Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upNagrađivana ratna novinarka uživo u eteru: Globalistička elita „objeduje krv djece!“

Nagrađivana ratna novinarka uživo u eteru: Globalistička elita „objeduje krv djece!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dobila „otkazivanje“…

Kabelska novinska kuća Newsmax prekinula je veze s Larom Logan nakon što je ova bivša dopisnica emisije “60 minuta” bacila niz „bombi“ istine uživo u eter.

Prema Lari Logan, koja je nagrađivana bivša ratna izvjestiteljica, većina ekipe iz Davosa i svjetski čelnici “objeduju krv djece”.

Novinarku Logan je u srijedu intervjuirao voditelj Newsmaxa Eric Bolling, koji vodi emisiju pod nazivom “The Balance”.

Bolling je pozvao Logan u svoj program kako bi razgovarali o globalnim elitama i njihovom nedavnom zaokretu prema tvrdoj lijevoj autoritarnoj politici. Zatim je upitao Logan o situaciji duž južne granice, gdje gomile migranata bez dokumenata prelaze u SAD.

Tada je Lara Logan prestala „čitati službeni scenarij“ i počela iznositi šokantne stvari.

Društveni mediji odmah su se „zapalili“ uslijed „woke“ gomile koja je zahtijevala glavu Lare Logan na pladnju, a Newsmax je odmah pokleknuo pred mafijom, osudivši Laru Logan i obećavši joj da joj više nikada neće dati vrijeme za emitiranje. Krenulo je njeno „otkazivanje“.

“Newsmax najoštrije osuđuje izjave koje je dala Lara Logan i njezini stavovi ne odražavaju našu mrežu. Ne planiramo je ponovo angažirati”, rekli su iz Newsmax-a u izjavi za Daily Beast.

Ali što je to u Larinoj izjavi toliko podiglo prašine, što je tu laž?

Onima koji pozivaju da se Lara otkaže, možda bi trebali malo istražiti aferu Dutroux u Europi. Pojedinosti ove uznemirujuće epizode će vam dati sve što trebate znati o globalnoj eliti. To nije zavjera. Poznato je. To nije nikakva tajna.

Ako vas afera Dutroux nije dovoljno uvjerila, onda malo istražite Franklinov skandal. Ili skandal s dječjim vrtićima u Kaliforniji 80-ih. Skandal s Jeffreyjem Epsteinom. Marina Abramović i Spirit cooking. Popis se nastavlja i nastavlja…

Ne griješite, oni žele da jedemo bube i žohare, a oni…? Sjećate se slika kako je izgledala Babilonska kula? Jeste li vidjeli arhitekturu EU parlamenta?

Mediji nisu uvijek zatvarali rasprave o pijenju krvi djece. U 1800-ima to je bilo dopušteno. Mackay Mercury i South Kennedy Advertiser objavili su da Cincinnati ima svoje “krvopije” baš kao i New York City.

Vezano: Pedofilija: epidemija trećeg tisućljeća (2. dio)

Novinar, koji je očito i sam kušao okus krvi, napisao je da ima okus “najbogatijeg toplog vrhnja, s trpkom slatkoćom i snagom čistog vina”.

“Bilo je to piće jednostavno ukusno, slađe od bilo koje izmišljotine kemičara, slastičara, vinara”, nastavio je, prije nego što je sugerirao da je “povremeno pijenje ljudske krvi” ono što je uzrokovalo okrutnosti nekih rimskih careva.

Trebamo li doista vjerovati da su ljudi 1800-ih u Americi pili dječju krv, baš kao povremeno i rimski carevi, ali globalna elita u današnjem svijetu ne?

Po cijeloj Europi postoje kipovi, stari stotinama godina, koji prikazuju taj čin, kao npr. poznati „Jedač djece“ iz Berna, nadomak sjedišta Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švicarskoj.

Istražite!

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. milijarder, osniavač pay pala, član Bilderberga i deklarirami gej, Peter Thiel, godinama konzumira krv

  https://matrixworldhr.com/2018/11/03/nisam-vampir-tvrdi-milijarder-koji-godinama-prima-terapiju-od-krvi-mladih-donora/

  https://matrixworldhr.com/2017/06/06/vampirski-eliksir-mladosti-krv-tinejdzera-serum-dugovjecnosti-pohlepne-elite/

  Poznata hollywoodska glumica Megan Fox priznala da zajedno sa svojim zaručnikom sudjeluje u ritualima ispijanja krvi

  https://epoha.com.hr/2022/04/28/poznata-hollywoodska-glumica-megan-fox-priznala-da-zajedno-sa-svojim-zarucnikom-sudjeluje-u-ritualima-ispijanja-krvi/

  adrenokrom—-metoda o kojoj se godinama šuška, da članovi najuže elite koriste adrenokrom..

  Oliver Janich, njemački “David Icke”, o tome je prije 3 godine, opširno govorio u svom videu, prikazavši izvore i dokumente da se još 50-ih godina u okviru CIA-e tajno radilo na metodama adrenokroma, a o tomu je govorio i Xavier Naidoo, jedna od najvećih njemačkih pop zvijezda, koji je postao neka vrsta izopćenika, zabrenjen mu je svaki pristup u mainstream medije, otkazani koncerti i snimanje ploča i poptpuno je prekinuta glazbena karijere jer je proglašen teoretičarem zavjere i ekstremistom.
  pošto su većina znastvenika, koji se spominju da su za CIA-u proučavali i sprovodili metode adrenokroma bili židovi, Janicha i Naidooa su tada optužili za antisemitizam.

VEZANO

najnovije