Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiKlaus Schwab održao govor na G20 summitu u kojem poziva na „restrukturiranje“...

Klaus Schwab održao govor na G20 summitu u kojem poziva na „restrukturiranje“ globalne ekonomije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Veliki reset

Tijekom svog govora na summitu G20, koji se održava na Baliju u Indoneziji, utemeljitelj Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab uputio je svjetske vođe i šefove država da budu proces “restrukturiranja” globalnog gospodarstva u skladu s korporativno-socijalističkom vizijom WEF-a.

Dok je summit G20 tradicionalno bio forum za šefove država i vlada vodećih svjetskih gospodarstava, Schwab je posljednjih godina iskoristio svoj utjecaj da upadne u ovo društvo i stvori si prostor na B20 – službenom dijalogu poslovne zajednice summita G20.

Prema Schwabu, koji se ponaša kao neizabrani predsjednik svijeta, sada je vrijeme da se provede izvođenje “Velikog reseta”, iskorištavajući razne krize kao sredstvo za postizanje “restrukturiranja” trenutnog svjetskog poretka.

Restrukturiranje kojim je WEF opsjednut je globalni socijalistički sustav temeljen na Schwabovim konceptima 4. industrijske revolucije, zajedničke ekonomije i dioničkog kapitalizma (korporacijsko upravljanje).

On ne govori mnogo o planiranju u svom govoru G20, ali implicira da iako je fragmentacija neophodna, prevelika fragmentacija može biti problematična.

Drugim riječima, kontrolirani kaos je vrijedan za globalističku agendu, ali nekontrolirani kaos bi za njih bio poguban.

U međuvremenu, Bill Gates, koji također prisustvuje G20, uhvaćen je na videu kako priznaje svom užem krugu da su klimatske promjene i zelena energija prijevara WEF-a.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

Provjeri

VEZANO

najnovije