Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiModerna tuži Pfizer zbog navodne povrede patenta virusa Covid-19 iz 2013. godine?!

Moderna tuži Pfizer zbog navodne povrede patenta virusa Covid-19 iz 2013. godine?!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Obračun mafijaša

Vaša neodgovorna vlada je tvrtkama Pfizer i Moderna dala imunitet od odgovornosti u slučaju ozljeda njihovim “cjepivima” protiv Covid-19. Prema ovome, proizvođači “cjepiva” ne mogu biti tuženi za naknadu štete.

Dakle, ako ste jedan od mnogih koji su ozlijeđeni ili ste izgubili voljenu osobu zbog cijepljenja protiv Covid-19, možda osjećate frustraciju što Moderna sad tuži Pfizer za navodnu povredu patenata mRNA injekcija protiv Covida-19, što bi se moglo pretvoriti u ljutnju i nevjericu kad otkrijete i pravi razlog zbog kojeg se to događa.

Naime, Moderna je podnijela tužbe za kršenje patenata u SAD-u i Njemačkoj optužujući Pfizer i njegovog partnera BioNTech za gaženje patenata za koje Moderna tvrdi da su ih podnijeli između 2010. i 2016. godine.

Pfizer kaže da nije “u potpunosti pregledao žalbu”, ali je “iznenađen sudskim sporom s obzirom na to da je Pfizer/BioNTech cjepivo protiv COVID-19 bilo temeljeno na BioNTechovoj vlasničkoj tehnologiji mRNA, a razvili su ga i BioNTech i Pfizer.”

No službeni dokumenti i dokazi upućuju na to da je do kršenja patenta možda došlo zato što je Moderna pomogla u stvaranju virusa Covid-19 u laboratoriju tijekom istraživanja povećanja funkcije. Moderna je potom patentirala dijelove virusa SARS-CoV-2 još 2013. I to može objasniti zašto daljnji službeni dokumenti dokazuju da je Moderna imala cjepivo protiv Covid-19 nekoliko mjeseci prije nego što se znalo da Covid-19 službeno postoji.

Povjerljivi ugovor koji se može pogledati ovdje navodi da su pružatelji Moderna i Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID) pristali prenijeti mRNA cjepivo protiv koronavirusa koje su razvili, Sveučilištu Sjeverne Karoline u Chapel Hillu 12. prosinca 2019.

Ugovor o prijenosu materijala potpisao je 12. prosinca 2019. doktor Ralph Baric sa Sveučilišta Sjeverne Karoline u Chapel Hillu, a zatim ga je 16. prosinca 2019. potpisala Jacqueline Quay, direktorica za podršku licenciranju i inovacijama na Sveučilištu Sjeverne Karoline.

Ugovor su potpisala i dva predstavnika NIAID-a, dr. sc. Amy F. Petrik, specijalistica za transfer tehnologije i istraživač dr. sc. Barney Graham.

Potpisivanje ovog dokumenta napravljeno je prije bilo kakvog saznanja o navodnoj pojavi novog koronavirusa. Tek je 31. prosinca 2019. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) postala svjesna navodnog niza slučajeva virusne upale pluća u kineskom Wuhanu. No čak ni tada nisu utvrdili da je za to kriv navodni novi koronavirus, već su izjavili da je upala pluća “nepoznatog uzroka”.

Tek 9. siječnja 2020. WHO je izvijestio da su kineske vlasti utvrdile da je izbijanje uzrokovano novim koronavirusom koji je kasnije postao poznat kao SARS-CoV-2 s navodnom posljedičnom bolešću nazvanom COVID-19.

Dakle, zašto je mRNA cjepivo protiv koronavirusa koji je razvila Moderna prebačeno na Sveučilište Sjeverne Karoline 12. prosinca 2019.? Što je Moderna znala, a mi nismo?

Može li to imati veze s činjenicom da je Covid-19 “virus” koji je stvorio čovjek, a Moderna Inc., američka farmaceutska i biotehnološka tvrtka koja je zaradila milijarde prodajom eksperimentalne injekcija Covid-19, odgovorna za stvaranje tog virusa?

Dana 23. veljače Daily Mail je objavio članak  koji pokazuje da je Moderna patentirala sekvencu od 19 baznih slova (nukleotida) koja kodira mjesto cijepanja furina u Covid-19.

Citirali su rad znanstvenika iz Indije, Švicarske, Italije i SAD-a (pod opreznim naslovom: Homologija MSH3 i potencijalna rekombinacijska veza s mjestom cijepanja furina SARS-CoV-2) u kojem su izračunali da su šanse za sekvencu od 19 nukleotida koju je patentirala Moderna koji se nasumično pojavljuju u Covidu-19 u okolnostima u kojima se ne pojavljuju nigdje drugdje u prirodi – 1 prema 3 trilijuna.

Međutim, istraživanja pokazuju da Moderna nije samo podnijela zahtjev za patent 2016. (US9587003B2), kako je objavljeno u Daily Mailu, već su 2013. prijavili čak 4 patenta (US9149506B2, US9216205B2, US9255129B2, US9301993B2).

Dakle, Moderna je razvila sekvencu gena od 19 nukleotida koja sadrži mjesto cijepanja furina koja daje Covidu-19 infektivnost za ljude, patentiranim istraživanjem povećanja funkcije još 2013., 6 godina prije izbijanja pandemije.

Konačni kodon s dovršenim umetnutim genskim slijedom, ‘CTCCTCGGCGGGCA’, patentiran od strane Moderne, ne postoji u prirodnim virusima, kao ni CGG-kodirano mjesto cijepanja furina CCTCGGCGGGCACGT.

Ali oni prirodno postoje u bakterijama, ljudima, kravama i biljkama. Virusi mogu napasti bakterije i umetnuti svoje gene u njih. Ali bakterije ne mogu ubaciti svoje gene u viruse. Priroda je imala mnogo prilika staviti ih u viruse, ali je to odbila učiniti.

Stoga je ljudska intervencija jedini način da bakterijska DNA završi u virusu. Dakle, virus Covid-19 sigurno je stvoren od strane čovjeka.

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije