Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNad Europom se nadvija nova prijetnja iz kuhinje globalističkog kulta

Nad Europom se nadvija nova prijetnja iz kuhinje globalističkog kulta

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Terorizam a la carte

Što možemo očekivati kao slijedeću fazu kaosa u režiji demonskog globalističkog kulta? Radi li se o ponovnom oživljavanju terorizma i namjernom izazivanju velikih nemira i sukoba u Europi, sukoba između migranata i domicilnog stanovništva? Ponajviše, sukoba između muslimana i kršćana? Vrlo moguće da je to novi đavolski plan za skretanje pažnje s genocida u Gazi.

Sada se sustavno radi na tome da se izraelski genocid opravda u svjetskoj javnosti, poglavito u europskoj javnosti koja muku muči, ponajviše ona u sjeverozapadnom dijelu, s valom migracije pretežito muslimanskih migranata, kojeg je uzrokovao onaj isti globalistički kult.

Opet se može prepoznati dobro poznati princip rada ovog kulta, a to je da oni sami stvaraju probleme, pa se onda nude kao spasitelji koji ga i „rješavaju“. Isto je bilo i nakon 7.10. i nakon početka pohoda izraelske armije u Gazi. Evo na primjer nekoliko odlomaka iz izvještaja s hrvatskih mainstream portala (jutarnji.hr i indeks.hr) iz sredine listopada koji to potvrđuju:

“..Rađa se novi, nasilniji, nikad ekstremniji Hamas, Europa bi im mogla postati glavna meta!
FBI je već naznačio da će aktualno nasilje u Gazi proizvesti najveću terorističku prijetnju u posljednjih nekoliko godina..”

“…HAMASOV napad na Izrael inspirirat će najveću prijetnju terora u SAD-u od uspona Islamske države prije gotovo deset godina, upozorio je direktor FBI-a Christopher Wray na saslušanju u Kongresu. Wray je rekao da je od početka izraelsko-palestinskog sukoba u Gazi početkom ovog mjeseca nekoliko stranih terorističkih organizacija pozvalo na napade na Amerikance i Zapad, značajno povećavši prijetnju nasilnih američkih ekstremista…”

“Djela Hamasa i njegovih saveznika bit će inspiracija onima koje nismo vidjeli otkako je Islamska država osnovala svoj tzv. kalifat prije nekoliko godina”, rekao je na saslušanju pred Odborom za domovinsku sigurnost američkog Senata posvećenom prijetnjama SAD-u.

Ubrzo su se opet počeli javljati i pomalo zaboravljeni ISIL-ovci. Prema izvještajima zapadnih mainstream medija, krajem listopada, skupina Talai al-Ansar, jedna vrsta glasnogovornika za ISIL, objavila je poruku na internetu, gdje poziva na borbu protiv “zapada” i “križara”, Poziva muslimane da napadaju “križare” u Europi i “nevjernom Zapadu s bombama, vatrenim oružjem, noževima, autima, kamenjem ili udarcima”.

Ali gle čuda, nisu pozivali na borbu protiv Izraela, već samo protiv “križara” i Zapada.

ISIL i ostale “terorističke skupine”, netragom su bile nestale za vrijeme tri godine plandemije. I izgleda da su gospodari kaosa globalističkog kulta, oni koji su ih stvorili, odlučili da ih sada opet ožive.

Danas je već dobro poznato da se ISIL prije 6-7 godina, u Siriji i Iraku, borio faktički na strani Izraela i SAD-a i nikad se nije sukobio sa izraelskom armijom. Čak štoviše, Izrael je pomagao ISIL-u u borbi protiv Asada u Siriji i protiv šijitske vlasti u Iraku, što neki izraelski političari i visoki armijski časnici nisu uopće ni krili.

Sredinom studenog opet su počele one vijesti koje smo slušali skoro neprekidno nekih 19 godina, od 11.9.2001. do početka plandemije – da policija i obavještajne službe na Zapadu i Europi stalno upozoravaju na moguće terorističke islamističke napade i da su na vrijeme spriječeni teroristički napadi u toj i toj državi, u tom i u tom mjestu.

Njemački mainstream mediji sredinom studenog su izvijestili da su njemačka policija i sigurnosne službe spriječili navodno planirane terorističke napade. Najprije u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestaflija, gdje su uhićena dvojica tinejdžera, porijeklom iz Afganistana, koji su navodno planirali izvesti teroristički napad na Božićnom sajmu u Leverkusenu 1. prosinca i to tako da se kamionom zabiju u masu posjetitelja.

Nakon toga je javljeno da je uhvaćen još jedan potencijalni terorist u pokrajini Brandenburg. Mladi Iračanin, koji je navodno također planirao teroristički napad na neki Božićni sajam i to s nožem.

I ova dvojica tinejdžera i ovaj Iračanin su sve lijepo najavili na internetu i sva trojica su, naravno tko bio to rekao, simpatizeri ISIL-a. Sve te informacije o navodnim terorističkim planovima ove trojice njemačkoj obavještajno službi, dojavile su obavještajne službe iz SAD. Ma tko bi to rekao.

Danas, kada se zna da su ISIL i Al Kaida, ali i ostale organizacije nastale u laboratorijama CIA-e, Mosada i saudijske obavještajne službe, te da su skoro svi veliki teroristički napadi, počevši od 11.9. 2001., pa do početka plandemije, bili u režiji ovih režisera, nije teško uvidjeti što se sada vjerojatno opet sprema.

Sada, kad je listi „terorista“ još pridodan i Hamas, Europi se prijeti novim terorističkim napadima. Hamas, koji dosada uopće nije igrao nikakvu ulogu u Europi, sada odjednom, po najavama zapadnih obavještajnih službi, također prijeti terorizmom. Ali ako znamo da je i Hamas stvoren od istih režisera, njegove prijetnje “terorističkim napadima” po Zapadu ne bi trebale čuditi nikoga.

Upadljivo je dakle, kako navodni ISIL-ovci i njihovi simpatizeri ne prijete Izraelu i ne pozivaju na borbu protiv Izraela i izraelskih ustanova u Europi i na Zapadu, već samo na borbu protiv “križara” i na napade na Božićne sajmove i crkve. Iako su i kršćani-Palestinci u Gazi također ugroženi od strane Izraela, baš kao i muslimani-Palestinci. Nedavno je bila vijest kako je izraelska vojska razorila crkvu u Gazi i ubila više osoba. Ali ISIL ne prijeti izraelskim ustanovama na Zapadu… Naravno da ne, kao što nije ni svih onih godina krvavog rata u Iraku I Siriji.

Evo danas je stigla vijest da su islamistički teroristi opet navodno planirali terorističke napade. I to na crkve u Njemačkoj, Austriji i Španjolskoj, baš uoči Božića. Sigurnosne službe u sve tri države opet su dobile informacije o mogućim terorističkim planovima od obavještajnih službi izvana. Nije teško pogoditi od koga su dobili te informacije. Naravno, od SAD-a i Izraela…

U sve tri države, vlasti i sigurnosne službe su najavile kontrolu crkava i ubuduće kontrolu svih posjetitelja, koji dolaze na mise. Nije teško naslutiti da se opet ponavljaju tri stvari, koje su bile uslijedile nakon 11.9.2001. – sijanje straha i nesigurnosti, pooštravanje kontrole stanovništva u ime zaštite od terorizma i zatrovanje odnosa između muslimanskog Istoka i kršćanskog Zapada. No, sada postoji i dimenzija više – a to je moguće dodatno zaoštravanje odnosa između muslimanskih migranata i domicilnog stanovništva Europe.

I nije teško pogoditi kome to najviše odgovara. Izraelu. Posebno, ako negdje pukne, na nekom Božićnom sajmu ili u nekoj crkvi. Što bi bilo kao as na desetku za Izrael i cioniste, koji ionako od početka, preko svoje moćne medijske propagande, Europljanima pokušavaju prodati priču da su Palestinci-muslimani opasni fanatici i teroristi i da Izrael ima potpuno pravo što ih gazi bez milosti. U toj se izraelskoj propagandi od početka pokušava skrenuti pažnja na problem s muslimanskim migrantima na Zapadu, pa tako Izrael tobože ispada kao neki zaštitnik kršćanske Europe.

Većinski dio neupućene i nezainteresirane javnosti lako je nasjedao na priče o terorističkim napadima u proteklih dvadesetak godina, ali i na plandemiju. Stoga, ponovo se nadvija prijetnja da bi većinska javnost mogla ponovo nasjesti na najnoviju priču o terorizmu iz kuhinje globalističkog kulta, te da mu se nakon tri godine plandemije ponovo ponudi priča o terorizmu, čime će još jače biti uhvaćen u stisku đavolskog matriksa.

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Iviv

VEZANO

najnovije