Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaSamo pozitivaKako znati da sve polako sjeda na svoje mjesto

Kako znati da sve polako sjeda na svoje mjesto

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Put do mira

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada jednoga dana svoj život počneš promatrati novim očima, kada se prestaneš bojati oluja kroz koje prolaziš jer znaš da sve one imaju smisao u tvom životu, smisao koji ti sada još nije jasan.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se prestaneš baviti nevažnim stvarima i ljudima shvaćajući da te ni malo ne treba dirati što drugi misle, govore i čine. Sve je to njihova stvar.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više ne moraš skrivati svoje suze jer je sve to jedan proces upoznavanja svijeta i sebe i drugačije ne može ni biti.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se više ne žališ na manjak vremena već shvaćaš da vrijeme stvaraš za stvari koje ti nešto znače, a oduzimaš ga od onih što ti ne znače i što te više nitko ne može prisiliti da radiš stvari koje ne želiš.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada i dalje osjećaš strahove i sumnje, ali se više ne gubiš u njima jer shvaćaš da su dio igre uma kojemu ne treba pridavati mnogo pažnje i energije.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više od ljudi prestaješ pokušavati napraviti ono što misliš da trebaju biti, a pustiš ih da se razvijaju kako oni najbolje znaju i umiju jer je na koncu to njihov život.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više nemaš potrebe bilo kome išta dokazivati jer da im je stalo, raspitali bi se i potrudili se razumjeti te i počinješ živjeti život koji nije više kopija onoga što je nekoć bio već tvoja nova priča koju više ne želiš prepuštati slučaju i okolnostima.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada počneš izlaziti iz bitaka u koje si kao mlad ulazio jer shvaćaš da je mir mnogo vrjedniji nego biti pobjednik.

Provjeri/savjetnikuspjeha.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije