Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiJesu li na 7. Kongresu svjetskih vođa tradicionalnih religija postavljeni temelji Jedne...

Jesu li na 7. Kongresu svjetskih vođa tradicionalnih religija postavljeni temelji Jedne svjetske religije?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Krislam

Prošlog tjedna, točnije 14. i 15 rujna, održan je 7. Kongres svjetskih vođa tradicionalnih religija u kazahstanskom Nur-Sultanu (ranije Astana).

Kongres je iznjedrio dokument o ljudskom bratstvu kojeg su izradili papa Franjo i Mohamed bin Zayed, kojeg mnogi tumače kao utemeljenje nove – jedne svjetske religije – Krislam.

Ono što je zanimljivo da se ime Isusa Krista nigdje ne pojavljuje, niti igdje spominje (?!).

Hoće li se papa Franjo povući ili ne, kao što neki sugeriraju, ili će baš on biti biblijski Antikrist, u ovom je trenutku prilično nevažno. Jer on je sada postavio i pokrenuo funkcionalni politički, vjerski i financijski okvir na kojem će djelovati Jedna svjetska religija krislama.

Papa Franjo je na ovaj način stvorio nešto što će ga očigledno nadživjeti, a sve uz pomoć svog vrlo velikodušnog pokrovitelja i podupiratelja, Mohameda bin Zayeda. Je li on “knez saveza”? Vrijeme će pokazati, ali ovo je jedna od najvećih stvari u modernoj povijesti čovječanstva.

Inače, sjedište nove religije planirano je na jednom od umjetnih otoka u Dubaiju, a još 2019. godine je Newsweek pisao kako se tamo zajedno grade crkva, džamija i sinagoga.

Krislam se inače spominje još 1970. godine, što se može provjeriti na stranicama Wikipedije.

Render “obiteljske kuće Abrahama” u Abu Dhabiju

Neki od naglasaka sa 7. svjetskog kongresa religija

“Pluralizam u smislu razlika u boji kože, spolu, rasi, jeziku i kulturi izraz je mudrosti Božje u stvaranju. Religijska raznolikost je dopuštena od Boga i stoga je neprihvatljivo svako prisiljavanje na određenu vjeru i vjersku doktrinu.

Prepoznajemo  važnost i vrijednost Dokumenta o ljudskom bratstvu za svjetski mir i zajednički život između Svete Stolice i Al-Azhar Al-Sharifa (koji je usvojila Opća skupština UN-a u rezoluciji A/RES/75/200 od 21. prosinca 2020.),  te Deklaracija iz Meke (usvojena u Meki u svibnju 2019.), koji pozivaju na mir, dijalog, međusobno razumijevanje i uzajamno poštovanje među vjernicima za opće dobro.

Pozivamo  vjerske vođe i istaknute političke osobe iz različitih dijelova svijeta da neumorno  razvijaju dijalog u ime prijateljstva, solidarnosti i mirnog suživota.

Apeliramo na sve ljude vjere i dobre volje da  se u ovom teškom vremenu ujedinimo  i doprinesemo osiguranju sigurnosti i sklada u našem zajedničkom domu – planetu Zemlji.”

U nastavku nekoliko videa koji se bave “novom religijom”.

Provjeri/nowtheendbegins.com

Foto naslovnice: screenshot nowtheendbegins.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

 1. koja je ovo kriminalna bagra

  ove zle starkelje na slici.. samozvani “Božji posrednici”,
  ustvari su vražiji posrednici, svu su prodali vragu i žigu zvijeri…

  sve te religije su sada za vrijem plandemije pale.. (čast rijetkim časnim izutetcima, pojednicima u svim tim religijama)
  pokazali su svoje pravo lice.

  sve te religije i njihove blesave mantije i kape i razni kičasti rituali i ceremonije, i nakićene velike bogomolje.. sve se to pokazalo kao veliko isprazno ništa..
  fino je trabunjati u teoriji, o bogu, miru ljubavi i ostale otrcane frazetine…ali u praksi se prodati satani/šejtanu/sotoni..
  plandemija je bila prilika da se religije, tojest njihovi “velikodostojnici” (još jedan od ljigavih izraza, koje su banditi sami sebi nadjednuli, kao i ono “velečasni” kod nas, kako se sa strahopoštovanjem nazivaju svećenici), pokažu i dokažu vjeru, da dokažu na čijoj su strani..
  ali ništa od toga, svi banditi, ovi vrhovni glavni “velikodostojnici” u svim velikim religijama, ne samo da se nisu suprostavili najcrnjem plandemijskom teroru i pritisku cjepljenja, u čemu je bila tako očigledna ta neka okultna, luciferijanska dimenzija, tako, očigledna, da je, kako bi rekao pokojni Hugo Chavez “sve smrdilo na sumpor”, koliko je tu bio vidljiv satan, već su banditi pozivali na cjepljenje i slizali se sa vlastima, i pozivali ljude da budu poslućni da se drže lokdauna i drugih mjera..

  naravno, jer svi, cijela ova banda zavise od svjetovnih gospodara, koji im, u svakoj državi daju veliku lovu., dakle u svakoj državi, svaka velika religija, živi od državne love, manje ili više, ili na grbači naivnih ovaca-vjernika, koji ima daju donacije.

  u skandinavskim državama, naprimjer, luteranska-protestantska crkve je i službeno državna. U njemačkoj, dvije crkvem katolička i luteranska, nisu službeno državne, ali faktički jesu. svaka od njih dobiva po 6 milijardi eura od crkvenog poreza godišnje!!!
  žive kao debeli bijeli crvi u ucrvanoj slanini. i naravno slizani su sa režimom, kojeg podržavaju u svakom pitanju, migracija, LGBT, rodna ideologija.. plandemija, cjepljenje..
  a nije ništa bolje ni u hrvatskoj.. vidjeli smo kako se kaptolska banda slizala sa plenkovićevim i beroševim režimom 2 godine… Biskuo Uzinić, Bergoljova sotonjara je fakltički javno se poklonio luciferu, reklamirajući lani cjepljenje.

  plandemija je pokazala da su religije ljudima popuno nepotrebne. i njeni samzvani “posrednici”. nitko ne treba ni religije ni posrednike da bi se vjerovao u boga i molio se Bogu.
  to je ioanko stvar dubokog unutrašnjeg stanja, uvjerenja, svakog pojedinačnog čovjeka.

VEZANO

najnovije