Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaWake upKardiolozi došli do istog zaključka u vezi nuspojava od „cjepiva“ protiv Covida

Kardiolozi došli do istog zaključka u vezi nuspojava od „cjepiva“ protiv Covida

- Advertisement -

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

“mRNA cjepivo protiv Covida vjerojatno je igralo značajnu ulogu ili je primarni uzrok neočekivanih srčanih zastoja, srčanih udara, moždanih udara, srčanih aritmija i zatajenja srca od 2021. godine…”

Sve dok britanski kardiolog, dr. Aseem Malhotra, nije izrazio ozbiljnu zabrinutost o sigurnosti Covid mRNA cjepiva, bio je jedan od najslavnijih liječnika u Britaniji. 

Godine 2016. proglašen je na popisu Sunday Timesa Debrett kao jedan od najutjecajnijih ljudi u znanosti i medicini u UK-u na popisu na kojem je bio i profesor Stephen Hawking. Njegov ukupni Altmetric rezultat (mjera utjecaja i dosega) njegovih publikacija u medicinskim časopisima od 2013. iznosi preko 10 000, što ga čini jednim od najviših u svijetu za kliničkog liječnika u tom razdoblju.

U prvim danima uvođenja cjepiva protiv COVID-19 u Britaniji, zagovarao je injekcije za širu javnost. Međutim, u srpnju 2021. doživio je užasan osobni gubitak koji ga je natjerao da ponovno procijeni snimke — naime, iznenadna i neočekivana smrt njegovog 73-godišnjeg oca za njega nije imala smisla jer je iz vlastitog pregleda znao da je očevo opće i srčano zdravlje izvrsno. Kako je rekao u nedavnom intervjuu:

„Njegov postmortalni nalaz me stvarno šokirao. Dogodila su se dva ozbiljna začepljenja njegovih koronarnih arterija, što zapravo nije imalo smisla s obzirom na sve što znam, i kao kardiolog—netko tko ima stručnost u ovom području—ali i intimno poznavajući način života moga oca i njegovo zdravlje. 

Nedugo nakon toga počeli su se pojavljivati ​​podaci koji upućuju na moguću vezu između mRNA cjepiva i povećanog rizika od srčanog udara zbog mehanizma povećanja upale oko koronarnih arterija. 

Ali povrh toga, kontaktirao me zviždač s vrlo prestižnog sveučilišta u Velikoj Britaniji, i sam kardiolog, koji mi je objasnio da postoji sličan nalaz istraživanja na njegovom odjelu i da su ti istraživači odlučili u biti pokriti to gore jer su bili zabrinuti zbog gubitka financiranja iz farmaceutske industrije. 

Zatim sam počeo pregledavati podatke u UK-u da vidim je li došlo do povećanja srčanih zastoja

Moj tata je doživio srčani zastoj i iznenadnu srčanu smrt kod kuće. Je li bilo ikakvih promjena u Ujedinjenom Kraljevstvu od puštanja cjepiva? I opet su ti nalazi bili vrlo jasni. Bilo je dodatnih 14 000 srčanih zastoja izvan bolnice u 2021. u odnosu na 2020.“

Što je dr. Malhotra više proučavao to, to je više osjećao istu zabrinutost oko sigurnosti mRNA cjepiva koju je dr. Peter McCullough osjećao od proljeća 2021. Alarmantna učestalost iznenadnih, neočekivanih smrti tijekom druge polovice 2021. i prvih osam mjeseci 2022. — osobito među mladima i sposobnima — pojačali su njegovu ozbiljnu zabrinutost i sumnju.

U rujnu 2022. — nakon temeljitog istraživanja sve veće količine podataka — došao je do zaključka:

Cjepivo protiv Covid mRNA vjerojatno je igralo značajnu ulogu ili je bilo primarni uzrok neočekivanih srčanih zastoja, srčanih udara, moždanih udara, srčanih aritmija i zatajenja srca od 2021. dok se ne dokaže suprotno.

Njegov zaključak, uključujući njegovu preciznu verbalnu formulaciju, bio je identičan zaključku koji je izveo dr. Peter McCullough. 

Iako su dva liječnika naposljetku uspostavila kontakt kako bi usporedili bilješke, do zaključaka su došli na temelju vlastitih, neovisnih ispitivanja, prije nego što su razgovarali jedan s drugim.

Nedavno je Zaklada za istraživanje sigurnosti cjepiva proizvela Until Proven Otherwise — kratki video dokumentarac o potvrđujućim nalazima ova dva vodeća kardiologa. Vjerujem da nije pretjerano reći da zadivljujući, četverominutni video svatko MORA POGLEDATI i podijelite ga sa svojom obitelji i prijateljima.

Provjeri/TheEpochTimes

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

1 KOMENTAR

 1. u njemačkoj se ukida obaveza cjepljenja za bolničko osoblje.
  tojest ona više neće biti produžena, kada joj istekne rok krajem prosinca.
  to se najavljivalo odavno, a sada je službeno potvrđeno od strane ministarstva zdravstva.
  kratko obrazloženje je , — zato što cjepivo skoro nikako ne sprečava infekciju kovida,, za “nove varijante koronavirusa”..

  ovo je ustvari faktički priznanje, da je cjepivo ništavno i pušiona. što su nezavisni liječnici i aktivisti govorili od početka, da je cjepivo nula, da je nepotrebno i štetno- a sada to faktički priznaje i sama vlada, u ovom obrazloženju-samo što su to nevješto upakovali, da eto ne djeluje na nove varijante..

  ustvari je cjepivo totalno pojaralo bolničko osoblje pa su mainstream mediji još ljetos javljali o katastrofalnom stanju u njemačkim bolnicama , cjepljeno osoblje masovno na bolovanju i zbog toga ogromni nedostatka osoblja.. Iako su oni to pokušali objasniti da je toliko osoblja na bolovaanju zbog navodnog fantomskog “ljetnjega vala korone”.
  još ljetos poznati Bild Zeitung je izvjestio da se obaveza cjepljenja u bolnicama, u većini bolnica skoro uopće i ne poštuje i ne kontrolira, zbog katastrofalnog nedostataka osoblja i da zato u bolnicama radi oko 200.000 osoblja koje nije cjepljeno, i to im je dozvoljeno…ustvari dakle necjepljeno osoblje je spašavalo situaciju
  još tada su bolnice i starački domovi od njemačke vlade zahtjevali ukidanje obaveze cjepljenja za osoblje.

VEZANO

najnovije