Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upKuvanje žabe

Kuvanje žabe

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Robovi sistema

Logika je najmoćniji alat u pronalaženju istine ali sama nije dovoljna, neophodna je dovoljna količina informacija – a onda se istina sama pokaže onima koji ne odbijaju da je vide.

Teorija o postojanju plana velike depopulacije je odavno prisutna, u stvari to i nije teorija pošto smo čuli otvoreno „razmišljanje“ na tu temu od strane vrlo uticajnih ličnosti. Danas su to upozorenja na opasnost od nestanka civilizacije ukoliko se „ne smanji broj stanovnika“ – zbog konstrukta globalnog otopljenja, koji osim što je teška glupost i kao takav nedokaziv u bilo kom delu, taj narativ je krajnje opasan ali i otrežnjujući jer razotkriva nameru ove agende.

 „Bolje oni nego mi!“

Zar nije čudno otvoreno reći „moramo da vas ubijemo kako bi drugi mogli da žive“? Bilo bi čudno kad bi tako rekli ali oni ne kažu ko je višak. Suviše je rano da se „višak“ definiše, u ovoj fazi je potrebno ljudima usaditi mantru da nas ima previše. A kad ljudi prihvate ovu mantru… tada će se uplašiti jer neće znati „da li su na spisku“. Onda dolazi vreme da se njihove vlasti pojave kao spasioci određujući domovinu „viška“ – Azija, Afrika i Latinska Amerika!

Naravno, prosečnom Zapadnjaku će „pasti kamen sa srca“ i ni jednom se neće zapitati gde su tu demokratija, jednakost, ljudska prava – biće mu bitna samo njegova prava!

Zašto već nisu počeli sa depopulacijom?

Depopulacija je odavno započeta: ne tako davno hemijskom sterilizacijom kroz humanitarnu zdravstvenu pomoć siromašnim delovima sveta, pa mRNA vakcinama, današnjim ratovima a sve to je tek početak. Čekaju nas  nove plandemije (op.ur), veliki ratovi i krize svih vrsta i intenziteta. Ali u ovoj priči ima čudnih detalja: kroz pandemiju korone su nas već bili pripremili na nove, teže pretnje a nisu nastavili sa tom agendom (za sada!), rat u Ukrajini a onda i na Bliskom Istoku su mogli mnogo agresivnije da se razvijaju a neko kao da ih „drži na kvačilu“. I tako, mnogo je kriza kod kojih je već odrađena priprema a prava realizacija je na čekanju – zašto?

Odgovor je ZAVISNOST OD SISTEMA!!!

Zamislimo veliku depopulaciju, recimo „svetski rat bez kočnica“ ili pandemiju vrlo opasnog patogena gde bi svetska populacija bila prepolovljena ili čak gde bi ostalo manje od desetine populacije – elita u ekstazi, zar ne? Ne, naprotiv – to bi bila smrtna opasnost za elitu! Preživeli bi malobrojni koji ne samo da više ne bi imali šta da izgube (što znači da konformizam više ne bi bio kočnica i smetnja otrežnjenju) već bi preživeli najsposobniji, najopasniji i beskrupulozni, najsnalažljiviji i naoprezniji… i kao takvi u velikoj meri otporni na bilo koju vrstu manipulacije! Društvo takvih vode najjači a ne najlukaviji – lukavi se drže daleko od takvih!

Dakle, cilj depopulacije nije puko smanjenje broja stanovnika ove planete već je cilj stvaranje zavisnosti od Sistema kod onih koji prežive: „neprijatelj je opasan ali će vas vaša vojska zaštiti, virus je opasan ali je vaše zdravstvo u stanju da vas zaštiti, hrane nema dovoljno ali će država da spreći crnu berzu i profiterstvo i pravilnom raspodelom raspoloživih količina neće biti gladi…“

Zaštićeni će biti samo oni koji se u potpunosti predaju „brizi države“ a oni koji odluče da uzmu sudbinu u svoje ruke su neprijatelji Sistema i kao takvi će biti progonjeni ili će im Sistem bar zagorčavati život na svakom koraku. Uostalom, kako ćete se odupreti Sistemu kad uopšte nemate novca… jer je digitalizovan i kao takav pod apsolutnom kontrolom Sistema, kad ne možete druge da obavestite šta se događa jer je uvedena cenzura kojom se uklanjaju sve „lažne vesti“, kad je oduzeto sve oružje…

Vidite li koliko smo daleko odmakli na putu potpune zavisnosti od Sistema? Ne vidite? Pomerite ekstremitete s vremena na vreme da proverite da nisu skuvani – kad dođe do glave već je kasno.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

shumadinac

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije