Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarLiječnik upozorava da Švedska bilježi pad nataliteta nakon cijepljenja tehnologijom koja je...

Liječnik upozorava da Švedska bilježi pad nataliteta nakon cijepljenja tehnologijom koja je nagrađena Nobelovom nagradom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nagrada za depopulaciju

Sven Román je švedski psihijatar za djecu i adolescente, poznat u svojoj zemlji po tome što je u ožujku 2021. pokrenuo apel liječnika koji su zahtijevali “ciljano liječenje za osobe u riziku” i odbili provedbu putovnice za cijepljenje.

Doktor Sven Román danas govori o situaciji u Švedskoj po pitanju prekomjerne smrtnosti nakon kampanja cijepljenja protiv Covida i nuspojavama uslijed istog. Kao jednu od najozbiljnijih posljedica cijepljenja, dr. Román navodi “stopu nataliteta koja je pala za 10% u posljednje dvije godine u usporedbi sa zadnjih deset godina.”

Sven Román i ostali pokrenuli su Apel liječnika i prosvjed protiv Nobelove nagrade kako bi ujedinili ljude oko problema pacijenata i cijepljenja s mRNA pripravcima.

Prosvjed protiv Nobelove nagrade je pokret protiv dodjele Nobelove nagrade koja je ove godine dodijeljena liječnicima Kariko i Weissman, za njihova “otkrića koja se tiču ​​modifikacija nukleozidnih baza koje su omogućile razvoj cjepiva mRNA učinkovitih protiv Covid-a 19”

Prema studiji dr. Rancourta u Kanadi, prekomjerna smrtnost tijekom razdoblja cijepljenja protiv Covida bila bi 17 milijuna diljem svijeta. Brojka koja je u značajnoj suprotnosti s analizama Svjetske zdravstvene organizacije o broju života spašenih cijepljenjem protiv Covida. 

U Švedskoj je pad nataliteta prikazan na donjem grafikonu kao postotna promjena u broju rođenih na 100.000 žena u dobi od 18 do 45 godina na mjesečnoj razini od listopada 2021. do listopada 2023. u usporedbi s trendom u prethodnih 10 godina. Za svaki mjesec između 2020. i listopada 2023. došlo je do jasnog smanjenja, a pad se ubrzava.

Pad nataliteta za 2022. je -8,6%, a za 2023. (10-mjesečna procjena) -12,3%. Značajna razlika koju bi mainstream mediji i zdravstvene vlasti trebali objasniti.

Konačno, procjena broja nerođene djece za 2022. godinu i procjena za 2023. godinu jedna je od najvažnijih analiza. Broj promatranih poroda uspoređuje se s očekivanim porodima. Očekivano rođenje je matematička procjena koja se temelji na stopi nataliteta po ženi u Švedskoj. Stoga primjećujemo da za 2022. postoji oko 10 000 djece koja nisu rođena, a ta se brojka penje na 14 000 za 2023. (procjena za cijelu godinu). To je ukupno gotovo 25.000 nestale djece.

Provjeri/francesoir.fr

Foto naslovnice: screenshot francesoir.fr

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

3 KOMENTARI

 1. najpoznatiji njemački režiser emisija i filmova za djecu umro sa 45 godina.

  njemački mainstream portal javili su da je redatelj Johannes Honsell umro iznenada i neočekivano u 45-oj godini života.
  I to od tumora na mozgu. Umro je samo 12 dana, nakon što mu je ustanovljen tumor. Polovicom prosinca, liječnici su mu ustanovili da ima tumor na mozgu. Uoči Božića je operiran, ali je nakon toga pao u komu i umro 2 dana nakon Božića.
  U popularnoj emisiji za djecu “Checker Tobi”, koju je on kreirao, djeci su objašnjavane mnoge stvari iz područja znanonsti, između ostalih, i to kako funkcionira cjepljenje i što se događa u tijelu nakon cjepljenja…

  naravno u ovim izvještajima mejnstrim portala, ne spominju nijednom rječju cjepivo protiv takozvane bolesti kovid… ali su čitatelji u komentarima na forumima odmah ukazali na to.. na kovid cjepivo i takozvani turbo rak, koji je dokazan kao jedna od najgorih posljedica cjepiva, a o tome je pisao i govorio i dr Srećko Sladoljev kod nas.

  focus.de/panorama/johannes-honsell-deutschlands-beruehmtester-kinderfilmemacher-mit-45-ueberraschend-gestorben_id_259536023.html

  bild.de/bild-plus/unterhaltung/leute/leute/checker-tobi-erfinder-ploetzlicher-tumor-tod-86581548.bild.html

VEZANO

najnovije