Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarMislav Kolakušić: „Najveći pandemijski promotor Index.hr povećao dobit 18 puta u pandemiji“

Mislav Kolakušić: „Najveći pandemijski promotor Index.hr povećao dobit 18 puta u pandemiji“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pandemijski profiteri

Zašto su brojni mediji diljem svijeta širili laži o korona virusima i bolesti covid-19?

Zašto u nijednom mainstream mediju nije održana ni jedna diskusija o bolesti zbog koje je zaustavljen cijeli svijet? Zbog koje je obustavljeno pružanje zdravstvenih usluga, a moderna ekonomija dovedena do teške inflacije i recesije i brojni građani osiromašeni.

Kako je u cijelom svijetu istovremeno provedena reklamna kampanja Covida-19, pandemije i cijepiva, a nigdje nismo mogli vidjeti ni jednu jedinu reklamu bilo koje farmaceutske kompanije?

Zato jer su medijske tvrtke naplaćivale razne promocijske usluge i dobro nam poznata ‘istraživanja tržišta’, a ono za što su uistinu primili novac podmetali su građanima kroz tzv. autorske članke i izjave tzv. ‘novih znanstvenika’, smatra hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić.

O kojoj količini novca se radi govori nam i primjer najvećeg pandemijskog promotora u Hrvatskoj, portala Index.hr. 

Najveći promotor pandemije u Hrvatskoj, tijekom pandemije povećao je svoju dobit nevjerojatnih 18 puta. Sa skromne ‘predpandemijske’ dobiti od oko 980 tisuća kuna u 2019. godini, u ‘pandemijskoj’ 2021. godini došli su do dobiti od 17,5 milijuna kuna.

Dakle, pandemijski promotor Index.hr, je 2021. ostvario dobit od 17,5 milijuna kuna u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu kada je imao samo 980 tisuća kuna dobiti, odnosno čak 18 puta manje!

Mediji poput Indexa su se pretvorili u najobičnije ‘bilboarde’, jumbo plakate na kojima se prikriveno oglašavaju najbolji ponuđači’.

Danas živimo poslijednje dane medija i novinarstva, koji kao profesija ubrzano izumiru.

Temelj postojanja medija je povjerenje građana u istinitost činjenica koje iznose. To povjerenje je kod većine građana nepovratno izgubljeno.

Trebamo li žaliti jer se istina više neće prikazivati kao laž, a laž istinom?

Živimo u novom dobu u kojem imamo priliku putem društvenih mreža, istovremeno i direktno, komunicirati jedno s drugima, a posrednik je u tom odnosu samo višak.

Dakle mainsteam mediji odlaze u povijest, postali su višak, zaključuje Kolakušić.

Provjeri/paraf.hr/2012-transformacijasvijesti.com

Foto naslovnice: screenshot 2012-transformacijasvijesti.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. mislim da se index, najprije zvao vlast.net i postojao je još kasnih 90-ih godina, kao jedan od prvih političkih portala, tada u vrijeme kada je internet u Hrvatskoj i u ostatku svijeta još bio u povojima. vlast.net je tada bilo okupljalište ljevičara i sorosevaca, uporište SDP-a i tadašnje koalicije koja će na izborima 2000. pobjediti HDZ. kasnije su se vjerovatno preimovali u index.hr

  naravno da iza Indexa stoji globalistički kult i soroseva mreža, jer oni imaju svaku slobodu primitivnih napada i vrijeđanja drugih. i ništa im se ne događa
  a to je lako vidjeti i iz njihovih članaka, . u kojima oni godinama podržavaju svaku, ama baš svaku agendu globalističkog kulta, uvijek su bili mainstream.

  podržavaju EU, globalizaciju, LGBT, rodnu ideologiju, masovnu migraciju, itd. također su besramno podržavali koljače ISIL-a, tojest agendu SAD-a i zapad u Siriji. I kao i njihovi zapadni medijski pajdaši i indexovci su napadali Asada da je diktator i zločinac. Posebno se u tome istakao Petar Stošić, kojega su mnogi korisnici na samom forumu Indexam, posprdno nazvali “jihadi Perica”.

  Jedna od perjanica Indexa je i deklarirani gej, Gordan Duhaček. Koji je 2013. vodio intervju sa nizozemskim gej aktivistom Gertom Heekmom, koji je inače bio jedan od urednika nekadašnjeg nizozemsakog časopisa “Paidika- the journal of phaedophilia” koji je u Nizozemskoj slobodno izlazio 1987-1995.
  Povodom tadašnjeg boravka Heekme u hrvatskoj, na poziv neke hrvatske ge organizacije. Taj je dolazak tada izazva malu frku, protiv dolaska Heekme prosvjedovali su Vigilare, udruga roditelja, U ime obitelji..itd.. Kao i protiv tog intervjuua, koji je Duhaček pravio za tportal. Koji je, kako je poznato portal hrvatskog telekoma, a hrvatski telekom je u vlasništvu → njemačkog telekoma, a većinski vlasnik njemačkog telekoma je najveći lihvarski “investicijski” koncern → Black Rock, glavni i najveći u mreži globalističkog kulta..
  Index je najagresivniji i najbezobzrazniji od hrvatskih mainstream medija, ali svi su isti i svi su u službi globalističkog kulta i njegove agende: Jutarnji, Večernji list, Slobodna dalmacija, Nacional, Globus, Glas Slavonije, Novi list, Telegram, net.hr, tportal, 24 sata, RTL, Nova Tv,N1…itd, a naravno i sam HRT. sve ista govna

  intervju duhačeka sa heekmom
  https://www.tportal.hr/kultura/clanak/svijet-konzervativno-dozivljava-seksualnost-20130327

  tko je heekma
  http://zdravstveniodgoj.com/news/pedofilska-posast-kruzi-hrvatskom

  2 komentara Stošića u kojima je gadljivo branio Gatesa, prije 2 godine

  https://www.index.hr/vijesti/clanak/gates-nema-veze-s-koronom-ali-je-li-se-epstein-zaista-ubio/2177123.aspx

  https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-bill-gates-ne-stoji-iza-pandemije/2175559.aspx

  ništa manje gadljivo ulizivački članak Ive Anića, bivšeg kolumnista Indexa na portalu RTL-a, također u obranu Gatesa.
  https://www.rtl.hr/vijesti-hr/kolumnisti/ivo-anic/3802143/i-tako-bill-gates-je-zvijer/

 2. samo, mislim da Index nije ništa sam “zaradio”.
  jer nema što i od čega zaraditi..
  pa i veliki zapadni mainstream mediji, ne mogu skoro ništa zaraditi, odavno su svi u krizi, gubitak čitatelja pretplatnika itd… i malo koji od njih da ima pozitivnu poslovnu bilancu. velika većina je u gubitcima i debelom minusu.. ali naravno imaju gazde iz kulta para. Oni im izravanju sve dugove i minuse i daju im love koliko treba. nema zime, jer su važni za propgandu.
  Zato mislim da je i index na taj način “zaradio” zbog 2 godine propagande za plandemiju.
  pa tko piše onako ljigave komentere u obranu i pohvalu gazde Gatesa, onako bez imalo stida i srama – taj mora biti dobro plaćen

VEZANO

najnovije