Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarKanye West: „Sotonistička iluminatska elita zarazila je Hollywood“

Kanye West: „Sotonistička iluminatska elita zarazila je Hollywood“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Otvorio oči?

Prema Kanye Westu, Los Angeles, Hollywood i mainstream mediji potpuno su preuzeti od strane Iluminatske elite koja obožava Sotonu.

Je li u pravu? Krenimo od mainstream medija.

Možda nije slučajnost što su mediji uništili Kanyeov ugled kao svoju misiju. Dok je repao o sisama, guzici i hrpi zlatnih poluga, mediji se nisu mogli zasititi Kanyea, hvaleći ga do neba. Čim je pronašao Boga i proširio svoj opseg, mediji su se okomili na njega, pokušavajući ga uništiti.

Ovakva igra s poslušnicima sistema je viđeno jako puno puta, a industrija zabave ne dopušta umjetnicima da se oslobode svojih okova. Kako bi postali poznati i slavni, mnogi posrnu pred sotonističkom industrijom, koja im garantira lansiranje u zvijezde, ali na kraju balade uvijek nešto traži za uzvrat.

Za razliku od Kanye Westa, njegov bivši kolega Jay-Z ima radikalno drugačiji medijski odjek. No, to je sasvim logično jer Jay-Z još uvijek redovito subliminalno i otvoreno veliča Sotonu.

Utjecaj slavnih zvijezda, poput Jay-Z-ja, na popularnu kulturu je ogroman, pogotovo na djecu.

Voditelj Fox Newsa, Tucker Carlson u četvrtak se družio s Kanye Westom u njegovim uredima u Los Angelesu.

Carlson je objavio fotografiju njih dvoje u Westovom uredu nakon što je West dobio intenzivnu medijsku reakciju jer je nosio majicu s natpisom “White Lives Matter” s Candace Owens na modnoj reviji u Parizu. Obojica su na Instagramu objavili fotografije i videa na kojima se vide kako se druže, a Kanyeova poruka glasi : “Bog je dobar”.

Povezano: Svi koji su bili na tragu otkrivanja mučne istine o „elitama“ umrli su pod čudnim okolnostima

Prema Kanyeu, mediji su “bezbožni” i on to misli doslovno. Glavni mediji su zaraženi demonima koji djeluju u ime globalističke elite. A njihova agenda je sotonistička.

Nije prvi put da je Kanye razotkrio industriju zabave onakvom kakva jest.

I čini se da je itekako svjestan rizika u ovoj igri. On zna što se dogodilo Bobu Marleyu, Michaelu Jacksonu i Princeu, superzvijezdama koje su uzdrmale brod i nadživjele svoju korisnost za elitu.

U današnjem svijetu proizvedenog pristanka jednostavno nema mjesta neslaganju. Elita kontrolira vlade, čije agencije kontroliraju medije, a svatko tko se ne slaže smatra se ludim. Većina ljudi užasava se društvenog posramljivanja i zbog toga se suzdržavaju od otvorenog govora i dijeljenja mišljenja.

Za one koji prevladaju svoj strah i nastave govoriti, postoje posljedice.

To je tragično stanje stvari jer je ljudska rasa sposobna za mnogo više. Ne bismo trebali postojati u sjeni, nesposobni istinski živjeti, valjajući se u strahu i suučesništvu s našim psihopatskim gospodarima.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Jay Z je poznati sotonist, kao i žena mu Beyonce. Kao i Rihanna.

    satanistice-iluminatice su i Lady Gaga i Katy Perry i stara ofucana drolja, Madonna

    O satanističkoj sekti u Hollywoodu i šou biznisu, čak je pisao i portal Jutarnjega prije nekih 6-7 godina.
    Jay Z je prijatelj sa satanisticom Marinom Abramović, koja te svoje performanse uvijek zapakuje u celofan “umjetnosti”.

    Jay Z je također sudjelovao u nekim njenim perforamnsima.. sjećam se da sam davno vido neku zajedničku sliku Jaya Z i Abramovićke, (ako se ne varam na bivšem blogu Ranka Martinovića na portalu Večernjega)

VEZANO

najnovije