Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeNe znate kako doprijeti do vaših „spavajućih“ prijatelja i rodbine? Pošaljite im...

Ne znate kako doprijeti do vaših „spavajućih“ prijatelja i rodbine? Pošaljite im ovaj video

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Odvajanje od matrice

Već smo više puta pisali na temu kako je teško doprijeti do ljudi koji su zarobljeni okovima „službenog narativa“. Pokušaji da se dođe do svijesti ovih ljudi, kako bi im se ukazalo na činjenice koje vi sada znate, nalikuje na scene iz filma Matrix gdje glavni protagonist Neo nailazi na „vojsku“ agenata matrice svaki put kada počne provoditi pozitivne promjene unutar sustava matrice.

Ista stvar se događa u glavama ovih ljudi, a razlog tomu je što je njihov svijet u kojem egzistiraju sačinjen od „blokova“ koje su im nametnuli mediji. Za njih je jednostavno nemoguće i nerealno da ono što im se svakodnevno „ulijeva“ u mozak putem tv ekrana, internet portala ili drugih izvora (dez)informiranja, laž. Oni su spremni braniti taj lažni narativ po svaku cijenu, pa čak i po cijenu narušavanja prijateljstva i obiteljskih odnosa, jer im alternativa donosi, kako oni to vide, potpuni kaos u život.

Sjetite se da ste i vi jednom bili na njihovom mjestu i pokušajte prizvati sjećanja na trenutke kad ste spoznali da ste dotad živjeli u zabludi. Možete li se sjetiti koliko ste tada „mrzili“ onog tko vam je izmaknuo onaj prvi „blok“ u zidu od kojeg je bio sazdan vaš cijeli svijet? Svijet koji se vrlo brzo nakon spoznaje „urušio“ do neprepoznatljivosti.

Jedan od načina kako doprijeti do ovih ljudi, a da se njima to ne čini kao atak na racio, bez previše tablica, brojki, statistika, znanstvenih radova i teško probavljivih dokumentaraca, je humor.

Američki komičar i satiričar J.P. Sears već godinama radi odlične video uratke kojima na šaljiv i satiričan način govori o cjelokupnom problemu koji nam se događa već dvije i po godine, a da zapravo uopće ne govori direktno o njemu. U ovom videu govori o Velikom resetu.

Razmislite koga biste mogli pridobiti na ovaj način i pomoći mu da skine koprenu sa svojih očiju. Slobodno dodajte i par osobnih riječi i svakako nemojte posustati ukoliko se „čudo“ ne dogodi odmah. Vjerojatno ni vi sami u vlastitom „buđenju“ niste reagirali „na prvu“. Treba biti uporan, a točka preokreta će doći, ona je već sada vrlo blizu. Jednom kad pukne brana laži, nema povratka natrag.

Ovdje možete preuzeti video za slanje:

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije