Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiJustin Bieber otkazao čitavu turneju za 2023. zbog posljedica „cijepljenja“

Justin Bieber otkazao čitavu turneju za 2023. zbog posljedica „cijepljenja“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kraj karijere?

Obožavatelji pop ikone Justina Biebera više ga neće moći vidjeti kako nastupa na “Justice World Tour” događajima ove godine. Naime, nakon što je „cijepljen“ protiv koronavirusa, glazbenik je pretrpio ozbiljne nuspojave od kojih se očigledno još uvijek nije oporavio, te je otkazan ostatak njegove svjetske turneje za 2023.

Još u rujnu prošle godine, pjevač je objavio je na Instagramu da pauzira svoju turneju, zbog paralizirajućeg stanja. Mnogi obožavatelji mislili su da će se vratiti 2023., ali 70 koncerata koje je Bieber planirao za ovu godinu sada je također otkazano.

“Ranije ove godine iznio sam u javnost svoju borbu s Ramsay-Huntovim sindromom, gdje mi je lice bilo djelomično paralizirano”, rekao je Bieber svojim obožavateljima i pratiteljima u nedavnoj objavi na društvenim mrežama.

“Zbog ove bolesti nisam mogao završiti sjevernoamerički dio turneje Justice Toura. Nakon odmora i konzultacija s liječnicima, obitelji i timom, otišao sam u Europu u nastojanju da nastavim s turnejom. Izveo sam šest nastupa uživo, ali to mi je uzelo pravi danak.”

Ramsay Huntov sindrom, neurološki je poremećaj karakteriziran paralizom lica. U konkretnom slučaju Bieberove oči i kapci ne funkcioniraju normalno, pri čemu mu je jedno oko stalno zatvoreno.

“Ozdravit ću i radim sve te vježbe za lice kako bih vratio svoje lice u normalu, i ono će se vratiti u normalu”, dodao je Bieber u svojoj objavi na Instagramu. “Samo je vrijeme potrebno i ne znamo koliko će sve trajati, ali bit će u redu.”

Bieberova supruga Hailey također je navodno doživjela moždani udar točno u vrijeme kada je kod njega došlo do neurološke bolesti lica. Od njezine navodne hospitalizacije 10. ožujka 2022., Hailey je u vijestima samo zbog svađe na društvenim mrežama koju i dalje vodi sa Selenom Gomez, koja je izlazila s Justinom.

Otkazivanje turneje zbog bolesti izazvalo je lavinu komentara. Pročitajte samo neke od njih:

“Lijekovi ne čine dobro tijelu, posebno oni s mRNA!”

“Justinova tužna situacija podsjeća se Neila Younga, Genea Simmonsa, Howarda Sterna i mnoge druge koji su nekad bili ili su trebali biti buntovnici.”

“Bieber je glasnogovornik Pfizera i glazbene industrije Hellywooda. Bolest je novo zdravlje. Kako napreduje izbacivanje proteina? Ne brinite, to je jedna od 1200 nuspojava ovog oružja za depopulaciju genske terapije.”

“Kontrola, depopulacija i odvajanje od Boga dobro se prodaju. Važnije je oduprijeti se i ne pokoriti se. Naša tijela su apoteke koje je Bog stvorio, a ne farmacija.”

Brojni drugi istaknuli su da je mRNA “dar koji se nastavlja davati”, što znači da ljudi kojima je ubrizgana pate od dugotrajnih zdravstvenih problema prije nego što vjerojatno podlegnu ranoj smrti nakon što njihov imunološki sustav implodira zbog AIDS-a izazvanog „cjepivom“.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije