Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upJedna od završnih scena uspostave Novog svjetskog poretka odigrat će se na...

Jedna od završnih scena uspostave Novog svjetskog poretka odigrat će se na nebu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Gledajte u nebo!

Mala napomena - tekst članka napisan je još u srpnju 2021. godine, u jeku plandemije koronavirusa, puno prije rata u Ukrajini i posljednjih zbivanja oko "neidentificiranih letećih objekata" na nebu iznad SAD-a. 

Moć je opijum. Onaj tko je ima teži sve većoj dozi, s ciljem postizanja neograničene moći.

Od postanka na ovamo, teško je pobrojati sve careve, kraljeve, vojskovođe koji su željeli prigrabiti svu moć svijeta, osvajanjem, ubijanjem, prevarama, a sve kako bi ostvarili jedinstvenu vlast nad čitavim svijetom i svim ljudima. Sjetimo se Perzijskog carstva i Aleksandra Makedonskog, Rimskog carstva i Julija Cezara, Osmanskog carstva i Sulejmana I., Mongolskog carstva i Džingis-kana, Francuskog carstva i Napoleona Bonapartea, Trećeg Reicha i Hitlera, te ostalih nespomenutih.

Na sreću nas, običnih ljudi, koji smo bez ovakvih bolesnih pretenzija, taj plan nikad nikome zapravo nije pošao za rukom, iako je vjerojatno u određenim vremenskim intervalima povijesti to možda tako izgledalo. Nitko nikada nije uspio postići konačni cilj primjenom sile.

Shvativši da se silom ne može postići apsolutna kontrola nad čitavim svijetom i svim ljudima, mijenja se paradigma za ostvarenje tog plana. Kad se već željeno ne može postići ratnim osvajanjima, pokušati će sve narode staviti pod jedinstvenu čizmu izmišljanjem fantomske prijetnje po čitavo čovječanstvo. Na taj način misle ujediniti sve narode svijeta, a pod parolom tobožnje obrane od strane nekog “vanjskog neprijatelja”.

Djelić provedbe ovog plana vidljiv je već i danas u slučaju “virusa koji prijeti svima”, pa je tako Svjetska zdravstvena organizacija preuzela upravljanje zdravstvom, ali i drugim segmentima života gotovo svih naroda.

No, to je samo jedan mali eksperimentalni korak u smjeru totalne kontrole, u kojem se sada promatra kako narodi prihvaćaju nametnute im mjere u svrhu tobožnje borbe protiv „nevidljivog neprijatelja“. U hodu se stvari mijenjaju i prilagođavaju novonastaloj situaciji, a čemu smo i sami svjedoci. Sjetite se koliko je toga bilo započeto, ali nije i zaživjelo tijekom ove plandemije (uzimanje analnih briseva, aplikacije za praćenje kontakata…). Na taj način usavršava se sistem koji će, po njihovom mišljenju, dovesti do apsolutne kontrole.

Dakle, plandemija koronavirusa je samo prvi korak, ali oni razmišljaju već unaprijed, pa se već razvija slijedeća priča oko akcija koje opet svi zajednički moraju poduzeti pod firmom borbe protiv efekata globalnog zagrijavanja. I ta agenda će nam oduzeti znatan dio naših sloboda, a kako će se razvijati priča vidjeti ćemo vrlo brzo, akcije su već počele.

No, jedan od slijedećih koraka u ovoj igri u koju su nas uvukli, biti će zapravo hollywoodski blockbuster, na kojeg nas pripremaju već više od 70 godina. Radi se o vrhunskom vanjskom neprijatelju koji će tek doći i koji će predstavljati ultimativnu opasnost po sve nas Zemljane.

Naravno, dio vas u ovom trenutku već klima glavom i dodirom prsta se vraća na odabrane naslove Indexa i Net-a, no naša priča ide dalje za one koji shvaćaju situaciju u kojoj živimo.

Da, radi se o invaziji izvanzemaljaca, kao vrhunske priče koja će postaviti i posljednji vijak u okove na našim rukama i nogama. Razmislite, ukoliko uspiju vjerno i uvjerljivo izvesti predstavu „izvanzemaljske invazije“ i proizvesti dovoljnu količinu straha, koliko će biti teško ljude uvjeriti da je neophodno ujedinjenje svih naroda svijeta u cilju ljudskog opstanka.

Kako je to u pravilu i prikazivano u hollywoodskim filmovima, uvijek se “iskristalizira” neki vođa koji bi u ime čitave ljudske rase preuzeo svu vojsku, policiju i ostale službe. Drugim riječima, takav jedan vođa zadobio bi svu moguću vlast nad svom Zemljom i ostvario upravo ono što do sada nikad nikome nije pošlo za rukom.

Zašto mislimo i tvrdimo da će se upravo i dogoditi ovakav scenarij? Već određeno vrijeme u javnost izlaze brojne informacije o navodnim dokazima o postojanju vanzemaljaca, zapravo događa se prava inflacija ovakvih tekstova u posljednje vrijeme.  

S druge strane, ukoliko ne uspijete uvjeriti ljude u jednu ovakvu obmanu, „džaba ste krečili“. A uvjeriti ih se može ukoliko posjedujete vrlo moćnu tehnologiju koja će vizualizirati sve što jedan ovakav spektakl zaslužuje. Naravno, uvijek će biti onih „svjesnih“ koji će raditi otpor i „buditi“ ostale i ova situacija s koronavirusom zapravo je ispitivanje koliki je postotak tih ljudi koji mogu upropastiti čitav plan.

Tehnologiju s kojom bi mogli izvršiti ovaj korak svojeg plana postoji već danas, no je li to baš ta tehnologija s kojom će provesti svoju akciju ili rade na nekoj naprednijoj možemo tek nagađati. S obzirom da vojska (pogotovo američka) u javnost „pušta“ tehnologije koje su stare i 30-40 godina, vrlo vjerojatno se radi o nekoj starijoj verziji te tehnologije. Radi se o tzv. 7d tehnologiji, s kojom je moguće simulirati vrlo vjernu „virtualnu stvarnost“. Pogledajte slijedeći video, te se informirajte o projektu „Blue beam“.

Sada se s razlogom možemo upitati što je to točno Elon Musk radio proteklih mjeseci i godina, navodno lansirajući na tisuće satelita, baš kao i čemu to točno doprinose čestice koje se ispuštaju iz aviona. Rade li svi oni zajedno na stvaranju nebeske pozornice na kojoj će se odvijati završni čin ovog plana?

Vrlo lako je moguće da se paralelno sa „svjetovnom“ pričom oko invazije vanzemaljaca plasira i „duhovna“ priča o Kristovom „drugom dolasku“, a čija svrha bi bila implementacija nove jedinstvene svjetske religije, ali ovaj put s Antikristom kao glavom svega.

Svjesni smo da dobrom dijelu naših čitatelja sve napisano izgleda kao fantazija ili teorija zavjere, no pogledajte što se proteklih mjeseci dogodilo s teorijama zavjere na temu koronavirusa. Sve su se uglavnom i ostvarile, pa se stoga sjetite ovog teksta kada počnete primjećivati čudne pojave na nebu.

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije