Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti„KATASTROFALNA ZARAZA“ – nova simulacija „smrtonosnog virusa“ koji pogađa djecu i mlade

„KATASTROFALNA ZARAZA“ – nova simulacija „smrtonosnog virusa“ koji pogađa djecu i mlade

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nova plandemija

Isti kriminalci koji su prije tri godine proveli simulaciju nazvanu Event 201, koja je prethodila plandemiji Covida-19, sada su proveli još jednu takvu simulaciju pod nazivom „Katastrofalna zaraza“ (eng. Catastrophic Contagion).

Ovaj put se radi se o „enterovirusu“, za kojeg kažu da potječe iz Brazila i koji ima veću stopu smrtnosti od Covida-19, te nerazmjerno više pogađa djecu i mlade.

Simulaciju je proveo Centar za zdravstvenu sigurnost Johns Hopkins u partnerstvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i zakladom Bill i Melinda Gates u Briselu, 23.listopada 2022. godine.

Skupinu sudionika činilo je 10 sadašnjih i bivših ministara zdravstva i viših dužnosnika javnog zdravstva iz Senegala, Ruande, Nigerije, Angole, Liberije, Singapura, Indije, Njemačke, kao i Bill Gates.

Vježba je simulirala niz hitnih sastanaka zdravstvenog savjetodavnog odbora SZO-a koji se bave izmišljenom pandemijom smještenom u bliskoj budućnosti. Sudionici su se borili s time kako odgovoriti na epidemiju smještenu u jednom dijelu svijeta koja se potom brzo proširila, postavši pandemija s višom stopom smrtnosti od COVID-19 i nerazmjerno pogađajući djecu i mlade.

„Sudionici su bili izazvani da donesu hitne političke odluke s ograničenim informacijama u uvjetima neizvjesnosti. Svaki problem i izbor imali su ozbiljne zdravstvene, ekonomske i društvene posljedice“, kaže se u izvješću o provedenoj simulaciji.

Simulirani fenomen nazvan je SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Sindrome 2025).

Enterovirusi su bilo koji virusi iz grupe RNK virusa, uključujući one koji izazivaju polio i hepatitis A, koji se obično javljaju u gastrointestinalnom traktu, a ponekad se šire na centralni nervni sistem ili druge dijelove tijela.

Događaj 201 je bio simulacija koja je uključivala koordiniran globalni odgovor na koronavirus koji je proveden samo nekoliko mjeseci prije nego što je COVID-19 proglašen globalnom pandemijom početkom 2020. godine.

Činjenica da iste globalističke organizacije koje su provele vježbu Event 201 opet stoje iza simulacije katastrofalne zaraze je alarmantna, posebno sa spominjanjem konkretne 2025. godine kao datuma početka.

Govoreći o 2025. godini, još jedna vježba pandemije koronavirusa koja je prethodila COVID-19, a koja je također uključivala Johns Hopkins, nazvana je SPARS 2025-2028, koja je ispitivala globalni odgovor na pandemiju na respiratorni virus koji se proširio s Filipina na Saint Paul u američkoj Minnesoti.

Naravno, sve ovo opet neće imati nikakve veze s nekim misterioznim virusom. Očekujte da će se 5G mreža pokrenuti u sljedećih nekoliko mjeseci usred zime.

Provjeri/mediji

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije