Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upMračna prošlost kraljevske obitelji i „Kralja klimatske krize“

Mračna prošlost kraljevske obitelji i „Kralja klimatske krize“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Queen is dead, long live the king!“

Dok svijet oplakuje kraljicu, vrijeme je da se skoncentriramo na novog Kralja. Zapravo, možda i nije, ali evo podsjetnika na to odakle ovi čudni „svati“ i kako su postali to što su postali, s naglaskom na novo Kralja i što on zagovara.

„Svi kažu kako kraljevska obitelj nije ništa drugo do ceremonijalne figure, iako biraju vladu i imaju moć konačnog odobrenja za sve zakone i posjeduju pola zemlje.

I tako, dok se sjećamo kraljice Elizabethe, ne zaboravimo kako je ova incestuozna obitelj koristila svoju djecu kako bi stekla moć.

Zakon o trgovačkim pravima između Engleske i Škotske doveo je do prve iteracije Ujedinjenog Kraljevstva 1707. godine i stvorio pravnu osnovu koja omogućila Georgeu od Hanovera da se okruni krlajem Engleske i Irske 1714. godine. Imao je 55 godina, bio je oženjen najbližom rođakinjom i nije govorio engleski jezik.

Pošto je bio iz njemačke kuće Hanover, Englezi nisu bili sretni zbog ovog i njegova krunidba je dočekana nemirima širom zemlje, praćenim višegodišnjim pobunama.

Njegov unuk, kralj George III inspirirao je američku revoluciju i kada se njegova unuka Viktorija udala za svog najbližeg rođaka princa Alberta, kuća Saxe-Coburg i Gotha je preuzela vlast nad zemljom.

Tijekom Prvog svjetskog rata, narod Engleske je dovodio u pitanje lojalnost njemačkih krvnih loza koje su vladale nad njima, što je navelo kraljevsku obitelj da promijeni ime u Windsor 1917. godine.

Devet godina kasnije, rođena je kraljica Elizabetha, koja je inicirana u Druidski red 1946. godine. Udala se za princa Philipa iz nacističke krvne loze 1947. godine i rodila sina Charlesa 1948. godine.

2010. godine, William Coombes, preživjeli iz zloglasne kanadske rezidencijalne škole, gdje su pronađene masovne grobnice djece, tvrdio je da je 1964. godine bio svjedok posjete kraljice Elizabeth i princa Philipa rezidencijalnoj školi Kamloops. Coombes je tvrdio da su sa sobom odveli 10 djece koja se više nikad nisu vratila.

Godinu dana kasnije William Coombes umire u bolnici.

Godine 1988., princ Philip je njemačkim novinama rekao da se nada da će se reinkarnirati kao smrtonosni virus kako bi pomogao u rješavanju problema stanovništva. A njegov sin, kralj Charles, šali se na TV-u kako je u srodstvu s Drakulom: ‘Rodoslovlje pokazuje da vučem porjeklo od Vlada „Nabijača“ Drakule, iako imam malo udjela u zemlji.’

Ovi kraljevi su rezultat incestuoznog programa uzgoja u kojem su djeca korištena kao način stjecanja moći nad masama. Stoga, ne čudi da su uhvaćeni s Jeffreyom Epsteinom koji je zarađivao iskorištavanjem djece i tako stjecao svoju moć; i Jimmy Savilom, koji je imao nesmetan pristup silovanju stotina djece u bolnicama NHS-a i bio je dobar prijatelj kralja Charlesa.

Zajedno s Klausom Schwabom, kralj Charles je osnivač Velikog reseta. Zelen je kao Greta Thunberg, a prošle godine je najavio potrebu za kampanjom u vojnom stilu kako bi svijet doveo do nulte emisije:

‘Ovdje nam je potrebna ogromna kampanja u vojnom stilu, s trilijunima na raspolaganju, daleko izvan globalnog GDP-a i uz najveće poštovanje, čak i iznad vlada svjetskih lidera, koja nudi jedinu stvarnu perspektivu postizanja fundamentalne ekonomske tranzicije. Pa, kako to uraditi?’

Znamo kako će to napraviti. Tako što će prekinuti gorivo za Europu i natjerati ljude da se vrate u 1700-te.“

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. mainstream mediji godinama neupućenoj širokoj javnosti pokazuju tu bajkovitu predodžbu o engleskoj kraljevskoj obitelji. prijazna bakica Elizabeta sa svojim kostimima i šeširićima, njen klempavi sin Charles , jako fin i kul, ma brine se na sve strane za ljude i za okoliš i za budućnost svijeta, da ti se srce para… i njeni unuci, mirni pristojni William i nestašni dečko Harry, njihove supruge: lijepa Kate i odrešita Meghan..itd..itd.

  međutim ta kraljevska obitelj oduvijek je eugenička i zla i pripada samom vrhu zle svjetske globalističke elite-kabale.
  Elizabeta, kao i sin joj Charles su na spisku članova “Comitee of 300”, zajedno sa Rotschildima, Rockefellerima, Sorosom, Gatesom i svim drugim velikim zvjerkama. A tu tom društvancu je član bio i također nedavno preminuli Mihail Gorbačov. Također jedan o kojem su mainstream mediji u javnosti stvarali bajke.

  Širokoj neupućenoj javnosti, eugenika je poznata ponajviše u vezi sa nacizmom 30-ih godina u Njemačkoj, međutim, ona nije bila izum Hitlera i nacista, već originalni izum anglosaksonske elite, davno prije Hitlera, još u 19. stoljeću.
  Poznate su i krvne veze engleske kraljesvke obitelji i nekadašnje njemačke carske obitelji. Stara himna Njemačke, odnosno Njemačkoga carstva do 1918. imala je istu melodiju, kao i engleska himna “God save the queen”. Tu istu melodiju ima himna Lihtenštajna i do danas. Mala umjetna monarhijca kneževina, sa manje stanovnika nego grad Dubrovnik, smještena između Austrije i Švicarske, koja služi samo za pranje novca i utaju poreza velikim svjetskim koncernima.

  Ustvari Charlesov izgled, posebno kada je bio mlad, stvara sumnju koliko je ta obitelj degenerirana, možda i od incestusoznih odnosa. A otac mu, princ Filip, je također bio degnerirani eugeničar poznat po spomenutoj izjavi u članku, da bi se ponovo rodio kao smrtni virus.I ne smao po tome, već i po mnogim drugim izjavama, kao npr da je na putovanjima po svijetu afričke državnike nazivao “nigger” i slično. Ali mainstream mediji su sve to uvijek ublažavali , prikazivavši ovog starog zlog degenerika i eugničara, kao nekakvog šačljivdžiju koji ima pomalo loše manire, pa tako mu štogod izleti iz usta, pa svašta bubne, ali nje dobričina.

  Ali ustvari su starog degenerika desteljećima vodali po ceremonijama, kao mentalno zaostalu dvorsku ludu.

  O mlađem Charlesovom mu bratu Andrewu, da i ne govorimio, . Zna se da je Bio Epsteinov pajdaš i nekdašnje maloljetne prisilne prostituke na Epsteinovm privatnom otoku u Karibima, optužile su ga za zlostavaljanje i pedofiliju. nije bio jedini na tom otoku. Zna se da su tu bila i druga velika imena Epsteinovi gosti: Clinton, Blair, Kissinger, Ehud Barak..itd..

  Poznato je da je Filip, koji sa jedne strane ima njemačko porijeklo (iz starih obiteljskih veza engleske kraljevske i njemačke carske familije), bio obožavatelj Hitlera 30-ih godina, kao tek stasali tinejdžer, što je jedanput i sam priznao. A prije 10-ak godina je procurila stara snimka iz 30-ih godina, Elizabete koja je tada bila djevojčica, kako diže ruku i pozdravlja rimskim pozdravom zajedno sa svojom majkom, tadašnjom kraljicom.
  Također je poznat “skandal”, prije više od 10 godina, kada je nestašni princ Harry na nekoj karnevalskoj fešti imao nacističku uniformu sa kukakstim križem oko ruke.

  Kada su nakon smrti Diane, engleski trač mediji naširoko izvještavali o Charlesovim preljubnčkim aferma sa Camilom, procurili su neki detalji.. Tako npr. ono da je Charles tepao Camili, da želi biti njen tampon..

  prije nekih 6-7 godina, bila je ona slika u javnosti Williamove supruge Kate, koja je, tada tek bila rodila ili je bila još trudna. Ona se pojavila na nekoj manifestaciji, u haljini koja je bila ista kao haljina koju je nosila glumica Mia Farrow u poznatom horror filmu “Rosmearys baby”: crvenakatsta haljina sa čipkastom kragnom oko vrata. U tom filmu Mia Farrow je glumila ženu, koja je ne znajući, rodila sotonino dijete.

  Harry i Meghan su lani dobili nagradu od strane elitne eugeničke organizacije “Population Matters”. Zato što su rekli da žele imati samo 2 djece i ne više., Da je neodgobvorno imati više djece, da treba misliti na budućnost Zemlje, itd..itd.
  Population Matters inače je ranije godinama podržavala fašistički zakon kineske komunističke partije, koji je preko 30 godina, bio na snazi i zabranjivao obiteljioma da imaju više od 1 djeteta. taj se zakon sprovodio najbrutalnijim metodama.
  na portalu narod ima izvještaj o dodjeli ove nagrade od prije godinu i pol.

  Taj kineski zakon je podržavala i obožavala i cijela zapadna kabalina eugenička elita, David Rockefeller, Ted Turner i mnogi drugi su otvoreno branili taj zakon i hvalili ga. Turner je čak predlagao da se takav zakon uvede u cijeom svijetu, u svim državama.

  u odboru te organizacije “Population Matters” sjede i poznati fanatični eugeničari Sir David Attenborough, koji godinama otvoreno govori da na Zemlji treba da bude samo 500.000 ljudi i Paul Ehrlich, koji je 70-ih bio suator poznate knjige Rokefelerovog Rimskog kluba “Eccoscience” u kojoj je otvoreno predlagao fašističke metode za depopulaciju. Ateističkog židova Ehrlicha je inače Vatikan prije 6 godine pozvao na neko zasjedanje o pitanjima klime.

VEZANO

najnovije