Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiKako smo dobili „prvo poluvrijeme“ utakmice za prevlast nad našim zdravljem

Kako smo dobili „prvo poluvrijeme“ utakmice za prevlast nad našim zdravljem

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Otpor nije uzaludan!

Za one koji nisu pratili, upravo smo izbjegli jednu od najvećih zamki elite koja je putem izmjena ugovora sa WHO-om željela ovladati našim zdravljem. No, s radošću vas izvještavamo da nisu uspjeli… bar zasad…

Kako donosi dr. Meryl Nass na svom substack-u, diplomati u Ženevi pozvani su danas (1.lipnja 2024.) na još jedan plenarni sastanak kako bi odobrili novu verziju izmjena i dopuna IHR-a, a radi se tek o „kozmetičkim“ izmjenama:

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf

„Drago mi je izvijestiti da, iako sam imala samo kratko vrijeme da ovo pročitam, dokument u osnovi izgleda kao ono što sam predviđala cijeli tjedan. To je ‘light’ verzija iz koje su uklonjene sve strašne stavke, uz jednu iznimku i jednu djelomičnu iznimku. U nastavku sam napravila snimke zaslona kako bih pokazala koji su problemi ostali.

Jedna od njih je stavka, odnosno dogovor o “bavljenju” dezinformacijama i krivim informacijama. Ali kao što sam ranije objasnila, ovo se već ionako provodi diljem svijeta, tako da nije ništa novo.

Odjeljak koji je zahtijevao isključivo digitalne zdravstvene dokumente poznate kao digitalne osobne iskaznice je nestao – sada i papirnati i digitalni zdravstveni dokumenti mogu biti prihvatljivi tijekom proglašene pandemije. Detaljni zahtjevi za dokazivanjem ‘autentičnosti’ takvih dokumenata svedeni su potpis liječnika.

I dalje mislim da je ovo velika pobjeda i da ovaj IHR dokument ne daje globalistima ništa što su stvarno željeli. Također, zemljama u razvoju ne daje ništa. Drugim riječima, gotovo dvije godine pregovora nisu dovele do ničega.“

Što se tiče ponašanja pojedinih zemalja u odnosu na IHR, zanimljivo je svakako slijedeće:

 • Kostarika ne želi nastaviti pregovore.
 • Slovačka je upravo odbacila cijeli novi IHR !
 • Iran upozorava da bi mogao odbaciti dijelove IHR-a.
 • Argentina žali zbog brzog procesa na kraju. Poziva na nacionalni suverenitet u zdravstvenim hitnim slučajevima.
 • Nizozemska će, u procesu promjene svojih vladajućih dužnosnika, odgoditi odobrenje svojoj sljedećoj vladi i parlamentu.
 • UK ističe da vlade mogu prihvatiti ili odustati od svakog amandmana. UK će glasovati 4. srpnja tako da će buduća vlada donijeti svoje odluke o novom IHR-u.

Provjeri/merylnass.substack.com

Foto naslovnice: web screenshot

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. ne ide im sve kako su planirali…

  čini se da je zločinačka mafija očajna

  jer, evo sada opet pokušavaju podgrijati već davno ohlađenu i usmrđenu plandemiju korone, kada ne ide ništa drugo…

  prije, koji dan, napisao sam ovdje, da su zapadni meediji rekli, da je neuništivi virus korone (napravljen na računalu) opet mutirao u novim varijantama, i te varijante su dobile lijepu kraticu FLiRT. Navodno od početnih slova tih varijanti: F,L, R, T, pa da bi to ljepše zvučalo ubacili su u sredinu malo slovo i,. pa od toga sklepali ovu kraticu FLiRT. Na engleski; flertovanje, udvaranje, ašikovanje.. ah kako preslatko to zvuči.

  i rekli su tada da bi FLiRT mogao izazvati novi “proljetni val” korone..
  Ali evo proljeće je pri kraju i ništa od tog vala i bliži se ljeto, ali mafija opet pokušava..

  I sada kažu, lažni virus ma opet mutirao.. ma kakvi miševi, štakori, komarci i ostali insekti itd… svi oni zajedno se ne mogu toliko razmnožavati kao virtualni virus korone, stalno se razmnožava i proizvodi nove mutacije., I evo sada kažu, nova varijanta zove se KP2 i ona se već strahovitom brzinom širi u SAD-u i u Europi.. ma naravno, uvijek dakle najprije u SAD-u i Europi, tojest na Zapadu.. I taj KP2 pripada ovoje ekipi iz FLIRT-a.
  ali nikad nema varijanti u najsirotinjskim državama bez ikakve medicinske uređenosti i sa lošim higijenskim uvjetima, kao npr. u Afgnaistanu, tamo nikada nije bilo nikakvih varijanti i uopće nikakvih “valova korone”.. Kako to? Naprosto tako što, u kaotičnom afganistanu ne postoji zločinačka mafijaška mreža privatne rokefelerovo-gatesove medicine: WHO, GAVI CEPI, i ostala banda i državne zdravstvene institucije pojedinačnih država, koje također pripadaju ovoj mreži.

  i kako su došli do tog zaključka da se nova varijanta KP2 širi?
  Tako što su testirali otpadnu vodu. Dakle smrdljivu govnavu i upišanu vodu iz kanalizacije… Jer se dakle skoro nitko više ne testira sa lopovskim prevarantskim papaya testovima za koronu, pa onda ova banda testira otpadnu vodu.. I zamislite, koji su to genijalci, u toj otpadnoj, zagađenoj vodi, koja je puna milijardi raznih bakterija i raznih sastojaka, kemikalija, amonijaka, ljudskih i štakorskih govana.. i koječega, ovi genijalci otkriju varijantu virusa korone KP2!!! Wow! To je baš ono, kao da netko otkrije iglu u plastu sijena.

  I tko je opet glavni stručnjak koji je to otkrio i prije nekoliko dana upozorio na FLIRT, i sada upozorava na KP2 i mogućnost opet novog vala?
  Opet onaj isti, američki doktor Eric Topol. Koji je, gle čuda, ma tko bi to rekao, ne bi vjerovali, pripadnik nedodirljivog samoizabranog naroda. Onoga, bezgrešnog i dobrog naroda, koji ne bi ni muhe zgazio, a kamoli da tamani deseteke tisuća palestinaca u konclogoru, pardon, humanom zabavnmom parku Gaza. Ma ne, jok, kakvi.

  A njemački Institut Robert Koch (RKI), jedan od glavnih u toj mafijaškoj mreži, također je zabrinuto izvjestio o širenju varijante KP2.
  Onaj isti RKI, sa nacističkom zločinačkom eugeničkom prošlošću, koji je 30-ih godina u nacističkoj Njemačkoj, sudjelovao u smrtonosnim eugeničkim programima (i sa Rokefelerovim parama i tada), u kojima su ubijana i djeca, koja su imala neki nedostatak, invalidna i teško bolesna djeca i slično…

  i taj isti RKI, o kojem su nedavno procurili službeni transkripti iz 2020. i 2021., transkripti o donešenju totalitarnih mjera kontrole lokdauna, zabrana izlaska, maski i ostaloga u Njemačkoj… transkripti sa sjednica njemačke vlade, pokrajinskih premjera, RKI-ja i njemačkog stožera stručnjaka. Transkripti iz koji se sada vidi da su RKI i ostala ta banda skoro sve lagali da namjerno nametnu sve te mjere..

 2. Uf, izgleda da nismo dobili „prvo poluvrijeme“. Izgleda da su uspjeli u subotu, praktično nakon oficijelnog dijela konferencije isposlovati još jedno glasovanje i to na neke prijedloge koji su zaobišli ne samo proceduru već i sadržaj. Više ću doznati iz povjerljivog izvora krajem tjedna.

  Do tada provjerite ovdje, jer izgleda da ima James Roguski (naj)više informacija: https://jamesroguski.substack.com/

VEZANO

najnovije