Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiKakvu su nam budućnost odredili u Davosu?

Kakvu su nam budućnost odredili u Davosu?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pogled u 2024.-tu

Ovdje se ne radi o astrološkim ili ekonomskim prognozama, ali dobro je imati globalnu viziju svega što se trenutno događa u našim zemljama, posebice u zemljama Europske unije. 

Europska klika ratobornija nego ikad i šuti o blokadama u Njemačkoj

Prije svega, popričajmo malo o ratu u Ukrajini koji se, čini se, ne odvija kako su željeli Amerikanci i Europska komisija. Njemački dnevnik Bild upravo je objavio članak o pripremi mogućeg napada Rusije, najavu koju je demantirao i sam NATO!

S druge strane, nije tajna da neizabrani donositelji odluka Europske unije žele nastaviti ovaj rat, a Ursula von der Leyen od naših zemalja traži dodatne milijarde za nastavak. “Scenarij treninga” je stoga možda nešto više od jednostavnog scenarija i mogao bi vrlo brzo biti realiziran!

Unatoč stalnoj šutnji glavnih medija na temu blokada njemačkih poljoprivrednika, kojima se pridružuju i mnoge druge profesije, one se nastavljaju, a skup organiziran u Berlinu 15. siječnja navodno je podržalo oko 70% stanovništva.

Najava Olafa Scholtza o povećanju poreza na LNG za poljoprivrednike nedvojbeno je bila kap koja je prelila čašu; poljoprivrednici i mnoge druge struke žele ostavku Scholtza i njegove vlade, kao i zaustavljanje uvoza zbog odluka Europske komisije (meso s Novog Zelanda, žitarice iz Ukrajine).

Tako se negdje i seljaci preko Rajne bune protiv ovih diktata EU koja želi da se izvršne ovlasti država koje ju čine prebace na nju!

Fotografije njemačkih demonstracija su impresivne, riječ je o više od 100.000 traktora za cijelu Njemačku.

Rumunjska se tek pridružila pokretu. 

San Davosijanaca: kontrolirati stanovništvo

Čini se da su planovi Davosa, odnosno Agende 2030., doista usmjereni na postizanje Trećeg svjetskog rata, kako bi postigli svoj cilj: potpunu kontrolu nad zapadnim stanovništvom stvaranjem masovne psihoze.

Od 15. siječnja u Davosu se održava 54. Svjetski gospodarski forum. Prva informacija je vrlo zanimljiva u vezi s kontrolom populacije budući da su “gospodari svijeta” zainteresirani i promoviraju osobne tragače ugljičnog otiska, koji će omogućiti ograničenje putovanja ili konzumacije mesa:

Ove karbonske putovnice dio su najnovijih odluka Europske komisije koja nam želi nametnuti europsku digitalnu putovnicu kako bi nam dala pravo ili zabranila putovanje unutar EU-a. Ove putovnice također će sadržavati naše zdravstvene kartone, a ključno će biti jeste li prihvatili nametnuta cjepiva ili niste…

Na sastanku WEF-a 2023. godine, ovom temom se već bavio bivši britanski premijer Tony Blair, koji je objasnio da je neophodno imati odgovarajuću digitalnu infrastrukturu kako bi se mogle provoditi te provjere!

Pandemija Svjetske zdravstvene organizacije

Neki, poput izvršnog direktora Alibabe, čak su objasnili da su ti uređaji za praćenje vrlo važni jer će potrošačima omogućiti mjerenje vlastitog ugljičnog otiska povezanog s njihovim putovanjem i hranom! 

Jučer, 17. siječnja, održao se i vrlo važan sastanak na kojem je naravno sudjelovao i WHO, tijekom kojeg se raspravljalo o dvije bitne teme:

– Smanjenje naše konzumacije mesa (izvješće WHO-a iz listopada 2023.), što također može biti objašnjenje želje da naše europske krave nestanu, ali ne objašnjava zašto ih EU želi zamijeniti novozelandskom janjadi ili kravama koje, štoviše, ne podliježu istim zdravstvenim kriterijima (pesticidi ili drugi) kao ovdje.

– I, šlag na torti, ovaj sastanak također imao je za cilj dati ime novoj pandemiji koja još ne postoji!

Pandemija koja će naravno uključivati ​​i obavezno cjepivo, za koje možemo pretpostaviti da je već spremno, kada pogledamo popis sudionika ove konferencije!

Bitno je postaviti pitanje koliko je sudionika ovog foruma u Davosu cijepljeno, jer bi ih zbog naše budućnosti i budućnosti naših potomaka možda bilo hitno potpuno neutralizirati! Ni njihovo zatvaranje nije nužno najgore rješenje!

Provjeri/francesoir.fr

Foto naslovnice: screenshot francesoir.fr

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. prešutni genocid nad palestincima u Gazi je pokazao još jednom tko su vladari svijeta i da se svi moraju klanjati okultnom Molohu.
  a sada i ovaj godišnji skup WEF-a u Davosu, opet pokazuje da se svi, sve države klanjaju Molohu i da je takozvana geopolitika Trumanov šou za mase

  U davosu su zajedno i izraelski predsjednik Isaac Herzog i iranski ministar vanjskih poslova Hossein Amir-Abdollahian.
  jučer je Iran, navodno glavni neprijatelj Izraela, raketirao Pakistan, zbog nekakvih navodnih terorističkih grupa, islamističkih, sunitskih i antišijitskih), za koje nitko dosada nije čuo. To je jučer upravo izjavio ovaj Hossein Amir-Abdollahian, koji se nalazi na sotonističkom skupu u Davosu i tamo pravi feštu zajedno sa cijelom ostalom mafijom; ukupno 2800 sudionika iz 120 država.
  A danas je Pakistan sa svoje strane uzvratio raketiranjem položaja u Iranu, sa sličnim obrazloženjem, – da uništi nekakve navodne iranske terorističke skupine..
  ma bravo, zaista bravo. Izrael i ciofašisti trljaju ruke i drže se za stomak od smijeha, odnosno oni drže sve ostale za mooda.

  sličnu predstavu je pravio i drugi navodno veliki neprijatelj Izraela, Erdogan, koji je prije nekoliko dana, dao uhapsiti, nekakve kofol teroriste u Turskoj, koji su navodno “špijuni Mosada” i teatralno poručio Izraelu- da će Turska pokazati Izraelu zube, da se ne igra.. uh kaom strašno.
  Plus, što je Turska na sličan način, kao i Iran, već ranije raketirala navodne “izraelske špijune”, ali u sjevernom Iraku i siriji, u kurdskim oblastima…

  2 islamske države koje su kofol najveći kritičari i neprijatelji Izraela, Iran i Turska, bore se protiv Izraela, tako što napadaju druge islamske države; Pakistan, odnosno Siriju i Irak. Da sve ovo nije ozbiljno, krvavo i tragično,- ovo bi bila veća zahebancija i satira nego Monti Pajton. A ustvari jeste zahebancija i satira u režiji kulta, sve za priglupe mase Truman šoua.

  i evo 3 mjeseca, se ubijaju Palestinci i Gaza je pretvorena u prah i pepeo, i nitko od islamskih drava nije mrdnuo guzicom, naravno da ne,- jer su vlade svih tih država također pod kontrolom ili u službi cionista i globalističkog kulta,
  ako to nekima sada nije jasno, neće onda nikada biti.

  Izraelski predsjednik Herzog je u Davosu primljen sa svim počastima i u jučerašnjem razgovoru sa predsjednikom WEF-a, Bilderbergovcem i okorjelim mafijašem, norvežaninom Borge Brendeom- Schwabovom desnom rukom- Herzog je slinavo patetično ljigavo, govorio o patnji navodnih izraelskih talaca u Gazi i “pravednosti” rata koji vodi Izrael. Kažem navodnih talaca, jer da li zaista još uvijek postoje kofol nekakvi taoci, koje kofol i dalje drži Hamas, je upitno,- U svakom slučaju se radi o glumatanju i igrokazu, u zajedničkoj izvedbi Hamasa i Izraela. Ili ti taoci još uvijek postoje i ustvari su glumci koji igraju uloge ili uopće ne postoje, ali se u ms medijima tvrdi da postoje. Ali, navodni “taoci” su i dalje povod, da Izraeal i dalje kolje i razara sve pred sobom. Herzog se dakle izasrao jučer, pred kompanjonima u Davosu i svi su mu aplaudirali, ali nigdje naravno ni riječi o dosada oko 8.000 masakrirane i raskomadane palestinske djece….

  još uvijek nigdje nije izišla kompletna lista ovogodišnjih sudionika đavolje mafijaške smotre u Davosu, samo su u izvještajima ms medija spominjana najvažnija imena: tajnik UN-a Guterres, Ursula von der Leyen, američki ministar VP Blinken, brat mu Zelenski, brat im Sam Altman iz Open AIa, a i druga im mnogobrojana braća iz Black Rocka, Goldman Sachsa itd.. a tu su i Macron, Scholz, Scholzov vicekancelar Habeck, ministrica VP Baerbock (Schwabova učenica iz programa Young global leaders), kineski premjer Li Qiang, Bill Gates, direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, direktorica MMF-a Kristalina Georgijeva i ostala kriminalna banda iz tzv. “međunarodnih organizacija”… a tu je i novi argentinski premjer Javier Milei, još jedan cionistički trol..
  U Davosu je i kardinal Peter Turkson, kao predstavnik Vatikana i poslanik Bergoglija. Turkson je okupljenim zločincima prenio srdačnu poruku Bergoglia..

  vaticannews.va/de/papst/news/2024-01/papst-franziskus-wef-davos-botschaft-loesungen-gemeinsam-galgano.html

  a Gates je u Davosu nahvalio svoje pajdaše iz indijske vlade. I rekao da je Indija vodeća i njabolja u cjepljenju.

  cnbctv18.com/business/wef-davos-2024-bill-gates-foundation-india-role-vaccine-artificial-intelligence-chatgpt-healthcare-education-18816721.htm

  “nezvisna” Indija, članica BRICS-a koja se strahovito bori protiv zlog zapada i novog svjetskog poretka.. još jedna nehotična zahebancija,

  jedino opet nisu došli ruski predstavnici.
  ali nije da nisu htjeli doći. Oni bi rado došli u Davos, ali nisu dobili pozivnice. To je zaista tako izjavio glasnogovornik Putina i ruske vlade prije tjedan dana, prije početka skupa WEF-a u davosu.

  Rusija, dakle, ne sudjeluje tamo- ne zato što je to đavolski i kriminalni skup, već zato što nije dobila pozivnicu.. ma glumci sa obe strane i ovi iz WEFa i Zapada i ovi iz Rusije, u zadnje 2 godine, od početka rata u Ukrajini, moraju malo glumiti kofol neprijateljstvo, pa ruski predstavnici nisu pozvani lani ni ove godine. Ali zato su do 2022. do početka rata u Ukrajini, lijepo sudjelovali svake godine u Davosu. Na zadnjem skupu WEF.-a 2021. koji je održan olnline preko skajpa (zbog plandemije), Putin je u svom pozdravnom govoru iz Moskve na sav glas nahvalio starog prijatelja Schwaba, koji je sjedio u Davosu. Započevši govor sa: “poštovani prijatelji, dragi Klause”. I sam se nahvalio da se sa Klausom poznaje skoro 30 godina i da su se više puta sastajali u Davosu..
  ali nema veze, što nisu sada došli u Davos, zato su ruski predstavnici, tj. Lavrov, bili i 2022. i 2023. na godišnjim skupovima G20 i tamo potpisali sve deklaracije za još cjepljenja i porobljivanja beskorisnih izjelica, zajedno sa “neprijateljima”: SAD-om, Njemačkom, Francuskom, Britanijom..itd..

  a što se tiče kriminalaca iz regije, dosada znam da je Vučić tamo u Davosu (objavili su i srpski ms portali)..
  tko je od hrvatskih bandita tamo, još mi je nepoznato, ali vjerojatno su Plenki i cijele akipa tamo, kao i lani,. Lani su u Davosu, bili predstavnici svih 7 država regije

 2. slučajevi “iznenada i neočekivano” se nastavljaju:

  Dejan Milojević- bivši srpski košarkaš i pomoćni trener NBA tima, Golden State Warriors, unmro od srca, 47 godina

  kurir.rs/sport/kosarka/4340882/preminuo-dejan-milojevic
  ……………………………………………

  Kay Bernstein – predsjednik nogometnog kluba Hertha Berlin, iznenada umro, 43 godine. nakon izvršene obudkcije, kažu vjerojatni uzrok smrti “prirodnim” načinom, bio je zastoj srca..
  naravno u izvještajima ms medija, ne smije se ni spomenuti mogućnost cjepiva, već se nešto laprda kako je eto sasvim normalno, da mlade ljude pogodi iznenadni srčani udar

  bild.de/ratgeber/gesundheit/herzgesundheit/tod-von-kay-bernstein-was-bedeutet-natuerliche-todesursache-86817390.bild.html

  inače, taj Bernstein nije bio uobičajeni funkcioner, “foteljaš”, kakvi su predsjednici skoro svih ostalih klubova, već je on bio tako reći, čovjek iz naroda. dugogodišnji vatreni navijač Herthe, pripadao je takozvanim ultrasima. Skupština članova Herthe, među kojima su i mnogi navijači, izabrala ga je prije godinu i pol za predsjednika Herthe.

VEZANO

najnovije