Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeKopni li narativ plandemije?

Kopni li narativ plandemije?

Melting…?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Prelistavajući portale glavnih koronaških plaćeničkih medija, danas smo ostali potpuno zapanjeni količinom vijesti o plandemiji. Naime, toliko ih je malo, da smo uspjeli u svim pregledanim naslovnicama portala pronaći tek dvije vijesti koje su povezane s tom tematikom.

Što se točno događa, teško je proniknuti, no definitivno se nešto veliko „valja iza brda“.

Radi li se tek o trenutnom prekidu priljeva sredstava na račune glavnih urednika ili stvarno dolazi kraj ovom igrokazu, tek ćemo vidjeti…

Kao dokaz ovome priložili smo snimke zaslona koje smo pogledali danas u periodu između 15 i 15:30.

Na jednom od tih domaćih portala, pronašli smo i članak, kojeg smo morali dvaput pročitati jer naprosto nismo mogli vjerovati da piše upravo o onome o čemu piše, a to je priča jednog sveučilišnog profesora u Bostonu, koji objašnjava zašto više ne želi biti pokusni kunić za testiranja Modernina cjepiva protiv korone!

Nadalje, da je nekakav zaokret u narativu u tijeku, potvrđuje i video sa stranica predvodnice američkih koronaških medija CNN-a, koji prenosi komentar Michaela Smerconisha o generaciji tzv. Covid-djece, u kojem se pita: „Što smo to uradili vlastitoj djeci?“

Michael Smerconish je američki radio i televizijski voditelj, politički komentator, kolumnist i odvjetnik, a u ovom video govori o tome kako je nepopravljiva šteta učinjena ovoj generaciji djece, koju spomenuta bolest nije nikada ozbiljno ugrozila, a sada se bilježe najveće stope depresije, pa i pokušaja samoubojstava, zbog svih mjera i online nastave.

Izvor: YouTube (CNN)

Posebno je zanimljivo isticanje naslova iz The New York Times-a: „Nikako da odrastemo“, u kojem se govori kako je u protekle dvije godine Amerika prihvatila da više našteti djeci u zamjenu za manju štetu prema odraslima. U svom zaključku, Smerconish kaže kako današnja djeca ne propuštaju samo školu, već i životne lekcije, međuljudsku interakciju i stvaranje odnosa, te da njihovim potrebama treba dati prioritet!

I da, za kraj malo milosrdnog Beroša, koji je „urbi et orbi“ objavio da ubuduće neće biti potreban PCR test za dokazivanje covid infekcije. Kao da naš dragi Vili ne zna da mi znamo da je američki CDC ukinuo valjanost ovog testa s 31.12.2021. godine, iako nikada nije trebao ni biti korišten, kao što je to rekao i sam njegov tvorac Kary Mullis.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije