Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upNEMA OPROSTA ZA ZLOČINE U PLANDEMIJI !!!

NEMA OPROSTA ZA ZLOČINE U PLANDEMIJI !!!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Članak je prvi put objavljen 1.11.2022.godine.

Ma kakva amnestija?!

Ovih dana jedan je članak podigao puno prašine, a radi se o pokušaju uvaljivanja amnestije za sve one koji su protekle dvije i po godine zastrašivali ljude, tjerajući ih poput ovaca u tor na „klanje“.

Naime, radi se o članku „Let’s Declare Pandemic Amnesty“ (Proglasimo pandemijsku amnestiju), kojeg su objavile koronaške mainstream novine The Antlantic, koje su baš poput hrvatskih pandana (Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, 24 sata, HRT, RTL, NOVA TV, faktorgraf.hr, indeks.hr, net.hr i mnogi drugih), odvele brojne ljude u smrt ili trajni invaliditet, a sad se pokušavaju opravdati i opravdati sve one koji su to provodili, pod geslom:

„Trebamo oprostiti jedni drugima za ono što smo napravili i rekli dok smo bili u mraku zbog Covida“.

Oprost DA, ali samo za one koji su PRIZNALI GREŠKU I ZATRAŽILI OPROST!

Za sve ostale, a takvih je većina, NEMA OPROSTA! ONI MORAJU PLATITI ZA SVOJA NEDJELA!

Kvazi-znanstvenici kao što su razni rudani, štagljari, banovi, čičin-šainovi, trobonjače, ceciji, lenhardi, đikići, trampuži…kvazi medicinari kao što su beroši, capaci, ivići, sriće, kaići, pavić-šimetini, karini…pa sve do one najniže vrste kvazi-novinara, tj. raznih šprajcova, pastročića, jarića dauenhauera, vidova, trupčevića, duhačeka, babića, rudeža…NITKO OD NJIH NE ZASLUŽUJE OPROST!

Doduše, nitko od ove ekipe ljudskih sramota nije ni tražio oprost, pa slijedom toga nisu niti priznali svoje GREŠKE, te tako nisu niti „kvalificirani“ da budu amnestirani.

Sjetite se kako su samo zdušno i agresivno tražili da vas se strpa u lockdown, da se vama i vašoj djeci nabiju maske na lice, da vam se ubrizga eksperimentalno i otrovno „cjepivo“ i da vas se ucjenjuje s covid potvrdama! Oni su tražili sve ovo za vas, a ni sami se nisu istog pridržavali, osim „folklora“ radi.

Svim ovim spodobama treba konstantno nabijati na nos sve ono što su nam radili i NE SMIJEMO IM TO NIKADA ZABORAVITI NITI OPROSTITI!

Ima tu materijala i za pravosuđe i ostale institucije…

Stranica infodemija.org zabilježila je velik dio izjava nekih od ovih antagonista, pa se svakako podsjetite. Iz današnje perspektive, neke od njih su zaista tragikomične…

NEMA AMNESTIJE !!!

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

4 KOMENTARI

 1. Laurene Powell Jobs, udovica Stevea Jobsa je šefica koncerna Emerson Collective, koji je sada većinski vlasnik “The Atlantica”- elitnog magazina globalističkog kulta kabale

  Laurene je članica odbora Rokefelerovog CFR-a (Vijeće za vanjske odnose), glavnog centra bankarsko-tajkunske mafije, koja je stvarni vladar SAD-a

  glavni urednik The Atlantica je Jeffrey Goldberg.

  citat iz biografije:

  “Jeffrey Mark Goldberg … is an American journalist and editor-in-chief of The Atlantic magazine. During his nine years at The Atlantic prior to becoming editor, Goldberg became known for his coverage of foreign affairs.

  Goldberg is Jewish and was born in Brooklyn, New York,..”

 2. Jens Spahn, lani prije nego što će mu isteći mandat njemačkog ministra zdravlja rekao je: “Mi ćemo vjerojatno morati jedni drugima puno toga oprostiti”.
  Ovaj teški kriminalac dakle već je tada prije povlačenja, govorio o nekakavom oprostu

  Jens Spahn bio je Merkeličin ministar zdravlja (iako nije liječnik, već pravnik) u prošloj njemačkoj vladi, za vrijeme plandemije, do listopada 2021.
  Na toj dužnosti je uvodio mjere zaključavnaja i razne druge fašističke mjere.

  Spahn je također jedan od učenika Klausa Schwaba, kao i Merkelica… Merkelica je bila u Švabovom programu za dresuru “Young global leaders” 1993. godine, a Spahn negdje 2011-2012.

  Spahn je deklarirani gej, koji živi sa svojim ljubavnikom u Berlinu. njih dvojica su baš u jesen 2020. za vrijeme prve godine plandemije kupili vilu u Berlinu za 4 milijuna eura. Dok je on sa svojim mjerama plandemije, tada otjerao stotine tisuća malih i srednjih njemačkih poduzenika u bankrot i uništio im egzistenciju i natjero ljude u očaj

  Spahn je inače, dok je još bio predsjednik mladeži CDU-a, prije 10-ak godina , povodom debate, o reformi mirovinskog sustava u njemačkoj, rekao: “stariji ljudi moraju ispustiti žlicu”. U žargonu “ispustiti žlicu” znači umrijeti.

  Još prije plandemije, kao ministar zdravlja, donio je zakon o zabrani takozvane konverzacije. To su terapije sa kojima su homoseksualci mogli dobrovoljno pokušati da postanu heteroseksualci…
  dakle to je zabrenjeno iako je rađeno na dobrovoljnoj osnovi.

  Sebastian Kurz, bivši austrijski kancelar, jedan od najgorih plandemijskih fašista u plandemiji 2020. i 2021. na vrijeme je utekao, lani se povukao, nakon očito namještene, inscenirane “afere”. dao je ostavku i na vrijeme utekao. I za nagradu dobio uhljebljenje u koncernu Palantir, globalističkog kulta kabale.
  Kurz je također bio Švabov učenik u YGL u WEF-u, i član je ECFR-a, (Europskog vijeća za vanjske odnose), filijale daleko poznatojeg i starijeg Rokefelereovog CFR-a iz New Yorka. ECFR financira deda Soros, kojega je Kurz 2018. uoči Božića primio u svom kancelarskom uredu

 3. skoro svi “stručnjaci” u Hrvatskoj, koji su u zadnje 2 godine stalno po glavnim medijima, su na ovaj ili onaj način, povezani i umreženi sa farmakomafijom i globalističkom elitom, koja gura lažnu plandemiju a u pozadini toga i takozvani “veliki reset”.

  Počnimo od samog HZJZ-a. HZJZ je osnovan još 1926. za vrijeme Kraljevine SHS, sa novcima Zaklade Rockefeller. Zato ulica u Zagrebu, u kojoj se nalaze prostorije HZJZ-a i do danas nosi Rockefellerovo ime.

  ima opširni članak na portalu dokumentarac o tome

  —————–

  Prema podatcima iz službene biografije Alemke Markotić sa portala HAZU-a i Klinike Fran Mihaljević, ona je bila na poznatom američkom vojnom Institutu u Fort Detricku. Nekoliko odlomaka iz te biografije:

  “… Dr. Markotić je započela svoju karijeru znanstvenika na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina na međunarodnom projektu istraživanja učinkovitosti ribavirina u liječenju hantavirusnih infekcija u suradnji s US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases (USAMRIID), Frederick, Maryland. Bila je stipendist National Academy of Sciences, National Research Council, SAD, za postdoktorska istraživanja imunopatogeneze hantavirusa u USAMRIID-u. Za rezultate ovih istraživanja je dobila Joel Dalrymple Memorial Award (American Society of Virology) i USAMRIID-ov novčić. ..”

  “…Do sada je bila ili jeste glavni istraživač na deset domaćih i tri inozemna projekta, a između ostalog sada je suvoditelj međunarodnog projekta Telemedicine na temu opasnih infektivnih bolesti u suradnji s Medical Branch, University of Texas, Galveston, Teksas, SAD koji se održava na tri kontinenta (SAD, Europa i Afrika). Bila je ili jeste suradnica na osam domaćih i međunarodnih znanstvenih projekata.

  “…Članica je odbora Hrvatske zaklade za znanost te zamjenica predsjednika Područnog vijeća za biomedicinu i zdravstvo. Ispred Ministarstva znanosti obrazovanja i športa je imenovana članicom High Level Group for Joint Programming – GPC pri EU Komisiji, Bruxelles…”

  Bila je na National Institutes of Health (NIH). U 2004., 2005. i 2009. bila je recenzent FP6 projekata (Europska komisija, Bruxelles) u oblasti imunologije i infektivnih bolesti. Članica je i European Network of Imported Viral Diseases. U razdoblju 2013.-2014. bila je članica NRC Committee on Science Needs for Microbial Forensics: Developing an Initial International Roadmap pri National Academy of Sciences, SAD, u okviru čega je organizirala istoimeni simpozij u HAZU u Zagrebu te izvijestila o radu simpozija na Biological Weapons Convention (BWC), Annual BWC Meeting of States Parties u Ženevi i sudjelovala u izdavanju istoimene knjige.

  “…1999 – 2000 postdoktorska pozicija, National Research Council, National Academy of Science, US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases, Frederick, Maryland, SAD..”

  Iako je ovdje pogrešno napisano Frederick, ali jasno je da se radi o institutu u Fort Detricku (ne Fredericku). Dakle USAMRIID-u, -US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases,- od kojega je dobikla i nagradu, taj neki USAMRIID-ov “novčić”.

  Prema podatcima sa američke vikipedije, USAMRIID (Medicinski institut američke armije za istraživanje zaraznih bolesti) sa sjedištem u mjestu Fort Detrick u saveznoj državi Maryland, je organizacija američke armije i najvažnija ustanova u SAD-u, za “mjere obrane od biološkog rata”. Dakle, ista ustanova kao i ona kineska u Wuhanu, koja kofol ima isti zadatak mjera zaštite od biološkog oružja. Tu se kaže i, da USAMRIID usko surađuje sa CDC-om (glavna američka državna ustanova za zarazne bolesti) i sa SZO-om.
  USAMRIID dakle ima istu ulogu kao i onaj kineski institut u Wuhanu, koji se dovodi u vezu sa početkom izbijanja ove navodne pandemije korone.

  Prema službenim podatcima iz biografije ona je bila i na Sveučilištu Galveston u Texasu: “Suvoditeljica (hrvatski partner) projekta Telemedicine u infektivnim bolestima s University of Texas Medical Branch, Galveston, SAD, od 2007.g.”

  Jer, očigledno je da su i USAMRIID i Sveučilište Galveston, pod kontrolom duboke države, oboje upleteni u mutne poslove u vezi uzgoja i ispitivanja virusa, kao biološkog oružja.
  U članku o kronologiji plandemije koji je još u travnju 2020. objavio neovisni talijanski portal, a objavili su i neki hrvatski portali, kaže se:

  “U Wuhanu, u Kini se osniva prvi laboratorij maksimalne biološke sigurnosti. U projektu su uz Kinu i Francuska (Lyon, tehnologija i novac) te američki Galveston National laboratory (Univerziteta u Teksasu).Financijer Galvestona je američko Ministarstvo obrane…”

  https://disinformazione.it/2020/02/29/coronavirus-cronologia-di-una-dittatura/

  https://croativ.net/kronologija-diktature-virusa-2014-nevjerojatne-cinjenice-7596/

  dakle u ovom članku se kaže, da ovaj National laboratory iz Galvestona, kojega financira američko ministarstvo obrane, sudjelovao u osnivanju kineskog Instituta u Wuhanu..

  U članku, koji je sredinom 2020. objavljena na portalu Jutarnjeg lista, govori se o USAMRIID-u i Wuhanu i međusobnom optuživanju između Kine i SAD-a:

  https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kina-sve-agresivnija-sada-su-plasirali-svoju-teoriju-o-porijeklu-koronavirusa-napadaju-nas-a-virus-je-zapravo-prozveden-u-fort-detricku/10326754/

  Međusobno optuživanje između Kine i SAD-a spada u dio igrokaza. Ustvari su SAD, tojest “duboka država”, tojest globalni kult- stvarni vladari SAD-a i kineski komunistički režim, zajednički organizirali plandemiju.

  Međutim, institut USAMRIID nije ugašen, kako se to kaže u članku Jutarnjega, već, prema podatcima sa američke vikipedije, privremeno su zatvorena samo 2 laboratorija za biološki stupanj zaštite.

  Prema podatcima iz njene biografije, Alemka je boravila i u NIH-u , kao “recenzent za projekte”. Koje i kakve projekte, ništa ne piše.
  NIH (Nacionalni institut zdravlja) je američka državna organizacija kao i NIIAD, “Nacionalni institut za alergijske i zarazne bolesti”, čiji je ravnatelj još od 1984. zloglasni Anthony Fauci, stari povjerenik eugeničke obitelji Rockefeller.

  Prema pisanju poznatog mainstream tjednika Newsweek , u svibnju 2020. godine, NIIAD i NIH , odobrili su u proteklih 6 godina kineskom Institutu u Wuhanu 7,4 milijuna dolara za istraživanje koronavirusa. A prema izvješću portala Politico (također mainstream portal), Trump je krajem travnja 2020. prekinuo financiranje druge faze projekta. Poznato je da je Trump tada bio smjenio Faucija sa položaja glavnog savjetnika američke vlade za pandemiju, ali očito na pritisak duboke države, stvarnih vladara SAD-a i onih koji vuku konce iza plandemije, zajedno sa kineskim režimom, Trump je opet morao vratiti Faucija na taj položaj.

  ……………………………..

  Jedan od najvećih dežurnih bukača i paničara kod nas, hvalisavi šarlatan i skoro pa nobelovac, Ivan Đikić, je odavno umrežen sa sličnim šarlatanima i bukačima u Njemačkoj.

  Portal paraf je lani objavio ovo:

  “Ministarstvo znanosti njemačke savezne države Hessen dodijelilo je osam milijuna eura projektu ENABLE koji vode prof Ivan Đikić i prof. Maike Windbergs sa Sveučilišta Goethe u Frankfurtu. Đikić je u Hrvatskopj poznat kao dežurni širitelj panike i pretjeranog naglašavanja opasnosti od koronavorusa. Projekt ENABLE bavi se korištenjem inovativnih tehnologija u stvaranju novih lijekova protiv upalnih i zaraznih bolesti, posebice koronavirusa i bakterija otpornih na antibiotike.”

  “Kao član njemačke akademije Leopoldine sudjelovao je u pripremama stručnih mjera u borbi protiv pandemije koronavirusa…”

  http://www.paraf.hr/evo-zasto-je-sirio-paniku-dikic-dobio-golem-novac-za-istrazivanje-lijekova-protiv-korone/

  zimus su neki portali objavljivali i sliku na kojoj se Đikić srdačno susreo sa Ugurom Sahinom, njemačkim znastvenikom turskih korjean, koji je kofol prvi pronašao cjepivo protiv korone u njemačkoj firmi BionTech. Međutim to je igrokaz za javnost. BionTech je u većinskom vlasništvu američkih dioničara, a Gates je 2019. uložio u njega 100 milijuna eura.

  Članovi “Leopoldine” su i druga dvojica plaćenih paničara, Stipan Jonjiće i Nenad Ban.

  https://www.leopoldina.org/en/members/list-of-members/list-of-members/member/Member/show/stipan-jonjic/

  “Leopoldina” je 2 godine bila “znastvena” savjetnička ekipa” njemačke vlade za mjere korone.

  Tko je i što je “Leopoldina”:

  Prvotno ime: “Njemačka akademija istraživača prirode-Leopoldina”, kasnije preimenovana u “Njemačka akademija znanosti – Leopoldina”- najstarija je znastvena organizacija u državama njemačkog govornog područja, osnovana 1652. u gradu Halle an der Saale u istočnoj Njemačkoj, gdje joj je i danas sjedište. To sjedište danas se nalazi u bivšim prostorijama, masonske lože “Kod tri mača”. I to u nekadašnjoj “ritualnoj prostoriji VI”.
  Ova masonska zgrada je renovirana 2011. i na zidovima i na plafonu prostorije, zadržane su stare masonske slike pune njihovih simbola. Koje i danas krase prostorije Leopoldine.
  A tu se nalazi i neka spomen-ploča na kojoj su hvalospjevi bivšoj masonskoj loži, za navodne zasluge u napretku i znanosti.

  Zgradom je do renoviranja raspolagala Zaklada Weltkugel (Kugla Zemaljska). Koja je u stvari masonska loža, ili punim imenom “Velika nacionalna majčinska loža kod 3 kugle zemaljske” (kratica: GNML 3WK). To je najstarija masonska loža Njemačke, osnovana 1740. u Berlinu i postoji i do danas i članica je “Ujedinjenih velikih loža Njemačke- Bratstvo slobodnih zidara”

  Mnogi bivši poznati poznati članovi Leopoldine , bili su masoni, kao medicinar Johan Christian Reil (1759-1813), koji važi kao osnivač psihijatrije. Na njegov prijedlog, masonska loža Degen, 1792. kupila je zemljište u Halleu, na kojem je kasnije sagrađena zgrada za ložu, prostorija u kojoj je danas sjedište Leopoldine. A u tom sjedištu Leopoldine danas, osim spomenutih starih masonskih slika na zidovima i na plafonu, postavljena je i spomen ploča, koja podsjeća na to da je tu prije dugo godina bilo sjedište masonske lože.

  Leopoldina je već godinama aktivna u pitanjima savjetovanja skupova globalističkih skupina država, G7 i G20. Zajedno sa akademijama iz drugih država G7.
  Leopoldina je u ožujku 2020. njemačkoj vladi “predložila” mjeru onog prvog zaključavanja. I Leopoldina je i 2 godine iza kulisa bila “savjetnička” ekipa za mjere, koje donosi njemačka vlada.
  Leopoldina je također u travnju iste godine prošle godine predložila ono za aplikacije za praćenje, “tracing apps”. Dok su takozvani nadležni za zaštitu privatnih podataka kritizirali te aplikacije i upozoravali da one ne smiju ostati trajno za pohranjivanje osobnih podataka i špijuniranje ljudi, Leopoldina je predložila baš to: potpuno špijuniranje ljude sa tim aplikacijama. Iz Lepoldine su predložili da se u tu svrhu olabave njemački i europski zakoni, za zaštitu privatnosti i osobnih podataka i da se te aplikacije koriste ne samo za praćenje (tracing), već i za potpunu kontrolu kretanja (tracking) da se pravce profili kretanja dotičnih osoba uz pomoć GPS-a.

  Pored naših dežurnih plandemičara, Đikića, Jonjića i bana, evo još nekih poznatijih članova Leopoldine:
  dr. Joachim Sauer, Merkelični muž.
  dr. Jens Scholz, brat sadašnjeg kancelara Scholza,
  Lothar Wieler, njemački “Capak”, ravnatelj Instituta Robert Koch (RKI). To je njemački HZJZ. Koji svakodnevno objvaljuje brojke kofol oboljelih i mrtvih od kofol bolesti korona. RKI je dobivao donacije od Zaklade Billa Gatesa

  poveznica na službeni portal gatesove zaklade, podatak o tome:
  https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=robert%20koch%20institut

  osim toga, poznate su činjenice da je RKI 30-ih godina u doba nacizma u Njemačkoj također sudejlovao u sprovođenju nacističkih programa eugenike i eutanazije:

  https://Robert%20Koch-Institut%20%E2%80%93%20Wikipedia.html#Menschenversuche_in_der_Zeit_des_Nationalsozialismus

  Član Leopoldine, Đikićev i Jonjićev kolega i pajdo, je i vodeći kineski držvani virusolog dr. Gao Fu, ili kako ga na Zapadu nazivaju; George F. Gao. Gao Fu je ravnatelj glavne kineske državne institucije za borbu protiv zaraznih bolesti: CCDC, podpredsjednik Nacionalne zaklade za prirodne znanosti Kine (NSFC), direktor Laboratorije za patogenski mikrobiologiju i imunologiju Kineske akademije znanosti, te dekan Medicinske škole Sveučilišta Kineske akademije znanosti. Gao Fu je 30 godina član Komunističke partije Kine.

  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/das-web-fragt-sich-wieso-ist-eigentlich-der-leiter-der-chinesischen-seuchenschutzbehoerde-mitglied-der-leopoldina-a3455882.html

  Gao Fu je kao predstavnik Kine, sudjelovao na onoj vježbi pandemije koronavirusa Event 201, u listopadu 2019. na sveučilištu John Hopkins, koju su organizirali WEF, SZO i Zaklada Billa Gatesa.

  https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players/gao.html

  On je kao predstavnik Kine bio i na lanjskoj vježbi pandemije majmunskih boginja u organizaciji globalističkih organizacija MSC (Minhenska konferenecija o sigurnosti) i NTI. Služebni sponzori te vježbe bili su Gatesova zaklada, Zaklada Wellcome Trust (jedan od najvećih sponzora WHO-a zajedno sa Gatesovom zakladom), farmaceutski koncerni Johnson & Johnson i Merck, te kineska državna organizacija CCDC.

  https://homunizam.wordpress.com/2022/05/24/2021-su-predvidjeli-majmunske-boginje-da-ce-krenuti-15-05-2022/

  Članke dr. Gao Fua o kovidu, 2020. i 2021. su objavljivali vodeći britanski mecinski časopisi globalističke elite: „New England Journal of Medicine“ (: „A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019“) i „The Lancet“ .

  – Portal paraf lani je donio članak o tome da da 4 od 8 savjetnika stožera, su indirektno na platnom spisku Gatesa. Četvoro njih rade na stranim Sveučilištima ili organizacijama, kojima je Gates donirao lovu.

  “Jedan od onih koji se u Hrvatskoj zalažu za radikalne mjere je i prof. Nenad Ban koji radi kao profesor molekularne biologije i biofizika na institutu ETH Zürich.
  No, zato se može pronaći da su institutu gdje radi, Melinda i Bill Gates donirali nešto manje od milijun dolara..”
  http://www.paraf.hr/otkriveni-polovica-clanova-znanstvenog-savjeta-vlade-rh-rade-u-institucijama-koje-financira-bill-gates/

  Luka Čičin-Šain je slično kao Đikić, Jonjić i Ban, umrežen je sa plaćenim propagnadistima u Njemačkoj.

  Čičin-Šain je član odjela za virusologiju na Sveučilištu Würzburg, gdje je član također i Stipan Jonjić, a i Vanda Juranić Lisnić, još jedna od brojnih plaćenika.

  https://www.virologie.uni-wuerzburg.de/en/forschungsverbuende/for2830/members/

  I pored toga, Čičin-Šain je, kako je poznato je, član instituta Heimholtz u Braunschweigu.

  https://www.helmholtz-hzi.de/en/research/research-topics/immune-response/immune-aging-and-chronic-infections/luka-cicin-sain/

  Institut Heimholtz je također savjetovao njemačku vladu za mjere lokdauna.

  Nekoliko vodećih njemačkih plaćenih propagandista i kvazi znastvenika sa Instituta Heimholtz, kolega Čičin-Šaina, su u ulozi savjetnika njemačke vlade, bili poznati kao esktremni zagovornici najstrožijih mjera lokdauna.

  Michael Meyer-Hermann, koji je bio glavni savjetnik njemačke vlade i njihovog stožera. Meyer-Hermann je postao nova njemačka “Alemka Markotić”, koji je preuzeo tu ulogu, u studenom 2020. , i zamjenio svima dobro poznatog zloglasnog Christiana Drostena, koji je dotada bio glavni savjetnik. Očito, zato što je Drosten svima već počeo ići na živce, povučen je malo u pozadinu, a postavljen je ovaj Šainov kolega, Meyer-Hermann.

  Međutim, ovaj Meyer-Hermann je isto tako ekstreman kao i Drosten, On je 2021. zahtjevao još strožiji lokdaun, bio je protiv bilo kakvih popuštanja i otvaranja i bio je protiv otvaranja škola.

  ttps://www.epochtimes.de/politik/deutschland/michael-meyer-hermann-wer-ist-der-neue-corona-berater-der-bundesregierung-a3357722.html

  Drugi poznati plaćenik iz ovog instituta Heimholtz , kolegica Čičin-Šaina, je virusologinja dr. Melanie Brinkmann. Također bivša članica savjetničke ekipe njemačke vlade i njihova stožera. Koja je od početka plandemije bila stalno prisutna u svim, mainstream medijima, lagala do daske i udarala paniku. Lobistkinja kulta i farmakomafije. Također zagovornica strogih mjera zaključavanja… i takozvane zero covid strategije. Tu stragiju je smislio kineski komunistički režim, koji je i dana danas brutalno sprovodi u Kini. I faktički pravi ogromne koncentracijske logore, zaključavanjem cijelih velikih gradova.

  Čičin-Šainova kolegica i pajdašica, Melanie Brinkmann je sljedbenica izraelskog šarlatana i propagandiste kineskog komunističkog režima Yaneera Bar-Yama , koji je u SAD-u i na Zapadu beskonačno hvalio kineski režim i njegove nacističke mjere.
  Bar-Yam je 2020. branio kineski režim, od optužbi tadašnje trumpove vlade, da Kina ne daje točne podatke o broju zaraženih i mrtvih i da podatke uljepšava. i zahtjevao od vlade SAD-a da po uzoru na Kinu uvede strožije mjere u SAD-u.ž

  U siječnju 2021. ona je sa skupinom drugih režimskih znastvenika izradila strateški plan za suzbijanje kovida na nulu, dakale kineska “zero covid” streategija. U tom plan u ona i kolege su se zalagali za stroga i neprestana zaključavanja, sve dok se broj zaraženih ne svede na nulu.

  pored toga, pajdašica Melanie Brinkmann je bila na listi potpisnika mnogih plaćenih režimskih medicinara virusololga i ostalih šaralatana, koji su krajem 2020. objavili proglas protiv navodnih “lažnih vijesti” o koroni, za samo “istinite” informacije o koroni, a to su naravno, samo one koje oni iznose po nalogu kabale, Proglas je tada objavila zloglasna Soroseva organizacija avaaz, poznata od ranije iz mućki “arapskog proljeća” i po propagandi za koljače ISIL-a u Siriji a ovaj proglas je objavio i najpoznatiji globalistički list New York Times

  ovdje je orginal link sa facebook stranice avaaza o tom proglasu sa imenima potpisnika
  ttps://fb.avaaz.org/campaign/de/health_disinfo_letter/

  …………………..

