Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upNe cijepite djecu protiv HPV-a!

Ne cijepite djecu protiv HPV-a!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Štetno

Lobiji farmaceutskih kompanija proteklih su nekoliko tjedana mobilizirali francuske medije i ministra zdravstva u promicanju cijepljenja protiv HPV-a (humanog papiloma virusa), dok je predsjednik Macron osudio činjenicu da se cijepi “tek trećina mladih djevojaka i manje od 10% dječaka”, naglašavajući„da je potrebno preispitati treba li ovo cijepljenje biti obvezno”.

Ali kako mogu biti tako neupućeni u vrlo uznemirujuće rezultate ovog cijepljenja u stvarnom životu?

Objektivna procjena nacionalne zdravstvene mjere ne bi se trebala prosuđivati ​​na temelju pogrešnih simulacija koje su napisali autori povezani s proizvođačima cjepiva, već na temelju službenih podataka registara o karcinomima u zemljama koje su pioniri ovog cijepljenja protiv HPV-a. I to za to jer oni pokazuju da cijepljenje nigdje nije smanjilo invazivne karcinome i da ponekad, paradoksalno, cijepljenje protiv HPV-a upravo povećava rizik od invazivnog raka vrata maternice!

Uzročna veza između HPV infekcije i raka nije dokazana

Prije stavljanja ovog cjepiva na tržište, svi članci koji su istraživali uzroke raka grlića maternice pokazali su da je potonji statistički povezan s velikim brojem čimbenika koji mu doprinose, uključujući ranu seksualnu aktivnost, pušenje, veliki broj djece (više od pet), imunološke nedostatke i genitalne infekcije uključujući herpes, klamidiju i dvadesetak sojeva HPV-a. Od reklamiranja cjepiva protiv HPV-a, članci koji detaljno opisuju faktore koji pogoduju raku fokusiraju se samo na ove potonje viruse i tvrde da su oni jedini odgovorni.

Papiloma virus koji ne daje kliničke znakove obično je komenzalan poput bijelog stafilokoka na koži, kolibacila u crijevima i Doderleinovog bacila u rodnici. Više od 150 sojeva papiloma virusa inficira ljude. Do zaraze dolazi jednostavnim kontaktom s kožom (više od 50% mladih žena koje nikad nisu imale seksualne odnose je zaraženo) ili tijekom spolnog čina. Gotovo 80% spolno aktivnih ljudi zarazit će se a da to neće ni znati, a prirodnim putem će se riješiti njih gotovo 90% u samo nekoliko mjeseci, bez posljedica uz stjecanje čvrstog imuniteta.

Reinfekcija je moguća s nekim od 150 postojećih sojeva. Osim toga, višestruki partneri i česti spolni kontakti pogoduju perzistenciji HPV infekcije. Dvadesetak poznatih sojeva može nekoliko godina prethoditi raku. Postoji, naravno, statistička korelacija između postojanosti infekcije HPV-om i raka, ali nijedan dokaz izravne uzročnosti nikad nije sa sigurnošću utvrđen.

Nepostojanje isključive uzročne veze dokazane između infekcije HPV-om i raka čini učinkovitost anti-HPV cjepiva protiv raka povezanih s virusom vrlo hipotetskom, bilo da se radi o raku vrata maternice, raku anusa ili ORL-u.

U Australiji cijepljenje nije smanjilo učestalost invazivnih karcinoma

Australija je bila prva zemlja koja je uvela cijepljenje za djevojčice u školama još 2006. Neuki ili pokvareni novinari redovito proglašavaju da će zemlja “iskorijeniti rak grlića maternice cijepljenjem”, ali službene brojke pokazuju da od generalizacije cijepljenja, standardizirana incidencija invazivnih karcinoma više se ne smanjuje, dok se smanjila za više od 50% između 1987. i 2006. zahvaljujući probiru citoloških razmaza.

Sljedeća slika ilustrira ovu službenu istinu koju svatko može provjeriti na navedenoj internetskoj adresi. Žalosno je što ovaj grafikon koji je u prosincu 2022. objavila Australska zdravstvena agencija (AIHW) daje samo brojke promatrane do 2019. (službene australske statističke službe nisu baš ažurne), ali službene prognoze za sljedeće godine nisu dobre.

Osim toga, godišnji broj invazivnih karcinoma se ne smanjuje, već raste.

Članci koji lažno govore o pobjedi cijepljenja nad rakom grlića maternice u Australiji ne temelje se ni na kakvim stvarnim činjenicama, već samo na uvjerenju da će smanjenje HPV infekcija dovesti do smanjenja invazivnih karcinoma, koristeći simulacije i hipoteze koje nisu sigurne, dok promatrane činjenice u stvarnom svijetu pokazuju upravo suprotno.

Tvrdnja da je Australija u procesu iskorjenjivanja raka grlića maternice cijepljenjem nije ništa drugo nego velika laž!

Ni u Britaniji cijepljenje nije smanjilo invazivne vrste raka

Velika Britanija bila je druga zemlja koja je generalizirala cijepljenje djevojčica u školama. Velika Britanija je 2008. godine provela sustavnu kampanju cijepljenja protiv humanih papiloma virusa. Datumi cijepljenja ovise o dobi: od 2008. za djevojčice od 12 do 13 godina i nadoknada između 2008. i 2010. za djevojčice od 14 do 18 godina. Između 2008. – 2009. i 2011. – 2012., godišnji obuhvat (za jednu dozu cjepiva) u Engleskoj bio je između 85,9% i 90,6%.

Nedavni obmanjujući članak koji bezbrižno miješa prave invazivne karcinome i benigne displazije, naširoko objavljen u medijima, ponosno proglašava: “HPV cjepivo: virtualna eliminacija raka vrata maternice u Engleskoj” . Ali, zanimljivo, službena agencija Cancer Research UK (CRUK) na svojim stranicama objavljuje: “U posljednjem desetljeću, incidencija raka vrata maternice ostala je stabilna”,  objavljujući standardiziranu incidenciju invazivnog raka od 9,6 na 100 000.

Od početka kampanje cijepljenja, ukupna evolucija incidencije invazivnih karcinoma u Ujedinjenom Kraljevstvu karakterizirana je izostankom smanjenja, kao što je ilustrirano ovim grafikonom.

Od 1993. do 2006. incidencija je pala s 13/100 000 na 9/100 000 pod utjecajem citološkog probira. No od početka cijepljenja, standardizirana incidencija pala je s 9/100 000 u razdoblju 2006. – 2008. na 10/100.000 u posljednje objavljenom razdoblju 2016. – 2018.

Analiza po dobnim skupinama pokazuje izrazito smanjenje incidencije u starijih, necijepljenih žena koje su općenito nastavile citološki probir.

S druge strane, skupina od 20 do 24 godine, koja je najviše cijepljena, pati od porasta incidencije invazivnih karcinoma sa 16/100.000 u 2007. na 19/100.000 u posljednje objavljenom razdoblju 2016. – 2018.

U Švedskoj se od cijepljenja povećala učestalost invazivnih karcinoma

U Švedskoj je, zahvaljujući citološkom probiru, uočeno jasno smanjenje standardizirane incidencije invazivnih karcinoma s 24/100 000 (1965.) na 8/100 000 (2011.). Generaliziranje cijepljenja u školama, naprotiv, praćeno je porastom incidencije invazivnih karcinoma sa 7/100 000 u 2006. – 2009. na 11,5/100 000 u 2014. – 2015. (p <0,03) i čak 13/ 100 000 u 2021., što je povećanje koje priznaju zagovornici ovog cijepljenja koji samo pokušavaju zanijekati uzročnu vezu s cijepljenjem.

Ovi članci i službeni podaci iz Švedskog nacionalnog registra za rak nekompatibilni su sa zaključcima nedavne nerandomizirane studije koja, uzimajući u obzir osobe u dobi od 10 do 30 godina (dok su karcinomi vrata maternice izuzetno rijetki prije 25 godina), tvrdi da su gotovo samo necijepljeni žrtve raka.

U Norveškoj se učestalost invazivnih karcinoma nije smanjila od cijepljenja

Cijepljenje protiv HPV-a počelo je u jesen 2009. za norveške žene. Suprotno člancima autora koji su previše povezani s laboratorijima, koji trube o navodnim dobrobitima cijepljenja protiv HPV-a, konzultacija Norveškog registra za rak pokazuje da je incidencija ovog raka pala s 12,1/100 000 u 2007. -2011. do 13,5 u 2017.-2021.

Ukupni rezultati cijepljenja protiv HPV-a: učinkovito na virus, neučinkovito na rak

Sve u svemu, u svim zemljama koje su ga uvele, cijepljenje protiv HPV-a pokazalo se učinkovitim na ciljane sojeve virusa, bradavice i citološke displazije, ali se do sada pokazalo neučinkovitim (uz 16 godina praćenja) na invazivne karcinome.

U Francuskoj niska stopa procijepljenosti i niska učestalost invazivnog raka vrata maternice

U Francuskoj oprez prema ovom cijepljenju objašnjava relativno nisku stopu procijepljenosti u usporedbi sa susjednim zemljama, što ide ruku pod ruku s nižom pojavnošću raka nego među šampionima cijepljenja. U Francuskoj je 2018. standardizirana incidencija u cijelom svijetu bila 6,1/100 000 i od tada je pala ispod 6/100 000 (prag koji definira rijetke bolesti, prema WHO-u), dok je dosegla više stope u svim zemljama apostolima cijepljenja: 7,1 u Australiji, 9 u Velikoj Britaniji, 13 u Švedskoj i 13,5 u Norveškoj. 

Ozbiljne nesreće nakon cijepljenja primijećene su u mnogim zemljama

U Francuskoj je iskušenje Marie-Océane Bourguignon istaknulo neurološke rizike ovih cjepiva koji su vjerojatno povezani s aluminijem koji se koristi kao adjuvans i s genetskom predispozicijom. Uzročnu vezu prepoznali su vještaci, a suci dosudili odštetu.

Komplikacije nakon Gardasila zabilježene su u mnogim drugim zemljama (Danska, Bolivija, Japan, Irska) gdje su motivirane demonstracije roditelja koji su a priori za cijepljenje, budući da su dali cijepiti svoju djecu.

U kolovozu 2022. američka sudska komisija izdala je nalog kojim se potvrđuje da je više od 31 tužba podnesena protiv Mercka zbog ozbiljnih komplikacija nakon ubrizgavanja njegovog HPV cjepiva Gardasil.  

Tužbe uključuju traženje odgovornosti za proizvode, zahtjeve za kršenje jamstva, prijevaru, nemar i, u nekim slučajevima, kršenje državnih zakona o zaštiti potrošača.

Tužbe pokazuju da je farmaceutski div ubrzao proces odobrenja Gardasila od strane američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) i proveo obmanjujuća klinička ispitivanja kako bi sakrio ozbiljne nuspojave i preuveličao učinkovitost cjepiva. Merckov argument da bi održavanje ispitivanja povećalo neodlučnost oko cjepiva i izazvalo priljev “neutemeljenih” pritužbi na komplikacije povezane s cjepivom nije uvjerio komisiju. “Konsolidacija svih slučajeva ozljeda povezanih s Gardasilom u SAD-u u jednu sudnicu znači da svako dijete i odrasla osoba žrtva cjepiva Gardasil sada mogu argumentirati svoj slučaj pred jednim saveznim sucem,” rekao je Robert F. Kennedy Jr.

Prije svega, nemojte cijepiti dječake Gardasilom

Rizik od raka anusa koji je vjerojatno povezan s HPV-om bio je izgovor za prijedlog američkih centara za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti (CDC) i francuske Visoke zdravstvene vlasti za cijepljenje dječaka. Ali ovaj rak, koji je izniman (800 slučajeva godišnje), prijeti samo vrlo maloj skupini muške populacije (74% homoseksualaca koji su sljedbenici pasivnog analnog odnosa, s više seksualnih partnera i HIV pozitivni na AIDS u 77% slučajeva) i stoga ne opravdava generalizirano cijepljenje.

Svakako postoji statistička korelacija između prisutnosti HPV-a i raka anusa, ali ni ovdje uzročna odgovornost nije dokazana. Kad niste pasivni homoseksualac, rizik od raka anusa je minimalan, čak i ako ste nositelj HPV-a.

Štoviše, primjeri Australije i Velike Britanije ne idu u prilog preventivnoj učinkovitosti anti-HPV cjepiva protiv raka anusa jer je već 15 godina, unatoč vrlo visokoj stopi procijepljenosti djevojčica, kod njih učestalost raka anusa u porastu, pa čak i brže nego kod dječaka s vrlo malo cijepljenja.

Evolucija britanskih slučajeva vrlo je znakovita od cijepljenja djevojčica. 

Učestalost raka anusa kod žena porasla je mnogo brže nego kod muškaraca. Cancer Research UK navodi kako slijedi: “Tijekom prošlog desetljeća, stope incidencije analnog raka kod žena porasle su za više od polovice (53%), a stope kod muškaraca porasle su za otprilike jednu sedminu (13%).“

Stoga se treba bojati da ovo anti-HPV cjepivo paradoksalno potiče izbijanje raka anusa baš kao što potiče raniju i češću pojavu raka grlića maternice.

Provjeri/francesoir.fr

Foto naslovnice: screenshot francesoir.fr

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. evo još jedan dokaz kako cjepivo djeluje..
  očito je cjepivo u njemačkoj fino smanjilo broj penzića

  službeni izvještaj njemačkog državnog penzijskog osiguranja:
  na kraju ove 2022. godine, koja je na isteku, državno umirovljeničko osiguranje , je u plusu za 2,1 milijarde eura…iako se lani, kako kažu očekivalo da će na kraju ove godine biti u minusu od preko 5 milijardi, ali gle kofol čuda i izenađenja, oni su sada u plusu za 2,1 milijarde…

  i to u izvještajima se cinično i drsko kaže, da je to rezultat povišene smrtnosti starih osoba od korone…
  ma da kako da ne..
  međutim… kako to da su blagajne penzijskog osiguranja 2020. i 2021. kada je bila navodna pandemija korone bile u minusu, a sada na kraju ove godine su u plusu od preko 2 milijarde?

  https://www.t-online.de/finanzen/unternehmen-verbraucher/id_100103048/gesetzliche-rentenversicherung-erwartet-milliardenueberschuss-.html

 2. ono što ljudi trebaju znati, da će zločinačka mafija globalističkog kulta, uskoro praviti SVA CJEPIVA NA BAZI mRNA, kao što su ova cjepiva za lažnu bolest koronu.
  na to je još lani upozorio dr. Sucharit Bhakdi.
  a da je taj proces već u tijeku, nedavno je bila vijest na bh mainstream portalu klix. Kao i nedavna vijest da firma Biontech testira nova RNA cjepiva protiv malarije, koja bi trebala zamjenuti ona stara, “klasična ” cjepiva protiv malarije

  Dakle, sva ona stara cjepiva koja su bila na onoj ajmo reći, klasičnoj bazi, ubrizgavanja mrtvog virusa, protiv ospica, boginja, gripe, tetanusa i svih drugih bolesti.. se ukidaju i zamjenjuju se sa mRNA cjepivima..
  dakle sva cjepiva će biti otrovi sa RNK , spjak protenima, grafen oxidom i tko zna čime, kao i ovo kofol cjepivo protiv korone..

  i ona stara “klasična” cjepiva na staroj bazi nisu bila zdrava, bilo je i tu gadnih nuspojava, posebno za djecu, kao autizam… ali to će biti kamilica u usporedbi sa onim što će raditi nova RNA cjepiva

VEZANO

najnovije