Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeNajnovije izluđivanje! „Covid vas sa svakom novom zarazom čini sve bolesnijima“

Najnovije izluđivanje! „Covid vas sa svakom novom zarazom čini sve bolesnijima“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Obrnute teze

Došao je tiho iz jedne juhe od šišmiša i postao dio naših života.

Prvo je bio iznimno opasan i smrtonosan jer je bio nov i nepoznat. Zbog toga su korištene razne, nekad prije osmišljene, procedure za „liječenje“ nekih drugih bolesti. No, usprkos tome, puno je ljudi umrlo, iako su se poštivale zadane procedure „liječenja“. Kako to?

Zatim je počeo mutirati po slovima grčkog alfabeta, ali na sreću vrlo brzo je pronađeno „spasonosno cjepivo“. No virus je nastavio mutirati…

Tako je stigao Omikron, a izgleda da mu se baš sviđa to slovo jer se u njegovom obliku zadržao jako dugo, sve do danas. Nažalost, i oni „cijepljeni“ su počeli obolijevati…katastrofa!

I ne samo to, čak su i cijepljeni počeli dobivati teže kliničke slike, završavajući u bolnicama, a neki su čak i umrli. Potpuno cijepljeni…šok i nevjerica!

I kao da nam stvarno treba još loših vijesti, nova studija otkriva da svaki put kad se ubod…ovaj, kad dobijemo covid, postajemo sve bolesniji, bolesniji nego prethodni put! Molim?!

“Pokazujemo da, u usporedbi s ljudima s prvom infekcijom, ponovna infekcija pridonosi dodatnim rizicima. Svaki put kad uhvatite COVID, vaša šansa da se stvarno razbolite od nečega—vjerojatno povezanog s COVID-om—čini se da raste”, napisali su autori studije koja, doduše, još nije recenzirana. 

“Rizik od kardiovaskularnih poremećaja, problema sa zgrušavanjem krvi, dijabetesa, umora, gastrointestinalnih i bubrežnih poremećaja, problema s mentalnim zdravljem, poremećaja mišićno-koštanog sustava i neuroloških oštećenja povećava se s ponovnom infekcijom – unatoč antitijelima koja bi trebala nastati nakon ponovljenih infekcija”, zbunjeno će istraživači koji su radili na studiji.

A jesu li provjeravali što to teče venama ovih ljudi? Ima li itko da im javi?

Foto naslovnice: unsplash.com

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije