Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upKlimatska histerija vodi sustavu za praćenje „osobnog ugljičnog otiska“

Klimatska histerija vodi sustavu za praćenje „osobnog ugljičnog otiska“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Carbon footprint

Svi vi koji pratite našu stranicu, svjesni ste kako postoji plan za uspostavu potpune i apsolutne kontrole nad čovjekom i njegovim postupcima, koji je već u poodmakloj fazi.

Slijedeći parafrazirani tekst kolega sa stranice Transformacija Svijesti, donosi odlično i jednostavno objašnjenje ovog plana, pogotovo u dijelu koji se odnosi na uklapanje klimatske agende i sustava za praćenje osobnog ugljičnog otiska.

Da bi vlasti mogle pratiti/izračunati vaš osobni ugljični otisak, odnosno koliko ispuštate stakleničkih plinova u atmosferu, moraju znati svaki vaš korak, kako ste putovali, kamo ste putovali, što se kupili, koliko ste struje, vode ili plina potrošili. Moraju vas nadzirati i pratiti 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Ovo je genijalan način za uvođenje potpune kontrole nad vama i vašim životom, dok vas istovremeno uvjeravaju kako na taj način brinete o okolišu i cjelokupnom životu na planetu?

Metodologija provedbe plana, pa i nametanja osobne odgovornosti je opet ista ili vrlo slična kao i u slučaju plandemije, kada su propagirane covid mjere i „cjepiva“ pod geslima „bako-ubojica“, „bioterorista“, pa sve do “Misli na druge, cijepi se!”…

Strah i neznanje se još jednom spremaju prodrmati svijet, i to puno jače nego u slučaju covida.

Na klimatsko ludilo koje slijedi nakon covid terora, upozorio nas je još prije godinu dana Charlie Chester, čovjek koji se predstavio kao tehnički direktor CNN-a. Naime, on je rekao, ne znajući da ga se snima, kako će njihov fokus nakon covida biti na globalnom zatopljenju i klimatskim promjenama (pogledajte video).

Dakle, klimatske promjene su ključan dio ove agende, baš kao i napad Rusije na Ukrajinu, a sve u svrhu provođenja “Velikog reseta”. Naravno, i sam Putin je dio ove agende…jer da nije, razotkrio bi je ili barem ne bi vukao poteze koji joj idu u korist.

Problemi s opskrbom plinom, a uskoro i električnom energijom, direktna su posljedica rata i sankcija, što uvelike ide na ruku planovima za kontrolu građana, kroz kontrolu energenata i resursa racionalizacijom.

Dok klimatska agenda zahtjeva potpuno odbacivanje ili strogo ograničavanje potrošnje plina i nafte, rat i sankcije dižu im cijenu u nebo pa čak dovode i do nestašice istih. Klimatska agenda trebala bi rezultirati praćenjem potrošnje energenata kroz praćenje “Osobnog ugljičnog otiska”, dok bi nestašica ili visoka cijena plina i nafte trebala rezultirati ograničavanjem potrošnje.

Dakle, ponovo se vidi dobro poznata rutina problem – reakcija – rješenje, koja svaki put kada se upotrijebi donosi sve jaču razinu kontrole.

Kada je u Šri Lanki došlo do nestašice goriva, vlasti su uvele OR kodove za kupnju goriva, što je idealan primjer kako duboka država kroz umjetno izazivanje nestašica i krize namjerava preuzeti kontrolu, ne samo nad potrošnjom, već i nad resursima.

Ako dozvolimo da se nađemo u istoj ili sličnoj situaciji kao Šri Lanka, sigurno možemo očekivati da QR kodovi odigraju istu ulogu i diljem Europe, po pitanju goriva ili možda čak i hrane. Međutim, to je samo kratkotrajno rješenje koje će biti zamijenjeno trajnim sustavnim nadzorom i kontrolom građana kroz kontrolu resursa.

Temelji takvog društvenog sustava upravljanja već se testiraju ili su već postavljeni. Uzmimo na primjer sustave digitalnog identiteta i novčanika. Digitalni euro planira se uvesti već iduće godine, a najkasnije do 2025. godine. Pametna brojila i uređaji postali su standard dok se najavljuju izgradnje pametnih milijunskih gradova kojima će, baš kao i ljudima upravljati algoritmi – Umjetna inteligencija.

A kako bi ta budućnost mogla izgledati, ako budete imali sreće da posjedujete kuću ili auto (pošto arhitekti novog svijeta kažu kako nećemo posjedovati ništa), možete ugrubo i uljepšano vidjeti u donjem videu.

Provjeri/2012-transformacijasvijesti.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. – predsjednik multinacionalnog kineskog koncerna Alibaba Group, je u lipnju na godišnjem skupu WEF-a u Davosu ponosno rekao, da u tom koncernu rade na razvoju “individiualnog otiska stopala CO2”, da bi se ljude nadziralo, – što kupuju, što jedu, gdje idu, gdje putuju itd.. dakle, potpuna kontrola. Socijalni sistem kredita, koji je u Kini najrazvijeniji, a kojega Schwab i kabala planiraju za sve goyime i beskorisne izjelice u svijetu– planira se, da taj sistem bude povezan sa CO2 kao “valuta”.

    Kineski koncern Alibaba Group, osnovao je kineski tajkun Jack Ma. Koji nije iz “kapitalističkog” i “prozapadnog” Hong Konga, već dakle iz Kine i član je Komunističke partije, . Dio startnog kapitala 1999. prilikom osnivanja Alibabe, Ma je dobio od kabaline lihvarske banke Goldman Sachs. Ma je također bio na dresuri u programu WEF-a i Klausa Schwaba “young global leaders”, kao i Angela Merkel, Viktor Orban, Barrosso, Tony Blair, Gates, Trudeau, Sebastian Kurz, Annalena Baerbock …i mnogi, mnogi drugi, koji danas drmaju u svijetu u politici i ekonomiji…

VEZANO

najnovije