  Stipan Jonjić, jedan od najgresivnijih paničara i zagovornika totalističkih mjera u Hrvatskoj. Jonjić je 2020. i 2021. brojnim intervjuima u hrvatskim mainstream medijima lobirao za cjepljenje a lani se također zalago i za obavezno cjepljenje, kao i za cjepljenje djece.

  dakle i on je član spomenute Leopoldine:
  https://www.leopoldina.org/en/members/list-of-members/list-of-members/member/Member/show/stipan-jonjic/

  I član odjela za virusologiju na Sveučilištu Würzburg, zajedno sa Čičin-Šainom i i Vandom Juranić Lisnić.

  ttps://www.virologie.uni-wuerzburg.de/en/forschungsverbuende/for2830/members/

  pod slijedećim linkom je pdf službenog portala EFIS-a (Europska federacija imunoloških društava) u kojoj je član i Hrvatsko imunološko društvo- u kojem je član Jonjić.
  Ta imunološka društva iz pojedinačnih država su inače lobisti farmaceutske industrije.
  ttps://www.efis.org/cms/upload/downloads/statutes_minutes/General_Assembly_2015/HID_Nom_P-e_S_Jonjic.pdf

  u ovom pdf-u su opširni podatci o Jonjiću, …i članstva u znastvenim i drugim organizacijama.. i redakcijama nekih časopisa itd..
  a tu su navedene i grantovi-donacije od koga je sve Jonjić dobio razne donacije za znastvena istraživanja. Među tim organizacijama i ustanovama od kojije je dobio donacije (grants) su i slijedeće:

  Grants:

  NIAID Special Emphasis Panel Review Ministry of science, education and sports
  The National Foundation for Science,
  Higher Education and Technological Development of the Republic of Croatia,
  French Research Agency (FRA) -Microbiology, Immunology and Infection panelInnovational Research Incentives Scheme Vidi
  Austrian Academy of Science
  ERC Starting grant evaluation
  The German Israeli Foundation for Scientific Research and Development

  NIAID je, kako je već rečeno, američki državni instut za zarazne bolesti, na čijem čelu je zloglasni Fauci
  a ERC (European Research Council) je Europsko vijeće za istraživanje- i to je služebni organ EU-a koji finanicra razne znastvene programe , naravno samo one koji su po volji elite i farmakomafije. Jer, nijedan neovisni znastvenik ne može dobiti te donacije. Naprimjer Sladovljev ili gospođa Gajski. Nema teorije da bi oni dobili to.
  I tako je Jonjić bio prvi Hrvat, koji je 2015. dobio lovu, sredstva od ERC-a za neke znastvene programe..
  o tomu su izvjestili tada i neki naši portali:

  https://www.jutarnji.hr/life/znanost/veliki-uspjeh-stipan-jonjic-prvi-hrvatski-znanstvenik-koji-je-dobio-novac-od-erc-a-1366809

  ali tu na pdf su navedeni i drugi grantovi… i sume novca…

  ————

  Slovenski virusolog i također jedna od drekača panike u medijima, Andrej Trampuž radi u berlinskoj bolnici Charite. Gdje mu je kolega poznati njemački virusolog Christian Drosten. Koji je još u siječnju 2020., kada, osim u Kini, uopće još nigdje u svijetu nije bilo navodne korone, već tada sklepao prevarantski test. Na osnovu “in silico” (teorestkih, na računalu napravljenih) sekvenci genoma nepostojćeg virusa, kojega do danas još nitko nije izolirao i vidio ni pod najjačim digitalnikm mikroskpom. Drosten je godinama muljator povezan sa farmakomafijom i sa svojim pajdašem i poslovnim partnerom, Olfertom Landtom zgrtao je pare na testovima i u ranijim izmišljenim bolestima kao svinjska gripa i slične. Dakle, Drosten smišlja prevaranteski test, a Landt ima svoju firmu, koja onda proizvodi te testove.
  Gatesova zaklada donirala je novac također i Trampužovoj i Drostenovoj bolnici Charite.

  link sa službenog portala Gatesove zaklade o tome:
  https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=chartite

  ————-

  također jedan od bukača i paničara, dr.sc. Marijo Parčina. Evo tko je on:

  https://www.paraf.hr/raskrinkan-evo-tko-nas-putem-medija-plasi-omikronom-ima-privatni-labaratorij-za-covid-testiranja/

  —————-

  Vili Beroš i dr Lukšić ravnatelj KC Dubrava, koja je bila u središtu pažnje, zbog korone, (dok u veljači 2021. nije procurio onaj video, gdje navodno preoterećeno osoblje fešta uz pjesme hanke paldum), su članovi Rotary cluba.

  “Što povezuje ministra Beroša i novog ravnatelja KB Dubrava: Članovi su HDZ-a i još jedne ekskluzivne organizacije”
  https://teleskop.hr/56978-2

  Rotary club international je na 9. mjestu listi najvećih svjetskih donatora za kriminalnu privatnu mafijašku oerganizaciju, koja sebe naziva Svjetska zdravstbemn organizacvija

  Capak i Kaić su članovi ECDC-a, službene organizacije EU-a za zaštitu od zaraznih bolesti. I kao članovi te također kriminalne, ni od koga birane organizacije, su suodlučivali o tome ono koje će farbe biti Hrvatska na karti plandemije, crvene, narandžaste ili zelene.. tako su lani , dok je bila turistička sezona, stavljali Hrvatsku u zelene države- nema opasnosti od plandemije, a čim bi završila tursitička sezona, onda bi vrištali da je Hrvatska u crvenoj alarmantnoj farbi, sve lijepo po potrebi, po onoj narodnoj: kadija ti sudi, kadija te ruži

  https://www.hop.com.hr/2021/09/10/video-pogledajte-zastrasujuci-video-cije-naloge-provodi-beros/

  ————————-

  Ovakva situacija kao u Hrvatskoj, da su većina valdinih stručnjaka i svajetnika za koronu umreženi sa globalističkom elitom, SZO-om i farmakomafijoim je u i u većini drugih država. A izgleda i u Srbiji..
  evo podataka o njihovoj “Alemki”, Predragu Konu.
  Odlomak iz članka sa srpskog portala lista Glas Javnosti prije 2 godine:

  “Prva violina kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon, svakog dana sa malih ekrana i društvenih mreža od početka pandemije šalje dramatične poruke građanima o opasnosti koja nam preti od korone, upozoravajući nas, poput pokvarene ploče da nosimo maske i držimo distancu. Jedan je i od glavnih zagovornika vakcine kao ultimativnog rešenja korona krize koju je na osnovu ličnog iskustva proglasio gorom i od rata.

  Zanimljivo je da je prvi čovek kriznog štaba, saradnik kompanije Fajzer na polju pronalaska i proizvodnje vakcina kao i još nekoliko farmaceutskih kompanija. Ovaj podatak stoji u njegovoj zvaničnoj biografiji objavljenoj u knjizi Znameniti Jevreji Srbije u izdanju Jevrejske zajednice Srbije.

  Postavlja se pitanje – dali onda postoji sukob interesa prilikom nabavke Fajzerovih vakcina, ako je prvi čovek kriznog štaba i jedan od savetnika prilikom izbora vakcina istovremeno i saradnik kompanije od koje će Srbija kupiti skoro dva miliona doza za potrebe svojih građana?

  “…Podsetimo, epidemiolog Predrag Kon bio je na čelu Radne grupe za borbu protiv epidemije i krajem 2009. godine kada je Srbiju i svet pogodila epidemija svinjskog gripa. Doktor Kon je i tada bio glasnogovornik vakcinacije kao jedinog rešenja. Predrag Kon podneo je ostavku na tu funkciju na poslednjem sastanku grupe održanom krajem januara, ali ona nije prihvaćena. Epidemiolog je to učinio jer se do tog trenutka protiv svinjskog gripa vakcinisalo samo 148.000 osoba, umesto milion koliko je on očekivao.

  Čitavu priču o nabavci vakcine i samoj vakcinaciji pratile su brojne kontroverze. Od toga da je izabrana Novartisova vakcina bila najeftinija od tri ponuđene, do spornih stvari kao što je raskid ugovora kada se videlo da je vakcinacija doživela debakl i da Srbiji neće trebati 3 miliona vakcina. Prema nekim procenama, budžet je oštećen za 340.853.400 dinara.Tada je pod istragom bio tadašnji ministar zdravlja Tomica Milosavljevi,ć a doktor Kon jedan od onih koji su saslušani.Tada je uhapšeno četvoro ljudi, na čelu sa direktorkom Instituta za Javno zdravlje Svetlanom Vukajlović koji su više meseci proveli u istražnom zatvoru. Iako je proces trajao 5 godina, svi su oslobođeni optužbi, a sama Vukajlovićeva je tvrdila da je radila po odluci Vlade Srbije i ušla u zakonom propisanu proceduru nabavke vakcine.

  Mnoge stvari su otale nerazjašnjene od tada, od procesa nabake, do samih aktera, a postavlja se pitanje dali će se deceniju kasnije Srbija suočiti sa istim problemom i ući u još jednu spornu nabavku vakcine za sprečavanje pandemije korona virusa i da li će preovladavati interesi građana na prvom mestu..”

  https://www.glas-javnosti.rs/na-pomolu-jos-jedna-afera-sa-vakcinama-i-sukobom-interesa-doktor-kon-je-strucni-savetnik-kompanije-fajzer-6614

 4. od plaćenih propagandista plandemije i farmakomafije, zaboravio sam još spomenuti Dijanu Mayer

  osim članstva u de fakto Rokefelerovim privatnim organizacijama HZJZ i Andrija Štampar, ona je i plaćenica privatne organizacije WHO:

  to piše u njenoj biografiji:
  “..Od 2006. godine nacionalni je koordinator na projektu Svjetske zdravstvene organizacije o Štetnoj uporabi duhana u mladih, u kojem sudjeluje objavljujući radove, učestvujući na raznim domaćim i svjetskim kongresima i skupovima, održavajući predavanja i radionice. Godine 2010. nakon završenog specijalističkog staža i položenog specijalističkog ispita stječe zvanje specijalist epidemiolog. Godine 2015. obranila doktorsku disertaciju s naslovom „Povezanost pušenja duhana adolescenata s medijskim porukama o pušenju“ i stekla naziv doktor znanosti…”

  osim toga je članica u “HBSC International Coordinating Centre, Child & Adolescent Health Research Unit – World Health Organisation Collaborative Cross-National Survey”

  tu su podatci, o nekim anketama, koje su ona i njeni pajdaši vodili po nalogu ovog hbsc-a

  “Principal Investigator
  Ivana Pavic Simetin

  Team members
  Anja Belavic, Ana Ištvanović, Dijana Mayer, Mario Hemen, Mišela Žehaček Živković, Sanja Musić Milanović and Tamara Poljičanin..”

  –ona je naravno i plaćenica farmakomafije:

  “Dijana Mayer is the Senior CRA (Senior Clinical Research Associate) at PRA Health Sciences based in Croatia”

  https://hr.linkedin.com/in/dijana-mayer-ab827820

  dakle, od 2007- do danas je plaćenica farmaceutske firme PRA Health Sciences, a prije toga je 5 godina bila plaćenica firme PAREXEL

  PRA (Pharmaceutical Research Associates) Health Sciences je farmaceutski koncern, sa sjedištem u Sjevernoj Karolini u SAD-u, koji se bavi pronalaskom novih medikamenata
  2013. ovaj koncern je preuzeo KKR i spojio ga sa koncernom RPS Strategic solutions. KKR (Kravis Kohlberg Roberts) je poznati “investicijski” židovski koncern, u vlasništvu trojice rodijaka, Henry Kravisa, Jeromea Kolhlberga i Georgea Robertsa. Kravis je pored toga, dugogodišnji član glavnog odbora grupe Bilderberg. KKR je donedavno bio vrhovni vlasnik Nove TV i televizije N1, onda ih je prodao pajdašima iz drugog “investicijskog” koncerna BC Partners.
  2021. PRA Health Sciences se spojio sa farmaceutskimm koncernom ICON.

  PAREXEL, ranija firma za koju je radila Mayerica,također sa sjedištem u S. Karolini u SAD, je jedna od vodećih svjetskih firmi, na području biofarmaceutskog istraživanja.

  glavno područje kojim se bavi Parexela je, kako piše u vikipediji: Paraxel sprovodi kliničke studije, po nalogu farmaceutskih firmi i na taj način se ubrzava postupka za odobrenje nekog lijeka ili cjepiva. drugim riječima, jednostavnije rečeno,- Paraxel je jedna mafijaška firma , koja za velike mafijaške farmaceutske koncerne, za lovu, pravi fine studije, čiji će rezultat naravno biti pozitivan da bi ti koncerni brže dobili odborenje za taj i taj novi lijek, za to i to novo cjepivo.
  potpuno je nebitno, kakav je ustvari taj lijek, ili to i to cijepivo, ima li uopće ikakve koristi, kakve imaju nuspojave itd… bitno je jedino dakle da im ovi napišu pozitivan rezultat studije da bi što prije dobili odobrenje.. a oni koji im dajua ta odobrenja, naravno također pripadaju istom krugu mafije: to su kofol službene organizacije, EMA (za EU), FDA za SAD,.. i druge, svaka država ima svoje državne organizacije zadužene za to, kod nas HALMED, u Njemačkoj Instiut Paul Ehrlich, u Britaniji MHRA, itd.. I sve te državne inistiuucije pojedinačinih država također pripadaju istom krugu mafije.

  evo jednog kriminalnog skandala u kojem je bio uplaten Parexel. podatci nisu sa nekog portala “teorije zavjere”, već sa vikipedije:
  2006. Paraxel je po nalogu biotehnološke farmaceustke firme TeGenero (koja je u međuvremenu bankrotirala), sproveo kliničku studiju u bolnici Northwick Park Hospital u Londonu. Na dobrovoljcima je testiran lijek zvan TGN1412, planiran za liječenje reumatskog artitisa, multipleskleroze i leukemije. Šest osoba dobrovoljca, koji su primili taj novi lijek, zadobilo je teške upale i mulitiplni kolaps više organa.

  Zbog toga je firma TeGenero bila tužena, ali nije bila u stanju platiti odštetu i otišla je u bankrot. Zbog toga su onda pozvali na odgovornost i tužili Paraxela.

  Međutim na kraju nitko nije odgovarao. Ni paraxel. u britanskom dokumentarcu na osnovu istraživanja novinara Briana Deera, prikazanom 2006. ukazano je na to da ni TeGenero ni Paraxel nisu pružili potrebne garancije MHRA-u, koje su bile nužne, – da TGN1412, koji je to tada bio isprobana samo na životinjama, nije štetan za ljude, tako nešto…
  Međutim MHRA (dakle, službena britanska institucija za odobrenje novih lijekova) je rekla, da ni TeGenero ni Paraxel nisu odgovorni, jer, pazite ovo,– neželjeni rezultati koji su nastupili kod ovih osoba dobrovoljaca , izazvani su vrlo vjerojatno reakcijom antitijela u ljudskoim tijelu..(tih osoba koje su sudjelovale u testu)..
  dakle, na kraju , pojela maca, i nitko nije kriv… tako to banda radi

  vlasnici Paraxela su EQT i Goldman Sachs. time je sve rečeno

VEZANO

najnovije