Utorak, 7 veljače, 2023
NaslovnicaWake upMax Igan: "Vrijeme je da ustanemo!"

Max Igan: “Vrijeme je da ustanemo!”

5
(34)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Teorije zavjera

Poznati australski “teoretičar zavjera” Max Igan, javlja se iz Meksika gdje se nalazi u “izbjeglištvu” jer su ga u Australiji htjeli uhapsiti i strpati u zatvor, zato što je iznosio, kasnije se pokazalo, istinite informacije u vezi plandemije i lažnog covid-19 virusa.

Max Igan govori o planu oduzimanja imovine penzionerima, o brojnim drugim aktualnim temama, te savjetuje sve koji su primili tzv. Covid-19 “cjepiva” da ne nose sa sobom mobilni telefon, jer se isti koristi kao “gateway” (prolaz) ka 5G mreži i da napad dolazi preko tog prolaza! Time ćete smanjiti vjerojatnoću da budete izloženi likvidaciji preko 5G mreže.

Svi ovi nanočipirani koji su popadali imali su kod sebe mobilni telefon, ili u ruci, ili u džepu, ili u torbici ili su bili na mjestima gdje je bila povećana razina elektromagnetskog zračenja.

“Uvijek koristite gotovinu i ostavite pametne telefone kod kuće. Kada idete u kupovinu ne treba vam internet sa sobom. Ako trebate biti u komunikaciji s nekim uzmite preklopni telefon i ponesite ga sa sobom.”

“Pametni telefon je Gateway uređaj!”

Izvor: Bitchute (Simun_News_Rooom)

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 34

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije