by One, režiserke Diane Jessie Miller, snimljenog 2014. godine.

Film nije imao veći zapaženi uspjeh i praktički je „prošao ispod radara“ širokog filmskog auditoriuma. No, pogledate li film, shvatit ćete i zašto je to tako…u njemu su eksplicitno i brutalno iskreno otkriveni svi planovi, čijoj realizaciji upravo danas svjedočimo.

Zanimljivo da je to ujedno i zadnji film kultnog britanskog glumca Rika Mayalla, poznatog po ulogama u satiričnim TV serijama „Šljam“ i „Državnik novog kova“.

Pogledajte slijedeći insert iz filma, sve će vam biti jasno…

*Dodano 5. siječnja 2024. godine

Richard Mayall, bio je engleski komičar, pisac, glumac i spiker. Bio je poznat uglavnom po svom alternativnom stilu komedije, prvenstveno u 1980-ima s TV serijama uključujući ne samo The Young Ones nego i kultne klasike BottomBlackadder i Filthy Rich & Catflap. Preminuo je od akutnog srčanog zastoja 9. lipnja 2014. u dobi od 56 godina.

Jedan po jedan neovisni je britanski film o radnici u kafiću koja je nasilno izbačena iz svoje svakodnevne egzistencije kada joj se ponudi zapanjujuće otkriće da je ovaj svijet možda na rubu uništenja, revolucije ili obojega.

Na stranici ‘O filmu‘ nalazi se odjeljak pod nazivom ‘Istraživanje i otkriće’, koji navodi ‘Zeitgeist: Dodatak‘, dokumentarac ‘Dom‘ Yanna Arthus-Bertranda, ‘Veliki diktator‘ Charlieja Chaplina i govor američkog ratnog veterana Mikea Prysnera iz 2008. kao inspiraciju za film.

Scena iz gornjeg videa koja opisuje plan smanjenja populacije Novog svjetskog poretka govori o tome kako smo porobljeni u društvu u kojem nismo slobodni misliti, osjećati ili činiti bilo što osim konzumiranja. Živjeti u strahu od terorizma i kontrole tipa Big Brother znači “zaslijepiti nas” kako bi nas “moćnici” mogli “sve izbrisati” kroz masovni genocid u razmjerima dosad neviđenim – sve dok ne bude samo 500 milijuna.

Među metodama za smanjenje populacije koje se spominju u filmu su namješteni događaji, dirigirani sukobi i manevrirani sukobi te korištenje bioinženjeringa bolesti i cjepiva.

Na kraju stavljamo i isječak u kojoj se Mayall obraća gledateljima tijekom pripreme za snimanje jednog od svojih filmova, a koji dovoljno govori sam za sebe. U njemu kaže slijedeće:

“Gledatelji, vi ne znate tko je snimatelj. Ne znate zašto ste prisiljeni vidjeti te stvari. Ne znam ni ja. Viđate se sa mnom. Ne mogu te ni vidjeti. Možda ću biti mrtav dok ovo budete gledali. Da možda ne znaš tko je čovjek koji stvara stvari koje želi vidjeti. Uništite svoje televizore odmah. Ne smijete slušati nikakve naredbe. To je sve što vam mogu reći na ovu temu.”

Cijeli film Jedan po jedan možete pogledati OVDJE.

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije