Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarNBA legenda John Stockton: „Tisuće sportaša umrlo je od covid cjepiva“

NBA legenda John Stockton: „Tisuće sportaša umrlo je od covid cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

S prave strane terena

Bivši NBA igrač John Stockton upozorio je da su tisuće profesionalnih sportaša umrle od posljedica uzimanja eksperimentalnih injekcija protiv COVID-a.

Stockton, bivši razigravač Utah Jazza, pridružio se podcastu “Sideline Sanity” za intervju kako bi se pozabavio problemom sportaša koji umiru „iznenada i neočekivano“.

Kako izvještava infowars.com, Stockton je prošle godine rekao: “Iako mislim da ih u evidenciji ima 150, mislim da je sada više od 100 mrtvih profesionalnih sportaša. Profesionalni sportaši, u najboljim godinama života, padaju mrtvi cijepljeni točno na terenu.”

Sada je Stockton višestruko povećao svoju tvrdnju, rekavši da sada vjeruje da je “tisuće” sportaša ubijeno ubodom.

“Vratio sam se i pogledao; Imam imena, slike, lica, gdje su igrali”, rekao je Stockton voditeljici Michele Tafoya. “Imao sam preko 300 imena u to vrijeme, tako da sam se osjećao prilično samopouzdano sa onih 150 koje sam spomenuo, i opet su ljudi morali izaći i raspravljati o tome. Imao sam dokaz u rukama: komad papira s imenima.”

“Sada je puno više od toga”, nastavio je. “Mislim da su sada tisuće, ali nemojte me citirati. Ne kažem da je 1000 ili više, ali može biti. Velika je to brojka.”

Stockton je prethodno kritizirao proizvođače cjepiva zbog njihove povijesti prikrivanja njihove medicinske “prijevare”.

“Nevjerojatno je kakvu zaštitu imaju, a čak i uz to, serijski su prijestupnici”, rekao je Stockton o farmaceutskim kompanijama 2021. godine.

“Gotovo svi su osuđeni i platili su astronomske iznose za prijevare koje su počinili, a ipak se ne čini da se to zna.”

Ovaj 60-godišnjak također je dao potporu igraču Brooklyn Netsa Kyrieju Irvingu nakon što je ovaj odbio poštivati ​​NBA mandat o cjepivu.

“Imaš puno pristaša, Kyrie”, rekao je Stockton kolegama voditeljima podcasta skepticima prema cjepivima Chadu Fisheru i Tonyju Farmeru. “Ne mogu svi doći do vas, a ni vi ne možete doći do svih njih, ali postoji velika većina koja sjedi tamo i navija za njega. Samo nisu tako hrabri kao on. Ponosan sam na njega kao pojedinca što je preuzeo takvu vrstu individualnog rizika i bio tako hrabar za ono što smatraš ispravnim.”

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. jos jedan nogometaš dobio rak testisa, bivši Dinamovac, Bojan Knežević:

  https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1188088/bojan-knezevic-dinamo-zagreb-gorica-srbija-opatija-rak-testisa-najnovije-vesti-fudbal

  podsjećam još jednom na 4 igrača Bundeslige, kojima je ljetos dijagnosticiran rak testisa:

  -Sebastian Haller, Borussia Dortmund (ranije Ajax Amsterdam, Eintracht Frankfurt)
  -Timo Baumgartl (Union Berlin)
  -Jean-Paul Boetius (Hertha Berlin)
  -Marco Richter (Hertha Berlin)

  svi oni, kao i Knežević su mlađi od 30 godina.

VEZANO

najnovije