Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeKraljicu liječe "lijekom za konje"! Za vas obične smrtnike on je nedostupan...

Kraljicu liječe “lijekom za konje”! Za vas obične smrtnike on je nedostupan i opasan…

Quod licet Iovi non licet bovi…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sigurno ste ostali suznih očiju kad ste čuli objavu Buckinghamske palače o tome kako je britanska kraljica Elizabeta II pozitivna na koronavirus. Znamo da jeste.

No, vrlo brzo ste mogli odahnuti kad je stiglo priopćenje da su simptomi blagi, slični simptomima prehlade i kako se očekuje da će tijekom slijedećeg tjedna nastavljati s obavljanjem „manje zahtjevnih“ dužnosti u dvorcu Windsor na jugu Engleske. Hahahaha, manje zahtjevne dužnosti…

Gdje i kako se kraljica zarazila ne zna se, no namjerava slijediti sve preporuke liječnika koji neprekidno brinu o njoj (množina). Kako brinu o njoj pogledajte u kratkom video isječku, pri čemu vam napominjemo da pauzirate video na 19. sekundi i dobro pogledate i pročitate što taj kadar prikazuje.

Radi se o kutiji lijeka Stromectol, odnosno o komercijalnom imenu lijeka Ivermectin! To vam je onaj isti lijek za kojeg vam već dvije godine govore da je „lijek za konje i ovce“ i da ste antivakser ako zazivate njegovu uporabu.

Šta se dosad sve izgovorilo o ovom, relativno jeftinom, ali efikasnom lijeku vrlo je teško nabrojiti, evo samo nekih naslova…

Uglavnom, vi krezubi seljaci nemate pojma, slušajte što vam govorimo i zašto ne vjerujete „stručnjacima“!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije