Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaWake upJoš prije 16 UN je upozoren da su chemtrailsi loši za poljoprivredu...

Još prije 16 UN je upozoren da su chemtrailsi loši za poljoprivredu i prirodne resurse

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nije ih briga

2007. godine dr. Rosalind Peterson održala je prezentaciju u Ujedinjenim narodima u kojoj je izjavila da chemtrails tvore oblake koje je stvorio čovjek koji zadržavaju toplinu u atmosferi, pogoršavaju globalno zatopljenje, doprinose dugoročnim klimatskim promjenama i utječu na prirodne resurse i poljoprivredu. Chemtrailsi nisu “teorija zavjere”, oni su činjenica – znaju i oduvijek su znali.

Dr. Rosalind Peterson bila je predsjednica Kalifornije i suosnivačica Agriculture Defense Coalition (ADC). ADC je osnovan 2006. kako bi zaštitio poljoprivredu od širokog spektra eksperimentalnih programa vremenskih i atmosferskih ispitivanja. Dr. Peterson također je osnovala California Sky Watch 2002., kada je počela istraživati ​​testiranje atmosfere i programe za promjenu vremena. Preminula je 2019.

Bila je glavni govornik na 60. godišnjoj konferenciji DPI/NVO o klimatskim promjenama Ujedinjenih naroda (UN) održanoj 5. i 7. rujna 2007. u sjedištu UN-a u New Yorku. Konferencija je nosila naslov “Klimatske promjene: kako utječu na sve nas“. Čini se da je jedina referenca na ovu konferenciju koja je ostala na web stranici UN-a priopćenje za tisak od 5. rujna 2007. godine. Priopćenje za tisak nije spominjao doprinos dr. Petersona, ali konačno izvješće Konferencije jest. 

Na konferenciji je dr. Peterson govorila o poljoprivredi i negativnim utjecajima eksperimentalnih programa modifikacije vremena na zdravlje drveća i biljaka, povećanju UV zračenja, utjecaju zrakoplovstva na klimu i drugim važnim pitanjima. Nakon toga je također predstavila svoju UN PowerPoint prezentaciju fakultetima, sveučilištima i zainteresiranim skupinama. 

U nastavku je snimka izlaganja dr. Peterson s uvodom koji je dala ona sama. Preuzeto je s web stranice California Sky Watch (OVDJE).

“Trenutno smo u globalnom bubnjanju govoreći o klimatskim promjenama i globalnom zatopljenju. Jedna od stvari na koju utječu klimatske promjene je poljoprivreda. Ali nešto od onoga što vidimo djelo je čovjeka, ali načinjeno na drugačiji način nego što možda pretpostavljate.

Programi promjene vremena – eksperimentalni, koje provode privatne tvrtke, vlada SAD-a, države diljem SAD-a – su u tijeku. Ima ih više od 50 u pogonu diljem SAD-a. Sve to utječe na poljoprivredu jer mijenja mikroklimu potrebnu za opstanak poljoprivrede.

Postoje programi diljem svijeta – međunarodne korporacije cijelo vrijeme mijenjaju naše vremenske prilike. I oni ga modificiraju na načine koji pokrivaju tisuće i tisuće kvadratnih milja. Većina je kemijski izmijenjena, pa se događa da stavljamo kemikalije – kemikalije sa zemlje koje se ispaljuju u zrak ili kemikalije koje dolaze iz zrakoplova – koje mijenjaju ili modificiraju naše vrijeme.

Mnogo puta govorimo o umjetnom stavljanju kemikalija – poput sumpora ili čestica – u atmosferu u onome što oni nazivaju shemama geoinženjeringa, kako bi … pomogli planetu, navodno, pomogli planetu da ne prođe kroz tako ogromne globalne klimatske promjene i za ublažavanje globalnog zatopljenja. Međutim, slučajevi ubacivanja kemikalija u našu atmosferu promijenit će se i utjecati na poljoprivrednu proizvodnju… smanjiti proizvodnju usjeva.”

Dr. Peterson dalje daje više pojedinosti o “trajnim mlaznim tragovima”, koje danas kolokvijalno nazivamo chemtrailsima, uključujući i način na koji pogoršavaju globalno zagrijavanje. Chemtrail se može proširiti 4000 kilometara i trajati 20 sati, rekla je.

“Tek u kasnim 1980-ima… počeli smo imati tragove mlaznjaka koji su postojali… Kako vam se sviđa vaše nebo, prirodno ili umjetno stvoreno? Upravo sada stvaramo oblake koje je napravio čovjek i oni zadržavaju toplinu u našoj atmosferi.”

Prema NASA-i, rekla je dr. Peterson, oblaci koje je stvorio čovjek također doprinose dugoročnim promjenama u Zemljinoj klimi i utječu na prirodne resurse. „Naša pitka voda je pod utjecajem jer se kemikalije sada počinju pojavljivati ​​u našoj pitkoj vodi … Mnoge naše šume … umiru … vjerujemo da su ta stabla pogođena jer ne mogu apsorbirati dovoljno vode jer aluminij ulazi u njihov korijenski sustav”, rekla je.

Vrste kemikalija koje koriste su aluminij, barij, stroncij, magnezij, kalcij i mangan.

„Ako ne pogledamo probleme koje stvaramo, programe ispitivanja atmosfere – drugim riječima, [uporne] mlazne tragove koji zagrijavaju našu klimu – i kažemo sebi da želimo geoinženjering nešto drugo, želimo da dodamo više čestica kako bismo pomogli globalnom zatopljenju ili zaustavili klimatske promjene, ono što ćemo imati je da ćemo imati juhu od graška gore od kemikalija koje će biti štetne za naše zdravlje”, rekla je dr. Peterson.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije