Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti„Možemo“ pretvara Zagreb u 15-minutni grad

„Možemo“ pretvara Zagreb u 15-minutni grad

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vlažni snovi globalističkih tehnokrata

„Zamislite da vam do vrtića, škole, doma zdravlja, tržnice i ostalih sadržaja važnih za život ne treba automobil nego tek 15-ak minuta hoda. Upravo je ostvarenje takvog, 15-minutnog grada u svakoj gradskoj četvrti, u planu gradske vlasti“, rekla je nedavno zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec.

Ovakva izjava druge osobe glavnog grada Hrvatske može biti iznenađenje samo onima potpuno naivnima i onima koji uopće ne razumiju na koji način funkcionira svijet generalno. Svi ostali koje je ova vijest iznenadila, a ne spadaju u prije navedene skupine, moraju se što prije pogledati u ogledalo i priznati sebi da su bili prevareni.

Doduše, nije sramota priznati sebi da si prevaren jedan put, već je sramota ako si dozvoliš da ponovo budeš prevaren od strane istih ljudi, koji se svojski trude da se prikažu u svjetlu dobročinitelja, spasitelja i humanista. A upravo oni koji vas varaju su takvi, jer oni to „Mogu“. No, krajnje je vrijeme da shvatite da će oni urlikati „Možemo“ sve dok im vi to dozvolite.

Ti ljudi, obučeni u ovčje runo, prozivaju se prekaljenim borcima za ljudska prava, no ispod tih runa skrivaju se zapravo samo Soroševi plaćenici, koji vam uvaljuju globalističke tehnokratske agende, kao „muda pod bubrege“. I dok vi shvatite da tu „nešto smrdi“, postoji velika opasnost da ćete se naći u trenutku u kojem više „nećete imati ništa“, a hoćete li biti i „sretni“, po Schwabovom obećanju – ne znam…

Najnovija ideologija koja se upravo nameće diljem svijeta, pa i u Zagrebu, je ideja o 15-minutnim gradovima, koji se prikazuju kao nešto što je namijenjeno podizanju „svijesti o nužnosti prilagodbi klimatskim promjenama“, ali u isto vrijeme kao nešto što navodno podiže razinu „usluga“ i općenito kvalitetu života koju nudi u grad. WTF?!

Zamjenica Dolenec o uvođenju koncepta 15-muntnog grada u Zagrebu kaže:  

„Je li se tako ranije radilo? Nekada davno jest, i zato starija naselja u Novom Zagrebu imaju tu logiku, dok u nizu novih naselja poput Blata, Stenjevca i dijela Sesveta imate jako veliku stambenu izgradnju i svi se pitaju kako ćemo onda unutar 15 minuta imati svu infrastrukturu i usluge. Mi ćemo to popraviti. Na idućoj sjednici Gradske skupštine pokrenut ćemo postupak izmjene Generalnog urbanističkog plana za Zagreb i Sesvete. To je prilika da, uz pažljivo mapiranje gradskih četvrti, isplaniramo izgradnju društvenih sadržaja u postojećim, ali i novim zonama izgradnje.“

Ne treba biti previše mudar da bi se shvatila intencija 15-minutnog grada, što je samo ljepši naziv za vrstu koncentracijskog teritorija. Iako se ispočetka ne govori o sustavu kontrole koji bi se u njemu implementirao, on je po zamisli Schwabove ekipe iz WEF-a samo nužni slijedeći korak u ostvarenju tog cilja. Jer, konačni cilj uvođenja koncepta 15-minutnog grada je da njegovi građani zapravo ne „mrdaju“ nikamo iz grada bez posebnih dozvola ili propusnica.

A koncept propusnica pokazan nam je tijekom akcije covida-19, kada se testiralo kontrolirano kretanje stanovništva između pojedinih županija. Naravno, i tada nam je podvaljeno da je to zbog našeg dobra i zaštite zdravlja. I koncept 15-minutnih gradova se „uvaljuje“ ponovo „radi našeg dobra“, a jednom kada ga prihvatite, uz digitalni ID i digitalnu valutu (CBDC), nova plandemija mogla bi ga lansirati u ultimativni način porobljavanja stanovništva.

Zamislite „pandemijsku“ situaciju u kojoj ne možete do prehrambene trgovine koja je spremna prihvatiti vaše „sumnjive“ digitalne eure, jer je udaljenija od 15 minuta od vašeg doma. „Sumnjive“ eure, jer niste ažurirali svoj cjepni status… Ovo je samo jedan primjer, a siguran sam da sami možete zamisliti barem još desetak sličnih…

Dakle, da biste proveli svoje agende morate imati „prave ljude na pravim mjestima“. Nikad nemojte zaboraviti da ste upravo vi dali legitimitet ovim ljudima da vam, za račun svojih gospodara, nameću okove kojih će se biti vrlo teško osloboditi ako nam se ikad nametnu. Sjetite se da su to ljudi koji su u tijeku prošle plandemije za sve vas tražili još strože mjere, beskonačna zaključavanja, obvezna cijepljenja i još mnogo toga…

Je li vam već dosta ovog šljama? Do kada mislite trpjeti? Logor vam je već pripremljen…

Provjeri/radio.hrt.hr

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije