Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiModerna obećava korištenje mRNA tehnologije za „liječenje“ svih bolesti u budućnosti

Moderna obećava korištenje mRNA tehnologije za „liječenje“ svih bolesti u budućnosti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Stvaranje nove religije

Moderna je obećala da će početi koristiti opasna mRNA cjepiva za liječenje najsmrtonosnijih bolesti na svijetu, poput raka i bolesti srca (koje je uostalom dodatno potaknula svojim mRNA pripravcima „protiv covida“).

Prema farmaceutskom gigantu, eksperimentalne injekcije bit će spremne do 2030.

Kako izvještava expose-news.com, ova objava je još jedan znak onoga što mnogi nazivaju “zlatnim dobom” razvoja cjepiva, što je naravno samo sinonim za veliku prevaru koju su počeli provoditi tijekom izmišljene „pandemije“ koronavirusa.

“Mislim da smo posljednjih mjeseci naučili da ako ste ikada mislili da je mRNA samo za zarazne bolesti ili samo za covid, dokazi su da to apsolutno nije tako”, izjavio je Paul Burton, glavni medicinski direktor Moderne, dr. med. dr. sc.

On je za The Guardian rekao slijedeće:

“Može se primijeniti na sve vrste područja bolesti; mi smo u raku, zaraznim bolestima, kardiovaskularnim bolestima, autoimunim bolestima, rijetkim bolestima. Imamo studije u svim tim područjima i sve su pokazale ogromna obećanja.” 

Svatko s malo razuma u glavi mora postaviti pitanje jesu li sve ove studije jednako beskrupulozne i pristrane kao one koje su napravljene da se utvrdi “sigurnost i učinkovitost” za covid “cjepiva“? Ili će možda, kako bi izbjegli komplikacije zbog postavljanja previše neugodnih pitanja, preskočiti sva pretklinička ispitivanja i jednostavno koristiti stanovništvo kao laboratorijske štakore od samog početka?

Izvršni direktor Moderne dao je izjave prije prošlotjednog godišnjeg ažuriranja svojih projekata u pripremi cjepiva, koje nazivaju “Dan cjepiva”, a teško se oteti dojmu kako zapravo žele od svega napraviti novu religiju.

Sveukupno, Moderna očekuje “šest velikih lansiranja proizvoda cjepiva u sljedećih nekoliko godina”, rekla je tvrtka u priopćenju, dodajući da očekuje da će samo tržište boostera za covid-19 biti procijenjeno na 15 milijardi dolara. 

Oni samo žele da ste bolesni, ništa više od toga. Big Pharma ne zarađuje na zdravim ljudima, to vam je valjda jasno. Stoga, ne dopustite im da vam bilo što ubrizgaju dok sami u potpunosti ne istražite negativne učinke. Slijedite primjer svih onih koji su sami istraživali o covid injekcijama jer su si uštedjeli puno boli.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

  1. Dr Sucharit Bhakdi upozorio je još prije godinu dana da banda namjerava ubuduće SVA CJEPIVA PREBACITI NA RNK
    Dakle, da će sva “klasična cjepiva” pravljena na starinski način, postepeno biti ukinuta, i da će uvesti sva na RNK bazi.
    Dakle, tipična cjepiva protiv ospica, gripe, tetanusa, boginja, krpelja… i svega ostaloga, sva će ubudeć biti RNK..
    tako da bandi ustvari onda neće više biti potrebno isceniranje plandemije i korona, ako će sva cjepiva biti RNK kao i cjepivo protiv korone

VEZANO

najnovije