Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeMinistarstvo zdravstva Španjolske priznalo: „Nemamo kulturu SARS-CoV 2“

Ministarstvo zdravstva Španjolske priznalo: „Nemamo kulturu SARS-CoV 2“

Farsa se počinje rasplitati, ali to ne znači da će vlasti stati. Budite sigurni da će ponuditi neko „logično“ objašnjenje putem plaćeničkih medija da opravdaju masovnu manipulaciju, uništavanje ekonomija i zdravlja ljudi, a sve kako bi nastavili sa svojim zločinačkim planom.

Španjolska udruga Liberum – Biolozi za istinu uputila je španjolskom Ministarstvu zdravstva dopis u kojem traže informacije o virusu, kojeg su vlastodršci iskoristili da nam zagorčavaju život posljednjih 19 mjeseci i uvedu zdravstvenu diktaturu.

S obzirom da je sud obvezao Ministarstvo da u pisanom obliku dostavi odgovor, takav je i stigao, a njegov sadržaj je bombastičan, ali samo za one koji to nisu znali još od početka ove farse.

Naime, u tekstu dopisa odgovora se navodi da „ne postoji kultura SARS-CoV-2“, kao ni „registar laboratorija s kulturom ovog virusa, niti laboratorija koji su to u stanju napraviti“!

Što to znači?

Činjenica da španjolsko Ministarstvo zdravstva, ali niti ni jedno drugo u svijetu, nema virusnih kultura iz PCR pozitivnih pacijenata, implicira da NIJE MOGLO DOKAZATI da je virus SARS CoV 2 uzrok bolesti COVID 19.

Naime, bez virusne kulture ne može se uspostaviti uzročno-posljedična veza između pozitivnog PCR testa i bolesti COVID-19.

U slučaju bolesti COVID-19 ova veza je lukavo uspostavljena na početnom predlošku sekvenciranja virusa iz laboratorija u Wuhanu u prosincu 2019. godine, nakon čega je ovaj zapis sekvenciranja (ili kod) nazvan virusom SARS-CoV 2 stavljen u međunarodnu genomsku bazu podataka kako bi ga čitav svijet mogao primijeniti. Ono, doslovno „na majke mi mile“…

Kako bi se započelo s procesom sekvenciranja potrebno je provesti prethodni PCR test koji pronalazi specifične fragmente virusa (protokol Drosten i sur., 2020.), a kojim se pronalaze i uobičajeni endogeni koranavirusi, kao što su NL63 povezan s prehladom, pa je ono što se zapravo sekvencira naši vlastiti endogeni virusi.

Čitava „pandemija“ se temelji na tom početnom slijedu pohranjenom u bazi podataka i na Drostenovom protokolu za PCR test. Sve što je trebalo napraviti da stvorite „pandemiju“ je prikupiti genetski materijal od PCR pozitivnog pacijenta, pronaći sekvence koje se traže i upisati kod, za kojeg su rekli da odgovara virusu SARS-CoV 2.

Ovo ujedno daje i odgovor na pitanje zašto je zabilježeno toliko “asimptomatskih” slučajeva. Još jedna prevara! Ne postoje “asimptomatski” slučajevi! Ako nemate simptome, niste bolesni, a to što je PCR pokazao da ste pozitivni, to je jednostavno samo bio dokaz da ste u nosnici u tom trenutku imali fragment nekog od endogenih virusa.

Što se trebalo napraviti, a nije nikad?

Da bi se ustanovilo da je ovaj slijed pohranjen u bazi podataka VIRUS koji uzrokuje bolest COVID-19, morala se napraviti virusna kultura od osobe koja je bila PCR pozitivna. Bez virusne kulture ne može se uspostaviti uzročno-posljedična veza između pozitivnog PCR testa i bolesti COVID-19!

Nigdje u svijetu nije postignuta niti jedna kultura s održivim virusom, pa niti u Wuhanu i to nakon 10 milijuna PCR-ova.

Utvrđivanje da je ova genska sekvenca, koju su nazvali SARS CoV 2, uzrok bolesti COVID-19 bilo bi vrlo jednostavno. Potrebno je uzeti nazofaringealni materijal ili slinu od PCR pozitivne osobe i uključiti ga u kulturu normalnih ZDRAVIH STANICA ljudskog dišnog sustava. Ukoliko bi te zdrave stanice pokazale citopatogenost (da se virus umnožava i uništava zdrave stanice), pokazala bi se uzročno-posljedična veza između virusa SARS Cov 2 i bolesti COVID 19. A to se NIKADA nije napravilo!

Jedine kulture koje postoje od ovog pretpostavljenog virusa nalaze se u stanicama VERO (zeleni majmun) i stanicama raka. Obje vrste virusnih kultura, zbog svojih bioloških karakteristika, doprinose tome da u njima svaki virus koji uzgajate RASTE.

Dakle, dokazuje se ono na što brojni znanstvenici i medicinski stručnjaci govore od početka ove „plandemije“, a to je da NE POSTOJE nikakve osnove za proglašenje pandemije. Pandemije koja je iskorištena za provođenje maltretiranja naroda zatvaranjima, suludim protuepidemijskim mjerama, „cijepljenjem“ sumnjivim eksperimentalnim supstancama, uvođenje fašističke zdravstvene isprave i uvođenje zdravstvene diktature općenito.    

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije