Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaTop komentarMislav Kolakušić: „SZO treba proglasiti TERORISTIČKOM ORGANIZACIJOM!“

Mislav Kolakušić: „SZO treba proglasiti TERORISTIČKOM ORGANIZACIJOM!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Najveća opasnost

Hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić održao je govor u Europskom parlamentu povodom napora Svjetske zdravstvene organizacije da sa svim državama sklopi sporazum. 

“Protiv sam bilo kakvog davanja ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima nego sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom.

Pandemija covida-19 ostat će zapamćena kao najveći koordinirani udar na znanost, ljudska prava i zdravlje građana na globalnoj razini u ljudskoj povijesti.

Tri godine smo svjedočili brutalnoj kampanji straha te masovnom i koordiniranom širenju lažnih vijesti o stupnju opasnosti i svim aspektima korona virusa.

Svjetska zdravstvena organizacija financirana i efektivno kontolirana od strane farmacutske industrije bila je predvodnik kampanje straha koja nas je koštala tisuće milijardi eura, urušavanja svih ljudskih i građanskih prava, a mnoge građane života i zdravlja.

Svjetska zdravstvena organizacija želi da sve države potpišu sporazum o predaji ovlasti za proglašenje pandemije, nabavu cjepiva i lijekova. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima. Svjetska zdravstvena organizacije je tijekom pandemije covida-19 govorila isključivo laži zbog čega bi je trebalo proglasiti terorističkom organizacijom“, smatra hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić te nastavlja:

Lagali su nam da postoji novi i nepoznat virus, da je moguće napraviti učinkovito cjepivo, da je ono 82% učinkovito, da štiti od teških bolesti i smrti. Sve su to, naravno, bile gluposti i laži!

Svjetska zdravstvena organizacija opasnija je za čovječanstvo čak i od Svjetskog ekonomskog foruma!“

Provjeri/facebook Građani za Mislava Kolakušića

Foto naslovnice: screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. I ne samo SZO (WHO): WEF, UN, NATO, IMF (MMF), pa na kraju krajeva i većina vlada nisu drugo doli terorističke organizacije koje maltretiraju vlastite građane ili građane drugih država. Praktično smo došli do točke, u kojoj više nijedna “mainstream” svjetska organizacija nije neokaljana. Štoviše i naprotiv, sve su ogrezle u korupciju i kriminal.

VEZANO

najnovije