Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upKako globalistički kult drma svijetom na primjeru „njemačke“ Deutsche Bank

Kako globalistički kult drma svijetom na primjeru „njemačke“ Deutsche Bank

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Poveznica s nacizmom

Deutsche Bank je najveća njemačka privatna banka i jedna od najvećih u Europi. Odavno je uključena u vrh globalističkog kulta. Ova banka je “njemačka” samo na papiru, jer se radi o multinacionalnoj korporaciji, a među vlasnicima dionica DB-a je i najveći lihvarski div BlackRock.

Za vrijeme nacizma u njemačkoj 1933.-1945., Deutsche Bank je bila uključena u financiranje nacista i poduzeća koja su gradila koncentracijske logore. Direktor DB-a za vrijeme nacizma bio je Hermann Josef Abs, ujedno i član upravnog odbora zloglasnog kemijskog koncerna IG Farben, koji je poznat po tome što je proizvodio otrovni plin Cyklon B za konclogore. IG Farben je imao podružnicu i u SAD-u, a Rockefellerov tadašnji koncern Standard Oil lijepo je surađivao s IG Farbenom sve do 1945.

Kao i mnogi drugi njemački koncerni i firme, koji su za vrijeme nacizma sudjelovali u financiranju nacizma, kao npr. Bertelsmann, Allianz... svi oni su nakon 2. svjetskog rata postali globalistički igrači i ušli u službu globalističkog kulta, sudjelujući sve do danas u provedbi globalizacije.

Tako i Deutsche Bank, čiji su skoro svi raniji direktori zadnjih 30-ak godina bili iz redova grupe Bilderberg, a posebno poznat je bivši direktor Švicarac, Josef Ackerman, koji je prije 15-ak godina, dok je bio šef DB-a, u Njemačkoj bio tužen na sudu zbog raznih malverzacija. Naravno, Ackerman se izvukao bez kazne, zahvaljujući prijateljstvu s Angelom Merkel i ostalim vodećim političarima.

Još veća zvjerka od Ackermana je Paul M. Achleitner, dugogodišnji glavni šef nad šefovima DB-a, predsjednik glavnog odbora DB-a i supervizor. Uključen u same vrhove mafije globalističkog kulta, Achleitner sjedi u glavnom odboru Bilderberga, zajedno sa Kissingerom i ostalim mafijašima.

Deutsche Bank je uključena u Rokefellerovo Vijeće za vanjske odnose (CFR), što je glavno gnijezdo globalističkog kulta mafije u SAD-u. DB je takozvani “korporativni član” CFR-a. Pored članova CFR-a osoba – političara, bankara, direktora… njih oko 5000, postoje i “korporativni članovi”. To je oko 250  velikih firmi i banaka, koje daju novac za CFR. Deutsche Bank je jedan od tih članova…

Deutsche Bank je uključena i u agendu promicanja rodne ideologije. Prije nekoliko godina, kada je guverner Sjeverne Karoline u SAD-u zabranio takozvanim “transrodnim” muškarcima da mogu ulaziti u ženske kupaonice, WC-ove, svlačionice i slično… više velikih firmi i banaka su napali guvernera i bojkotirali Sjevernu Karolinu, a među njima je bila i Deutsche Bank.

Deutsche Bank je uključena i u “globalni pakt” privatne globalističke zločinačke organizacije, koja sebe naziva UN, baš kao i mnogi drugi multinacionalni koncerni i banke.

Deutsche Bank je također bila upletena u poslove s osuđenim pedofilom Epsteinom…

Pored toga DB je bila upletena u razne druge mućke i kriminalne radnje, kao npr. špekulacije s cijenama pšenice, pranje novca, itd…

Ukratko rečeno, Deutsche Bank je duboko kriminalna banka globalističkog kulta (kao i sve ostale velike banke) s prljavom nacističkom prošlošću, a zanimljivo je da su i sve vodeće osobe globalističkog kulta također povezane s nacizmom i sve redom imaju istu prljavu prošlost…

Naravno, za plaćeničke mainstream medije sve je ovo samo još jedna teorija zavjere, iako su činjenice poznate i vrlo brutalne.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Iviv

VEZANO

najnovije