Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiModerna priznaje da njeno „cjepivo“ uzrokuje rak

Moderna priznaje da njeno „cjepivo“ uzrokuje rak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Otrovi

Svjetski poznati stručnjak za cjepiva iznio je dokaze tijekom svjedočenja u Kongresu koji pokazuju da farmaceutski div Moderna zna da njegove injekcije Covid mRNA uzrokuju rak.

Dr. Robert Malone, izumitelj tehnologije mRNA cjepiva, svjedočio je tijekom saslušanja na Capitol Hillu koje je vodila republikanska zastupnica Marjorie Taylor Greene. Tijekom svog svjedočenja Malone je predstavio patent za Modernino „cjepivo“ protiv Covida koje sadrži milijarde fragmenata DNK. Ti fragmenti, zajedno s drugim kontaminantima, povezani su s urođenim manama i rakom.

U patentu, Moderna priznaje da kontaminanti u „cjepivu“ uzrokuju rak. Međutim, kako Malone ističe u svom svjedočenju, američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) očito je zanemarila ovo priznanje kada je odobrila njene injekcije za javnu upotrebu.

Tijekom saslušanja, dr. Malone je naglasio da Moderna u svom patentu priznaje da je RNK poželjnija od DNK u cjepivima, zbog rizika koji su uključeni, objašnjava Malone. Ipak, unatoč rizicima, Modernina injekcija mRNA kontaminirana je milijardama fragmenata DNK.

“Moderna ima patent za korištenje RNA za cjepiva”, rekao je Malone na saslušanju, te dodao: “I u tome Moderna izričito priznaje da je RNA superiorna u odnosu na DNA za potrebe cjepiva zbog problema, uključujući mogućnost insercijske mutageneze koja bi mogla dovesti do aktivacije onkogena ili inaktivacije gena supresora tumora.

FDA kaže da nisu upoznati s bilo kakvim zabrinutostima, ali Moderna u svom vlastitom patentu iznosi točno iste zabrinutosti koje postoje o DNK u insercijskoj mutagenezi i genotoksičnosti.

Dakle, Moderna to zna – DNK je kontaminant.

Ostavljeno je unutra zbog načina na koji ga prave… koriste DNK da naprave RNK, a zatim degradiraju DNK, a zatim moraju pročistiti degradiranu DNK od RNK.

A proces koji koriste očito nije tako dobar.”

Nova studija prije ispisa za recenziju je pronašla milijarde rezidualnih fragmenata DNK u bočicama mRNA cjepiva protiv COVID-19. Glavni autor studije, molekularni virolog David Speicher, koji ima doktorat iz virologije, rekao je da je studija “najveća studija” o rezidualnoj DNK u cjepivima protiv COVID-19 do sada.

“U našoj studiji mjerili smo DNK kopije gena šiljka (spike), ori (porijeklo replikacije) i SV40 pojačivača gena. Broj SV40 pojačivača-promotora, ori i virus spike u Pfizeru je do 186 milijardi kopija po dozi”, rekao je Speicher.

Šiljak na koji on misli je DNK sekvenca šiljastog proteina SARS-CoV-2, koji se može prepisati u šiljastu mRNA koja se koristiti u mRNA „cjepivima“ protiv COVID-19. Druge dvije DNA — geni pojačivači SV40 i ori — pomažu olakšati replikaciju šiljaste DNA. Međutim, konačna mRNA „cjepiva“ trebala bi uključivati ​​samo RNA, a ne zaostalu DNA upute za proizvodnju šiljaka.

Istraživači su sekvencirali genski materijal u 27 bočica mRNA cjepiva iz 12 različitih serija. Devetnaest bočica bilo je iz Moderne, a osam iz Pfizera.

Dokumentacija za Modernin patent sugerira da postoje određene sekvence DNK prisutne u bočicama koje inače nisu dopuštene u bilo čemu što se daje ljudima, “ponajmanje gen za otpornost na antibiotike”, objasnio je Malone.

“Oni uključuju ove sekvence iz majmunskog virusa 40 – ne cijeli virus, već visoko aktivne promotorske sekvence – što je upravo ono što je FDA u svojim starijim propisima rekla da se mora izbjegavati jer daje još veći rizik za insercijsku mutagenezu.”

U međuvremenu, studija je otkrila da Pfizerova Covid mRNA injekcija također sadrži iste kontaminante. Dokumentaciju je tvrtka dostavila regulatorima u SAD-u, Europi i Kanadi. Prema Maloneu, ti su regulatori uklonili napomenu o sekvencama SV40.

Čini se da je uklanjanje informacija očiti pokušaj skrivanja od javnosti.

“FDA nije uzela neobrađene sekvence DNK, rekonstruirala te mape plazmida i sama ih pogledala”, pojašnjava Malone, te dodaje: “Jednostavno su uzeli zdravo za gotovo ono što im je Pfizer dao. A sada sve ovo izlazi na vidjelo zbog onoga što su ovi istraživači otkrili.”

Malone tvrdi da su rukovoditelji i znanstvenici u Moderni i Pfizeru morali znati za rizike, te upozorava da su oni koji su primili injekcije mRNA vjerojatno izloženi riziku od “oštećenja DNK, koji dovode do urođenih defekata i raka”.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije