Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiMedvedev: „Rat će trajati desetljećima, a treći svjetski rat je jedno od...

Medvedev: „Rat će trajati desetljećima, a treći svjetski rat je jedno od ‘rješenja’ “

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

WWIII

Prema zamjeniku predsjedavajućeg ruskog Vijeća sigurnosti Dmitriju Medvedevu, Treći svjetski rat bit će izazvan tako što će zapadne nacije izazvati „rat za okončanje svih ratova“ preko Ukrajine.

Ova izjava dolazi nakon što su zemlje G7 ovog tjedna na summitu NATO-a u Vilniusu u Litvi najavile daljnju dostavu oružje Ukrajini.

“Potpuno ludi Zapad ništa nije uspio smisliti. Zapravo, to je slijepa ulica“, rekao je Medvedev, te dodao: „Bliži se treći svjetski rat. Što sve to znači za nas? Sve je očito. Specijalna vojna operacija nastavit će se s istim ciljevima.“

Kako izvještava dailymail.co.uk, Bijela kuća i Vlada Ujedinjenog Kraljevstva izjavili su: „Zajednička deklaracija, za koju se očekuje da će je potpisati svi članovi G7, odredit će kako će saveznici podupirati Ukrajinu u nadolazećim godinama da okonča rat i odvrati i odgovoriti na svaki budući napad.“

Premijer Rishi Sunak dodao je: „Kako Ukrajina postiže strateški napredak u svojoj protuofenzivi, a dolazi do degradacije Putinovih ruskih snaga, mi pojačavamo naše formalne dogovore kako bismo zaštitili Ukrajinu dugoročno.“

Zelenski nije bio zadovoljan prvim izjavama o jedinstvu na summitu NATO-a u utorak nakon što je osudio saveznike jer nisu odredili čvrsti rok za pridruživanje njegove zemlje savezu.

Iznio je svoje pritužbe na Twitteru nakon što je rekao da će Ukrajina biti zastupljena na summitu, usred naznaka da će se ovdje sastati s predsjednikom Joeom Bidenom, rekavši da će prisutnost biti „iz poštovanja“.

„Ali Ukrajina također zaslužuje poštovanje. Sada, na putu za Vilnius, dobili smo signale da se o određenim formulacijama raspravlja bez Ukrajine. Želio bih naglasiti da se u ovoj formulaciji radi o pozivu za članstvo u NATO-u, a ne o članstvu Ukrajine.

Neviđeno je i apsurdno kada nije određen vremenski okvir ni za pozivnicu ni za članstvo Ukrajine. Istovremeno se dodaju nejasne formulacije o uvjetima čak i za pozivanje Ukrajine. To znači da je ostavljena prilika za cjenkanje o članstvu Ukrajine u NATO-u u pregovorima s Rusijom. A za Rusiju to znači motivaciju da nastavi svoj teror“, rekao je Zelenski.

Prošlog je tjedna Medvedev ustvrdio da se Zapad mora prestati suprotstavljati agresiji Rusije u Ukrajini ili se suočiti s nuklearnim ratom, epidemijama i glađu koji bi mogli izbrisati milijune.

Rekao je da Putin neće prihvatiti nikakvo rješenje osim potpunog poraza ili „uništenja“ demokratske Ukrajine.

„Ne morate biti vizionar da shvatite da će faza sukoba biti jako duga“, rekao je Medvedev, koji je sada zamjenik šefa Vijeća sigurnosti.

„Sukob će trajati desetljećima. Jedan od načina da se to riješi je treći svjetski rat. Ali očito je loše, jer pobjednicima uopće nije zajamčen daljnji prosperitet, kao što je to bio slučaj nakon prethodnih svjetskih ratova. Najvjerojatnije jednostavno neće biti pobjednika.“

Također, Medvedev je pozvao Rusiju da prekine diplomatske odnose s Velikom Britanijom i drugim zemljama koje su na strani Kijeva. 

„Bilo bi bolje privremeno prekinuti diplomatske odnose s Finskom i sličnim zemljama (kao što su Poljska, baltičke zemlje i, naravno, Velika Britanija), ili barem smanjiti njihovu razinu na neko vrijeme.“

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot narod.hr

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. Medjed je samo jos jedan u nizu glumaca, lazova, manipulatora… pod kontrolom zakulisno vladajuceg, satanistickog globalnog kulta koji postoji visegeneracijski, stoljecima i ciji su “mudraci” davno zacrtali “resetiranje” covjecanstva i stvaranje Novog poretka-za ostvarenje tog cilja neophodni su im i kontrolirani ratovi i revolucije…

  Prema Medjedu: “Treći svjetski rat bit će izazvan tako što će zapadne nacije izazvati „rat za okončanje svih ratova“ preko Ukrajine”; Medjed svakako zna da nacije ne izazivaju ratove, vec cionisticki bankari i judeo masoni (koji kontroliraju globalni financijski sustav u njihovom privatnom vlasnistvu i na tzv. Zapadu i na tzv. Istoku) preko svojih agenata kao sto je on, kolege mu Putin, Zelenski, Bajden i svi ostali “lideri”(cionisticke marionete) koji pjevaju “geopoliticke” pjesmice, samo je problem sto je “geopolitika” pala posebno tijekom pLandemije kada su se “vlade” i tzv. Zapada i tzv. Istoka pokorile nad-nacionalnoj WHO i kada je Rokfelerova WHO preuzela na sebe ulogu svjetskog (cionistickog) upravljackog tijela u vjestacki izazvanoj “kriznoj” situaciji…

  Koliko, toliko realan stav o danasnjoj situaciji u svijetu iznio je Jurij Roška, moladvski novinar, U intervju Riliju Vejgemanu, američkom novinaru. (Tekst je kako naci na netu)

  Roška veli:

  “Evolucija događaja u Rusiji je pokazala da je Putinova administracija običan sprovodilac naredbi „Ruske plutokratije”. Pod sadašnjim režimom zemlja bi se bez preterivanja mogla nazvati „ksenokratija” (vladavina stranaca). I, kao u svim kapitalističkim zemljama, ekonomski faktor je potčinio politički faktor, tako da su državnici postali obični pioni kapitala.
  Lažna pandemija 2020. je bez ikakve sumnje potvrdila da je Rusija, slično Kini i ostalim BRIKS državama, potčinjena jednom komandnom centru. Svetska vlada iz senke nameće obavezujuće direktive svim državama kroz svoje komandne centre, kao što su WHO i GAVI. Globalni genocid, uništavanje svetske ekonomije, vakcinacijski atentati, nametanje maski i međusobnih distanci, „lokdauni” i samoizolacija – te mere su naišle na otpor samo u afričkim zemljama, čijih nekolko lidera su to platili svojim životima. Od evropskih država samo Belorusija i Švedaka su se delimično protivile.
  U leto 2020. Klaus Švab je objavio svoju zloglasnu knjigu: „Kovid-19: Veliki reset”, manifest demonske tehnokratske reorganizacije svetske ekonomije, likvidaciju privatnog vlasništva, genetsku modifikaciju i totalnu kontrolu čovečanstva. Ja nazivam tu novu realnost na međunarodnom nivou „kraj klasične geopolitike”.
  Lažna pandemija je razotkrila totalnu poslušnost lažnih centara moći, koji su tvrdili da predstavljaju alternativu „kolektivnom Zapadu”. Ima još mnogo indikacija da ti ekonomski, diplomatski, pa čak i vojni konflikti između pojedinih država ne poništavaju, već samo skreću javnu pažnju od činjenice postojanja jedne internacionalne agende, koja važi za sve zemlje bez izuzetka.
  Dok su satanističke sile potčinile čitav svet, promovišući svoju agendu kroz UN, treba biti slep ili plaćenik, a ne videti da, čak i nakon rata u Ukrajini, nije bilo nikakve promene u unutrašnjoj politici Putinove administracije u vezi implementacije agende 2030. o “održivom razvoju” – da se ne pominje masovna digitalizacija društva, totalno nadgledanje i kontrola svih građana, eliminacija gotovine i nametanje digitalne valute, itd…
  Sve države prolaze danas kroz dramatičan proces desuverenizacije, dok su istinski svetski lideri otelovljeni u ekstrateritorijalnim entitetima, kao što su: Big Money, Big Tech, Big Pharma, Big Media, etc.”

 2. klaun Medvjedev je postao veći klaun nego što je bio pokojni Žirinovski,
  pa baš je ovaj bezlični aparatčik bio najprozapadniji političar u Rusiji, povezan sa zapadnon elitom, bivao je u Davosu na WEF-u a sada, zaista kao trećerazredni glumac, glumi kao neku novu verziju Žirinovskoga..
  ali Žirinovski je barem bio uvjerljiviji kao glumac…

  sve spada u beskrajni šou kao nekad poznate sapunice “Dinastije” sa beskrajno puno, nekih preko 300 epizoda…
  na suprotnoj strani čujemo isto:

  Jan Lipavsky, češki ministar vanjskih poslova Češke nedavno; rat u Ukrajini mogao bi postati trajni rat, a Rusija trajna pijetnja
  Olaf Scholz lani: moramo se pripremiti na to, da će rat u Ukrajini potrajati još godinama
  Jens Stolteneberg: bojim se da će ovaj rat trajati još dugo
  Macron:; rat će trajati dugo…itd..itd.

  glavno je da beskorisne izjelice ginu na obe strane i da se uništava sve, i da se Ukrajina ispražnjava sve više i naravno da i dalje imaju povod za održavanje ekonomske i energetske krize, i onda će SAD i zapad nametnuti dosada stopedeset i osme sankcije Rusiji, od kojih, gle čuda, štete imaju samo beskorisne izjelice, kako one u Europi i na Zapadu, tako i one u Rusiji..

  i tako će glumci “Dinastije” i dalje davati svakodneven izjave i međusobno si prebacivati loptice.. ruski dužnosnici će govoroti da će rat potrajati još dugo- jer imperijalistički zapad ne prestaje da se miješa u Ukrajinu, a ovi sa druge strane će govoriti da će rat potrajati još dugo, jer Rusija ne odustaje od svojih osvajački i impeerijalističkih ambicija..
  dotle će beskorisne izjelice i one ukrajinske i onme ruske, ginuti i stradati..a one beskorisne izjelice u ostatku Europe i Zapada će i dalje trpiti pod ekonomskom krizom i inflacijom- koja je, tako ih uvjeravaju ovi glumci,- posljedica rata u Ukrajini..
  pa nije teško zaključiti, da ni jednoj strani nije u interesu da se taj rat završi.. pa pobogu brate, iz povijesti znamo, da svi namješteni ratovi, u režiji istih redatelja i producenata, moraju trajati barem 4-5 godina- da što više beskorisnih izjelica nastrada na ovaj ili onaj način.

  I onda će glavni glumci za 2 mjeseca u rujnu se opet sastati na godišnjem skupu društvanca G20 . Ovaj put u Indiji. Pozvan je i Putin. Da li će se on osobno pojaviti tamo ili će opet poslati Lavrova, kao lani u Indoneziji, ne zna se.. Ali, da će i rusija potpisati opet bilo koju deklaraciju, zakon ili odluku, koju G20 ovaj put smisle, to je izvan svake sumnje. kao što je i lani (Lavrov) potpisala 2 deklaracije za porobljavanje beskorisnih izjelica: jednu o osnivanju fonda za dalju borbu protiv lažne bolesti kovide i za još cjepiva za cijeli svijet i za borbu protiv budućih p(l)andemija, a drugu deklaraciju za uvođenje žigova, cjepovnih putovnica za sve beskorisne izjelice u svijetu, bez kojih neće moći nitko nigdje putovati izvan vlastite države.

  evo za početak i prvih službenih najavljenih tema za skup G20 u rujnu:

  Green Development, Climate Finance & LiFE
  Accelerated, Inclusive & Resilient Growth
  Accelerating progress on SDGs
  Technological Transformation & Digital Public Infrastructure
  Multilateral Institutions for the 21st century
  Women-led development

  ako netko ne zna; ovo SDG je kratica za “Sustainable Development Goals” (ciljevi održivog razvoja) iz mafijaške agende 2030 mafijaškog UN-a , za porobljavanje beskorisnih izjelica

  —–
  i naravno na taj skup G20 dolaze i glavni banditi:

  – Tedros, direktor WHO-a
  – Ursula von der Leyen-predsjendica EK
  – Guterres, glavni tajnik UN-a
  – Ngozi Okonjo-Iweala, direktorica WTOa (ranije predsjednica Gatesovog GAVI-ja)
  – Kristalina Georgijeva, dierktorica MMF-a
  – Ajay Banga-novi predsjednik Svjetske banke
  – predstavnik WEF-a, da li Schwab osobno ili predsejdnik Borge Brende
  – a tu će biti i Klaas Knot, predsjednik FSB-a (Financial Stability Board). FSB je kao neka vrsta izvršne vlasti centra bankomafije, BIS-a u bazelu, države u državi , odakle se upravlja sa svjetskim financijskim sustavom

 3. Uvodni tekst je OK, ali mi se jos vise svidjaju komentari ispod 🙂

  Ocito je da ipak ima ljudi koji su skontali ovaj ogavni cionisticki-sotonjarski igrokaz.
  Na zalost, jos uvije je to teska “manjina” (jos gore nego sto je bilo kroz genocid “kurtone”)…
  Na nekad razumnom portalu Logicno – vlada totalni idiotizam “geopolitickih strucnjaka” …

  Cini mi se da je ovo jedini portal na Balkanu, gdje ponekad izadje i tracak razuma, a kao sto rekoh – radujem me da i medju komentatorima ima izuzetno pronicljivih analiticara …
  (za razliku recimo od “standardnih 5D sahovskih analiza” – klasicnog, geopolitickog, neinteligentnog – gojimskog goveda… koje su na zalost, preplavile tzv “alternativne medije”…)

VEZANO

najnovije