Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNakon plandemije, ubrzo kreće „klimatsko ludilo“!

Nakon plandemije, ubrzo kreće „klimatsko ludilo“!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Odjeci COP27

Kao što smo već izvijestili, u tijeku je klimatska konferencija COP27, koja se održava u egipatskom Sharm El-Shaeikhu. Iako je iza nas tek prvi dan trinaestodnevnog zasjedanja na kojem prisustvuje 120 državnih čelnika, prvi odjeci s konferencije već daju naslutiti kako svijet čeka vrlo OZBILJNA akcija, koja će nastojati zadovoljiti zaključke koji tek slijede, a sve u cilju „spasa planete“.

Za sve nas koji smo svjedočili, dosad najvećoj i najsveobuhvatnijoj akciji porobljavanja, „pandemiji koronavirusa“, budite sigurni da nas očekuje još jedna, ovaj put znatno ozbiljnija i možda presudna bitka za našu slobodu – ona klimatska!

Već na samom otvaranju konferencije COP27, glavni tajnik Ujedinjenih naroda (UN), Antonio Guterres, izrekao je vrlo oštro upozorenje svjetskim čelnicima po pitanu potrebe poduzimanja „klimatske akcije“ (isto upozorenje parafrazirao je na svom Twitteru):

„Upravo sam upozorio svjetske lidere na #COP27:
Na autocesti smo prema klimatskom paklu s nogom na gasu.
Naš planet se brzo približava točki s koje klimatski kaos postati ireverzibilan.
Trebamo hitnu akciju #Climate Action. „

U svom daljnjem govoru, Portugalac je naglasio kako je „dobra vijest“ da svijet ima znanje, financije i tehnološka sredstva za borbu protiv klimatskih promjena te da prilika još nije propuštena.

Ono što je potrebno u „ključnom desetljeću”, u kojem će bitka s klimatskim promjenama biti “dobivena ili izgubljena”, veće su zajedništvo i međunarodna solidarnost, istaknuo je Guterres.

Rekao je kako je svijet suočen s mnogim krizama, no da ona klimatska zbog toga ne smije biti gurnuta u drugi plan, posebice jer je velik dio aktualnih sukoba povezan s „klimatskim kaosom“.

„Rat u Ukrajini razotkrio je velik rizik naše ovisnosti o fosilnim gorivima“, naglasio je.

Guterres je dramtično pozvao na „povijesni“ pakt između razvijenih i ekonomija u razvoju:

„Ili će biti pakt o klimatskoj solidarnosti, ili onaj o kolektivnom samoubojstvu!“

Vezano: (VIDEO) Klimatska prevara

Naravno, predloženi pakt o klimatskoj sigurnosti sastojao bi se od dodatnih obaveza država prema redukciji emisija te ubrzavanje energetske tranzicije zemalja u razvoju kroz pomoć bogatijih nacija i međunarodnih financijskih institucija.

Guterres poziva na prekid ovisnosti o fosilnim gorivima i izgradnje elektrana na ugljen u zemljama OECD-a do 2030., a u ostatku svijeta do 2040. godine, a izdvojio je Kinu i SAD, kao zemlje s „posebnom odgovornošću“ da se taj pakt ostvari.

Vezano: Evo zašto su klimatske promjene prevara

Glavni tajnik UN-a naglasio je kako vodstvo u klimatskoj akciji trebaju preuzeti države G20, te kako svijet mora shvatiti „surovu istinu“ da su posljedice klimatskih promjena već tu.

I na kraju, Guterres je u svom govoru pozvao i na stvaranje univerzalnih sustava ranih upozorenja na klimatske katastrofe unutar pet godina, kao i na oporezivanje ekstraprofita naftnih kompanija kako bi se taj novac preusmjerio u klimatske akcije.

Pozornica za novu svjetsku predstavu se užurbano priprema! Dobro se informirajte o stvarnom sadržaju, čitajući između redaka (dez)informacija iz mainstream prostora, kako ne bi ostali zatečeni njenom surovošću jednom kad započne…

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

2 KOMENTARI

 1. Oni uvijek iz kaosa stvaraju svjetski poredak. Prema Bibliji i njenim proročanstvima iz knjige Otkrivenje, mi živimo u posljednim danima sotonskog sustava stvari. Ti dani su počeli 1914 kad su izjahali jahači Apokalipse. Nered se od tada na Zemlji umnogostručio zbog snažnog djelovanja Sotone na njegovu organizaciju ovdje na Zemlji (Otk.12:9,12)
  Drugi jahač je nagovjestio velikim mačem velike međunarodne sukobe…
  Oni su izrežirali WW1…a iz tog kaosa se rodila Liga Naroda prorečena zvijer iz Otkrivenja 13 i 17.
  Nakon toga predstava ide u drugi čin i oni stvaraju kaos i WW2…..a nakon njega eto UN još moćnija nadopunjenija zvijer.
  Da bi Zvijer(UN,glob.polit.sustav) došao na prorečenu vlast zajedno s 10 rogova( najmoćniji vladari) potreban im je treći čin predstave. I taj čin započinju u 03/2020…
  Prema Otkrivenju 13:5 ,ova predstava bi trebala da dobije kulminaciju kroz 42 mjeseca, a to bi bilo nekako u jesen/2023.
  Tad bi na scenu trebala stupiti Svjetska Vlada, odnosno 10 rogova i Zvijer ,iz Otkrivenja 17 pog. Ta vladavina bi bila vrlo kratka ,simbolično piše “1sat” znači vrlo kratko vrijeme…. Potom ide …pad Bludnice… rasulo sotonskog sustava stvari i Božji sveti rat Harmagedon (Otkrivenje 16:13-16)
  Tko preživi pričat će… Čitajte Bibliju, tražite Boga i istinu o njemu…((Sefanija 2:1-3))

 2. Guterres- stara lopina i kriminalac globalističkog kulta..
  zato ga je kult kao iskusnog lopinu 2016. odabrao za novog glavnog tajnika UN-a.

  ostali kandidati tada su bili: bivši slovenski predsjednik Danilo Turk, Helen Clark iz Novog Zelanda, Srđan Kerim iz Makedonije, Natalie German iz Moldavije, Irina Bokova iz Bugarske, Igor Lukšić iz Crne Gore i naša Pusićka. Koja je kao Milanovićeva mnistrica vanjskih poslova po nalogu kulta , uspješno slala oružje koljačima ISIL-a, pardon, “borcima za slobodu i demokraciju” u siriju.

  naravno da je taj “izbor” za tajnika Rokeflerove organizacije UN, bio farsa. Jer su svi kandidati bili u službi kulta, dakle win-win situacija za kult… Ipak na kraju su odabrali, najstarijeg i najiskusnijeg, najvećeg kriminalca i bandita od sviju, Guterrresa. Koji je 2x bio premjer Portugala, predsjednik Socijalističke internationale, pa je onda 10 godina (2005-15) bio šef Visokog komesarijata UN-a za izbjeglice (UNHRC).

  on je bio na tom položaju i u vrijeme kada je suradnik UNHRC-a švedski zviždač Andreas Kompass 2014. središtu UNHRC-a u Ženevi, dojavio o brutalnom zlostavljanju i silovanju mnoge djece u izbjegličkim logorima u Srednjoafričkoj republici, od strane francuskih vojnika, u službi UN-a. Međutim Guterresov UNHRC je Komapassu dao otkaz i sve zataškao..
  Pa naravno da je onda takav lopina kao Guterres godinu dana kasnije bio najpodesniji kandidat za novog tajnika UN-a.

  I još je 2019, nagrađen “Karlovom nagradom”,, koja se dodjeljuje u Aachenu u Njemačkoj, To je jedna od nagrada, koju globalistička mafija daje svojim zaslužnim banditima.. njen prvi dobitnik bio je poznati zloglasni grof Kalergi 1950. a 10 godiona kasnije dobio ju je i bivši nacist i Hitlerov strateg Walter Hallstein, koji je nakon 2. sv. rata postao igrač globalističkog kulta i bio jedan od onih koji su iz pozadine vukli konce u procesima za stvaranje EU-a tojest EEZ-a.. kasniji dobitnici ove nagrade bili su i Kissinger, Tony Blair., Merkelica, Macron-, itd.., a dobio ju je i sotonjara Bergoglio 2016.

  Guterres je dobio također nagradu i od Soroseve organizacije “National Democratic Institute”-NDI

  a evo samo treba pogledati mnoogbrojne organizacije u kojima je Gutteres član (podatak iz vikipedije):

  Dag Hammarskjöld Fund for journalists, chairman of the Honorary Advisory Council
  Caixa Geral de Depósitos, advisor to the board (2003–2005)
  Champalimaud Foundation, member of the Vision Award Jury
  Clean Cooking Alliance, member of the Leadership Council
  Club of Madrid, member (since 2002)
  European Council on Foreign Relations (ECFR), member
  International Gender Champions (IGC), Member
  European Regional Innovation Awards, chairman of the Jury (2004)
  Friends of Europe, member of the board of trustees
  Calouste Gulbenkian Foundation, non-executive member of the board of trustees (2013–2018)
  World Economic Forum (WEF), member of the Global Agenda Council on Humanitarian Assistance

  O WEF-u ne treba trošiti riječi, a evo nekoliko riječi o nekim drugim organizacijama sa ove liste:

  ECFR je “Europsko vijeće za vanjske odnose”- europska organizacija globalističkog kulta, ustvari filijala daleko starijeg i poznatijeg Rokefelerovog CFR-a iz New Yorka (Vijeće za vanjske poslove). Deda Soros financira ECFR i ujedno je i član glavnog odbora i u ECFR-u u Briselu i u onom većem mafijaškom klubu CFR-u u New Yorku. predjsednik ECFR-a je nama dobro poznati švedski bandit- Carl Bildt

  International Gender Champions (IGC) je novija organizacija globalističke elite, kako joj samo ime kaže, bavi se dženderizmom, kofol nekakavom ravnopravnom zastupljenošću spolova

  Club of Madrid – također jedna od mnogih europskih globalističkih organiozacija, iza koje čuči deda Soros… Predsjednik COM-a je spomenuti Slovenac Turk, a članovi su mnogi bivši i sadašnji europski političari, ponajviše iz istočne Europe, među njima i Boris Tadić, Milan Kučan i Zlatko Lagumdžija (bivši predsjednik SPD-a BiH) a tu je također i spomenuta ljiga- Carl Bildt

  Calouste Gulbenkian Foundation je zaklada nekadašnjeg britanskog tajkuna i milijardera i “filantropa” Calouste Gulbenkiana, koji je živio u prvoj polovici 20-og stoljeća i bio porijeklom iz bogate armenske elitne plemićke obitelji. ova zaklada je takođe uključena u sufunanciranje razneih globalističkioh NGO-ova, zajedno sa EU-om, sorosevom zakladom i ostalom bandom

  Champalimaud Foundation je portugalska zaklada koju je osnovao nekadašnji portugalski tajkun, António de Sommer Champalimaud,
  naravno da su sve te zaklade bogataša i “filantropa” osnovane prvenstveno za utaju poreza i pranje novca , i naravno za vlastite globalističke interese, ali svi oni, kao i ova zaklada glume, da su kao nekakvi dobročinitelji – da ti se srce para

  Clean Cooking Alliance je organizacije fonda UN-a, za čisto kuhanje u siromašnim zemljama, koju je 2010. pokrenula Hilary Clinton

  Friends of Europe je još jedna od mnogih organizacije europske globalističke elite u službi kulta. FoE je jedna od 7-8 sličnih organizacija takozvanih “federalista”. To su oni iz elite, koji se zalažu za stvaranje europske države, tojest, pretvaranje sadašnje EU, koja je savez 27 država u jednu saveznu (federalnu državu), po uzoru na SAD, dakle Sjedinjene Europske države.
  predsjednik FoE je stari provjereni rokefelerov globalist, Bilderbergovac Etienne Davignon, bivši vicepredsjednik EK-a i tajkun iz belgije (ima preko 80 godina). a članovi glavng odbora su: Irac Pat Cox, bivši predsjednik EU parlamenta (bilderbergovac), Monica Frassoni (predsjednica europskih Zelenih), Pascal Lamy (predsjednik Svjetske trgovinske organizacije-WTO i Bilderbergovac), Guy Verhofstadt (bivši premjer Belgije, Bilderbergovac i sorosevac), António Vitorino (portugalac, bivši EU komesar za pravosuđe, također Bilderbergovac) i baron Daniel Janssen, belgijski tajkun iz plemićke obitelji, masončuga i bailderbergovac i Trilateralac

  Caixa Geral de Depósito je najveća portugalska banka.

VEZANO

najnovije